Ya bi de bu siyaset neden kisisel tartismalara donmus anlam veremiyorum. Onceden ben de cok aktiftim ama kimseyle ay sen soyle yapmistin böyleydin de soyleydin diye hic kisisel tartismaya girip hayatini desip desifre etmedik, konu uzerinden tartisirdik, sadece dine kayiyodu her seferinde o kadarmervecik01 iyi bilir, de mi kiz?
Mesajınız çok hoşuma gitti. Evet iyi düşündüğümüz zaman her zaman iyiyi çekiyoruz. Bu yüzden duaların gücünü hissediyoruz.
Bir gün hoşuma gitmeyen bir konuşmaya şahit oldum ve moralim bozuldu kötü düşündüm. O gün başıma gelmeyen kalmadı. Negatif Enerjim bana zarar verdi yine.
O yüzden kotu insanları düşünmeyin derler.
Okumaya devam
Başkanlık sistemine şöyle bakıyorumKarşıyım açıkçası. Burası ABD degil.
Yok ablacım kapamadım.
Olması gereken buydu bence baya bi yazmıştım zatenYok ablacım kapamadım.
Bu arada yönetimden duyuru:
Bu bölümde üslupsuzluk, hakaret, siyasi parti ve siyasi kimliklere(vekiller, parti başkanları, Cumhurbaşkanı, Başbakan) hakaret, aşağılama, karalama/kötüleme, Atatürk'e hakaret, aşağılama, kötüleme ban sebebi, polemikler serbestti.
Yalnızzzz polemik siyasi polemikler doğaldır, siyasi polemiklere ban olmasın dendiği için serbestti.
Bu polemikler bazılarının sayesinde mutasyona uğrayıp kişisel polemiklere döndü.
Siyasi polemikler içeriğinde hakaret, küfür, aşağılama gibi şeyler olmadıkça serbest olmaya devam edecek ama kişisel tartışmalara ban geldi.
Bundan sonra bu bölümde birbiriyle kişisel, şahsi polemiklere girenler uyarısız banlanır.
Okuyun, dağıtın. İnsanlar sıkıldı kişisel sataşmalardan.
Olması gereken buydu bence baya bi yazmıştım zaten
Ben çok sevindim bu habere
Linç edilemeyeceğim artık
Artık amacına uygun konuşulacak en azındanEh işte hepppp iyi niyet, siyasi polemikler olacak elbette denildi, bizde tamam dedik, kişisel tartışmalara girilsin dilediğiniz gibi birbirinize sataşın anlamı çıkarmış olacaklar ki hangi konuyu okusam X ve Y tartışması görüyorum, bazıları da kendilerince yeterli bilgi olmadığını düşündükleri üyeleri yazmaktan men etmeye başlamış, bilginiz yok yazmayın gibi laflar okudum, Kazen sitenin anahtarını burayı tekelinde sananlara teslim etti de benim mi haberim yok.
Siyaset yok, kişisel kavga var, fikir yazılsın konulara.
Neyse Munenin aciklamasini yeni okudumYa... sorma... beni de çektiler bu kişisel atışmaların içerisine. Biri gider eski mesajlarımı karıştırır sanki kimsenin bilmediklerini keşfetmiş gibi beni deşifre ettigin zanneder, onlarla vurmaya çalışır beni, sırf kişisel garezinden dolayı... digerleri gelir o mesajı begenir, bir kısmı da bir anda gerilla gibi ortaya çıkıp (hakkaten onlar nerden çıktı bir anda yahu hala şaşkınım) gülüp eglenmeye başlar... İlginç yani. Güya beni rezil etmeye çalışıp günün sonunda kendileri rezil olurlar... ve bunu farkında bile olmazlar. Forumda alışkın oldugumuz klasik teletubby linç aktivitesi yani. Haklarını yememek lazım, kendini savunamayacak agzı var dili yok üyelere karşı oldukça başarılılar ama her kuşun eti yenmez.
bu mesajı tesadüf gördüm o gün gelip karşımıza kendini savunamayıp arkadan arkadan böyle mesajlar atarak asıl rezil bir durumda olan sensin sevgili nihat doğan kafasıYa... sorma... beni de çektiler bu kişisel atışmaların içerisine. Biri gider eski mesajlarımı karıştırır sanki kimsenin bilmediklerini keşfetmiş gibi beni deşifre ettigin zanneder, onlarla vurmaya çalışır beni, sırf kişisel garezinden dolayı... digerleri gelir o mesajı begenir, bir kısmı da bir anda gerilla gibi ortaya çıkıp (hakkaten onlar nerden çıktı bir anda yahu hala şaşkınım) gülüp eglenmeye başlar... İlginç yani. Güya beni rezil etmeye çalışıp günün sonunda kendileri rezil olurlar... ve bunu farkında bile olmazlar. Forumda alışkın oldugumuz klasik teletubby linç aktivitesi yani. Haklarını yememek lazım, kendini savunamayacak agzı var dili yok üyelere karşı oldukça başarılılar ama her kuşun eti yenmez.
Mune abladan mesajbu mesajı tesadüf gördüm o gün gelip karşımıza kendini savunamayıp arkadan arkadan böyle mesajlar atarak asıl rezil bir durumda olan sensin sevgili nihat doğan kafası
bu mesajdan sonra da banlanırsam banlanayım
bunca kişiyi trolleyip bir zekinin kendin olduğunu düşünmen de ayrı araştırma konusu asıl sen demogoji ustası olarak sadece lafı kıvırıp durursun
Artık amacına uygun konuşulacak en azından
Bu topiğin hakkı buydu
Sağ sol farketmez siyasi yorumlar konsun ortaya
Herkez birbirine sataşma incitme derdindeydi artık olmaz
Burada fikir alışverişi olmadıktan sonra topiğin pek bir anlamı kalmıyordu abla
Bi çok kişi artık daha keyifle okuyacaktır eminim
vallahi hiç öyle demeyin kendisi hamile kadının kocası tarafından kafasının yarılmasını mini etek giyen kadınların elbette tacize uğrayacaklarını söyleyip bunun üstüne kadın düşmanı olduğu söylenince eski mesajları çıkarılınca karşımıza çıkıp yazamayıp arkamızdan yok rezil oluyorlar meh meh yazan biriBak hala...
bu üyenin kışkırtıcı mesajıyla ilgili ne düşünüyorsunuz acaba kendileri rezil oluyorlar karşıya çıkıp kendini savunamayacağı durumlar da hemen kaybolup sonra görülmeyeceğini düşünmediği yerde yazmasınaMune abladan mesaj
yönetimden duyuru:
Bu bölümde üslupsuzluk, hakaret, siyasi parti ve siyasi kimliklere(vekiller, parti başkanları, Cumhurbaşkanı, Başbakan) hakaret, aşağılama, karalama/kötüleme, Atatürk'e hakaret, aşağılama, kötüleme ban sebebi, polemikler serbestti.
Yalnızzzz polemik siyasi polemikler doğaldır, siyasi polemiklere ban olmasın dendiği için serbestti.
Bu polemikler bazılarının sayesinde mutasyona uğrayıp kişisel polemiklere döndü.
Siyasi polemikler içeriğinde hakaret, küfür, aşağılama gibi şeyler olmadıkça serbest olmaya devam edecek ama kişisel tartışmalara ban geldi.
Bundan sonra bu bölümde birbiriyle kişisel, şahsi polemiklere girenler uyarısız banlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?