Başkanlık sistemine nasıl bakıyorsunuz ?

Başkanlık

• oldukça gereksiz, yönetim yapımızdan memnunum.

OY: 57 55,3%
  • sistemine mutlaka geçilmeli !

OY: 21 20,4%
  • sistemi hakkında malesef hiç bir bilgim yok biri anlatsın.

OY: 13 12,6%
  • oldukça gereksiz, yönetim yapımızdan da memnunum değilim.

OY: 12 11,7%

• Ankete Katılan
    103
lakeoftears kibleyin kişisel sataşmaları, bazen insanlar koca kadınlarız, çocuk muyuz biz, başımıza öğretmen gibi dikilecek yönetim, boşvereyim kibi diyor ama yok öyle değil.
Gerçekten gerekiyor KİB.

Mune abla birde sen eski üyesin polemiğine bir yol bul nolur
Kimle karşı karşıya kalsak yeniyiz diye hemen önceden sevmedikleri üyelik iptali yaptıranlarda biri oluyoruz bunun üzerinden o kişinin olduğunu düşündükleri karakteri hemen üzerimize yapışıyor
Buradan tekrar selamlar yeni üyeyim ben

Tam bütün mesajlarına bakamadım şimdi haklı olabilirsin ama kurallar yeni değişti
Cevap hakkın doğmuş ve yazmak istiyorsan özelden yazabilirsin boşuna kiblenme şimdi

Kibleyeceksiniz, çözümü bu. Kim kişisel sataşmışsa bu bölümde alacak banı, böylece eskisi gibi herkes kişisel derdini içinde tutmak zorunda kalacak.

Kibleyeceksiniz, çözümü bu. Kim kişisel sataşmışsa bu bölümde alacak banı, böylece eskisi gibi herkes kişisel derdini içinde tutmak zorunda kalacak.
Ben özelden yazabilirsin dedim ama özeldendemi yazılamıyor
Bilmeden yanlış yönlendirme yaptım sanırım

Iyi olmus yeni kural. Bu konuyu daha once okudum, yorum yazmayi dusunuyordum ki bir de baktim birileri gelmis, konu konuluktan cikmis, sayfalarca havanda su dovmeye donmus. Yazacagimi da unuttum, bosverdim gectim. Simdi de toparlamasi zor gerci, ama iki kelime yazayim gelmisken.

Aslinda benim ne dusundugumu yazmama gerek yok sanirim, zaten adimi goren fikrimi bilir. Turkiyede baskanlik olabilmesi icin once demokrasinin, hukugun yerine oturmasi gerekir. Idarecilerin Anayasaya bagli kalmasi, anayasal gorev sinirlari icinde kalmasi gerekir. Cani istedigi gibi at kosturan, hic bir sekilde denetlenemeyen ve yarginin kendilerine islemedigi, hukugu istedikleri dogrultuda kullanan, caninin istedigini bir telefonla isinden attirip bir telefonla tutuklattiran insanlarin devlet idaresinde ezici bir cogunlugun destegini alabildigi bir ulkede, ornek gosterilen Hitler turu bir baskanlik dahi bence luks kacar. Bizde baskanliga verebilecegim en yakin ornek Kuzey Kore olabilir ancak. Bu kadar guc elinde iken, "Ben tarafsiz degilim, fiili olarak baskanligi zaten uyguluyorum" diyerek anayasayi bile rahat rahat cigneyebilirken tatmin olamayan bizimki anca nefes alir yane..

lakeoftears kibleyin kişisel sataşmaları, bazen insanlar koca kadınlarız, çocuk muyuz biz, başımıza öğretmen gibi dikilecek yönetim, boşvereyim kibi diyor ama yok öyle değil.
Gerçekten gerekiyor KİB.
bu mesajları kibleneceğimi bilerek site de sizin olduğunuzu bilerek yazdım
hiç bir şekilde arkadan dövüşmeyi sevmedim ne düşünüyorsam konulara yazdım
kimseyle de derdim tasam yok çoğu üyenin nickini hatırlamam bile
ama bu üyenin çok kişiyi kışkırttığını açık ve seçik olarak bir kadın sitesin de kadın düşmanlığı yaptığını çok gördüm bunu yazıyorum ama sanırım herkes çıkıp karşısına yazamıyor

O zaman anlaştık sanıyorum.
Bundan böyle bölümde kişisel sataşmalara banlama olur. Siyasi düşünceler, konuyla ilgili düşünceler ön plana çıkar, daha okunalası bir yer olur bölüm.

Gerçekten gerekiyor KİB.
Öyle diyorsun da o da benim kişiliğime pek uymuyor işte. Daha önce bir mesajı kib yaptığımı pek hatırlamıyorum, belki biekaç sene önce yapmışımdır. Ama artık öyle yapacağız mecbur.

Öyle diyorsun da o da benim kişiliğime pek uymuyor işte. Daha önce bir mesajı kib yaptığımı pek hatırlamıyorum, belki biekaç sene önce yapmışımdır. Ama artık öyle yapacağız mecbur.
Biliyorum, o yüzden sizi alıntılayıp özellikle yazdım, bu bölümde o kadar yazınıza denk gelirim, hatta 2 ateş hattı arasında bile konuya düşüncenizi yazmak adına şahsınıza has duruşunuzu da takdir ederim, çok uzun yıllardır bir kere KİB yaptığınıza denk gelmedim, oysa sizin hakkınız kiblemek.

Ben dün çokça yordum seni kib konusunda abla
Dün kib lik değildi ama yeni kurala göre öyle artık
Yönetimle konuşup bu kuralı getirdiğin içinn

Mune sizi bulmusken sorayım. Kib yapıyorum ben genelde. Bir yanda pkk diger yanda devlet terörü diyeni de kibledim mesela. Su banlik bir ifade degil mi?

O zaman anlaştık sanıyorum.
Bundan böyle bölümde kişisel sataşmalara banlama olur. Siyasi düşünceler, konuyla ilgili düşünceler ön plana çıkar, daha okunalası bir yer olur bölüm.

Profillerden de yok eltime dedim, yok sevgilime dedim ...
Yok oradan da gerekeni yapmanı rica ediyorum.
Bizler salağız ya eltime dedi mi yutuyoruz...

Ama ben ona demedim kiii !

Tamamdır gereken yapılacak. Profillerle ilgili sataşmalarda yine benim iyi niyetim yüzünden özelden ikazlar yapıyordum, ama yok olmuyor böyle. Ki site kuralları gereği Manifesto 1. Madde 3. şahıslara hakaret yasak.

Artık elti mi olur, görümce mi bilemem.

Kazen abi
Mune ablayada söyledimde sana ulaşmak zor bulmuşken kaçırmayayım
Şu sen eski üyesin osun busunada bi çare bul lütfen

Bu mesajımı da yazmadım farz edin tamam. Tamam forumun kötüsü benim, forumun delisi benim ok tamam. Bundan sonra yazana degil yazılana bakalım, yok bakamayacaksak da görmezden gelelim ya da engelleme diye bir seçenek varsa onu kullanalım. En güzeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…