lakeoftears kibleyin kişisel sataşmaları, bazen insanlar koca kadınlarız, çocuk muyuz biz, başımıza öğretmen gibi dikilecek yönetim, boşvereyim kibi diyor ama yok öyle değil.Bak hala...
En azından banlanmak istemeyen kişisel tartışmalara girmez, bu da topiklerin fikir paylaşıldığı alanlar olmasını sağlar.
Herkes fikir yazar, fakirler üzerinden gidilir. Birbirine düşmanlarsa kusura bakmasınlar burada şahsi meselelerini ortaya koymalarına izin vermeyeceğim artık.
Sonra başlıyorlar aslında biz mağduruz demeye, kimi üyelik iptali yapıyor, kimi daha sonra geri dönüp geliyor yine aynı yine aynı.
Ortada dava açarım lafları dolanıyor, bazısı savcılığa dahi gitmiyor, yönetim kılıç sallasın istiyor.
Yok valla yeter artık, burada ne kadar iyi niyetle yaklaşırsak o kadar çığrından çıkarıyorlar işi.
Tam bütün mesajlarına bakamadım şimdi haklı olabilirsin ama kurallar yeni değiştibu üyenin kışkırtıcı mesajıyla ilgili ne düşünüyorsunuz acaba kendileri rezil oluyorlar karşıya çıkıp kendini savunamayacağı durumlar da hemen kaybolup sonra görülmeyeceğini düşünmediği yerde yazmasına
Kibleyeceksiniz, çözümü bu. Kim kişisel sataşmışsa bu bölümde alacak banı, böylece eskisi gibi herkes kişisel derdini içinde tutmak zorunda kalacak.vallahi hiç öyle demeyin kendisi hamile kadının kocası tarafından kafasının yarılmasını mini etek giyen kadınların elbette tacize uğrayacaklarını söyleyip bunun üstüne kadın düşmanı olduğu söylenince eski mesajları çıkarılınca karşımıza çıkıp yazamayıp arkamızdan yok rezil oluyorlar meh meh yazan biri
bu bölüme tesadüf girmeseydim görmeyecektim
Ben özelden yazabilirsin dedim ama özeldendemi yazılamıyorKibleyeceksiniz, çözümü bu. Kim kişisel sataşmışsa bu bölümde alacak banı, böylece eskisi gibi herkes kişisel derdini içinde tutmak zorunda kalacak.
bu mesajları kibleneceğimi bilerek site de sizin olduğunuzu bilerek yazdımlakeoftears kibleyin kişisel sataşmaları, bazen insanlar koca kadınlarız, çocuk muyuz biz, başımıza öğretmen gibi dikilecek yönetim, boşvereyim kibi diyor ama yok öyle değil.
Gerçekten gerekiyor KİB.
Öyle diyorsun da o da benim kişiliğime pek uymuyor işte. Daha önce bir mesajı kib yaptığımı pek hatırlamıyorum, belki biekaç sene önce yapmışımdır. Ama artık öyle yapacağız mecbur.lakeoftears kibleyin kişisel sataşmaları, bazen insanlar koca kadınlarız, çocuk muyuz biz, başımıza öğretmen gibi dikilecek yönetim, boşvereyim kibi diyor ama yok öyle değil.
Gerçekten gerekiyor KİB.
Biliyorum, o yüzden sizi alıntılayıp özellikle yazdım, bu bölümde o kadar yazınıza denk gelirim, hatta 2 ateş hattı arasında bile konuya düşüncenizi yazmak adına şahsınıza has duruşunuzu da takdir ederim, çok uzun yıllardır bir kere KİB yaptığınıza denk gelmedim, oysa sizin hakkınız kiblemek.Öyle diyorsun da o da benim kişiliğime pek uymuyor işte. Daha önce bir mesajı kib yaptığımı pek hatırlamıyorum, belki biekaç sene önce yapmışımdır. Ama artık öyle yapacağız mecbur.
Ben dün çokça yordum seni kib konusunda ablaBiliyorum, o yüzden sizi alıntılayıp özellikle yazdım, bu bölümde o kadar yazınıza denk gelirim, hatta 2 ateş hattı arasında bile konuya düşüncenizi yazmak adına şahsınıza has duruşunuzu da takdir ederim, çok uzun yıllardır bir kere KİB yaptığınıza denk gelmedim, oysa sizin hakkınız kiblemek.
O zaman anlaştık sanıyorum.
Bundan böyle bölümde kişisel sataşmalara banlama olur. Siyasi düşünceler, konuyla ilgili düşünceler ön plana çıkar, daha okunalası bir yer olur bölüm.
Tamamdır gereken yapılacak. Profillerle ilgili sataşmalarda yine benim iyi niyetim yüzünden özelden ikazlar yapıyordum, ama yok olmuyor böyle. Ki site kuralları gereği Manifesto 1. Madde 3. şahıslara hakaret yasak.Profillerden de yok eltime dedim, yok sevgilime dedim ...
Yok oradan da gerekeni yapmanı rica ediyorum.
Bizler salağız ya eltime dedi mi yutuyoruz...
Ama ben ona demedim kiii !
Kazen abiProfillerden de yok eltime dedim, yok sevgilime dedim ...
Yok oradan da gerekeni yapmanı rica ediyorum.
Bizler salağız ya eltime dedi mi yutuyoruz...
Ama ben ona demedim kiii !
bir ara da bana kafayı takmışlardı.Kazen abi
Mune ablayada söyledimde sana ulaşmak zor bulmuşken kaçırmayayım
Şu sen eski üyesin osun busunada bi çare bul lütfen
Yeni gelen herkeze bi yapıyorlar sanırım ama rahatsız edici iştebir ara da bana kafayı takmışlardı.
Ya... sorma... beni de çektiler bu kişisel atışmaların içerisine. Biri gider eski mesajlarımı karıştırır sanki kimsenin bilmediklerini keşfetmiş gibi beni deşifre ettigin zanneder, onlarla vurmaya çalışır beni, sırf kişisel garezinden dolayı... digerleri gelir o mesajı begenir, bir kısmı da bir anda gerilla gibi ortaya çıkıp (hakkaten onlar nerden çıktı bir anda yahu hala şaşkınım) gülüp eglenmeye başlar... İlginç yani. Güya beni rezil etmeye çalışıp günün sonunda kendileri rezil olurlar... ve bunu farkında bile olmazlar. Forumda alışkın oldugumuz klasik teletubby linç aktivitesi yani. Haklarını yememek lazım, kendini savunamayacak agzı var dili yok üyelere karşı oldukça başarılılar ama her kuşun eti yenmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?