• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka biri mi var ?

Ama o da benimkini bilmez çok takılmayız böyle şeylere
Bence takilin. Esinizle ilgili ufacik bir suphe bile dustuyse icinize once telefonunu takibe alin. Cunku bir adamin hayatina biri girdiyse ya da biriyle ilgilenmeye basladiysa telefonunda bunun bir ipucu oluyor yuzde 99

Bence takilin. Esinizle ilgili ufacik bir suphe bile dustuyse icinize once telefonunu takibe alin. Cunku bir adamin hayatina biri girdiyse ya da biriyle ilgilenmeye basladiysa telefonunda bunun bir ipucu oluyor yuzde 99
Ben sanırım fazla safmisim. Buraya yazmadan önce hiç bir şeyden haberim yokmus

eşinizin size soğuk davranmasının var bir nedeni. ben o kadına takılmadım kadın meraklı . ama eşiniz neden soğuk.

Telefon şifresini bilmiyorum. Değiştirmişti çok önceden sakladığım bir şey olamaz guvenmiyomusun diye
İşte şimdi şüpheli davranmış saklayacağı bişey yoksa şifreyi neden saklar eşinden. Ayrıca yeni evliyim demişsiniz o yüzden eşiniz her gece dışarda vakit geçirmesi de olağan dışı. Oturup konuşmayı denediniz mi her akşam neden dışarı çıkıyormuş, gezmeyi seviyorsa beraber gezin

İşte şimdi şüpheli davranmış saklayacağı bişey yoksa şifreyi neden saklar eşinden. Ayrıca yeni evliyim demişsiniz o yüzden eşiniz her gece dışarda vakit geçirmesi de olağan dışı. Oturup konuşmayı denediniz mi her akşam neden dışarı çıkıyormuş, gezmeyi seviyorsa beraber gezin
Arkadaşlarıyla maça gidiyorlar. Ayrıca basketbol oynamayı çok seviyorlar ona da gidiyorlar. Kısacası son zamanlarda spora fazla sardı. Zaten basketbol oynuyordu ama bu sefer daha da fazla . Bir de bir kaç kez içkili mekanlara bekarlığa veda için arkadaşının.

İşte ortak tek nokta evlilik olunca ordan başladı belki.
Bazı kadınlar çekinmeden kocasıyla sevişmesi hakkında konuşur.
Mesela teyzemden duydum çocukken;
Şehir dışından gelmiş yorgunmuş o gün, “adam tepeme bindi” diye anlatıyordu.
Evet yakışıksız.

Saf mıyım neyim, bir art niyet sezemedim ben.

Kocanın soğuk davranması ve kadının evliliği sorması?
Nasıl alaka kurulur ki? Yazdığı kadarıyla, yaptım yorumumu.
Yok ayol saflik demeyelim iyi niyetlisin diyelim. Sen olsan sormazsin birilerinin ilk gecesini ama sorani da garipsemiyorsun o anlamda

Yok ayol saflik demeyelim iyi niyetlisin diyelim. Sen olsan sormazsin birilerinin ilk gecesini ama sorani da garipsemiyorsun o anlamda
Yani.
Sorana “sana ne” alt metinli cevap veririm de
Haydaaaaaa niye sordu ki demem.

Konudan bağımsız bu yorumum

Eşinizle nasıl tanışıp evlendiniz merak ettim ? Yani severek,isteyerek mi?
Ben şu tavırlarına takıldım siz bir şey sordukça içinizi rahatlatmak yerine takılma,paranoya yapma vs. demesi
Tam tersini yapsa sizinde içiniz daha rahat ederdi
Belkide eşinizin yapısı böyledir bu konularda
Soğukluğun sebebi başka bir şeyde olabilir,bunu açık açık dile getirip sordunuz mu ?

Eşinizle nasıl tanışıp evlendiniz merak ettim ? Yani severek,isteyerek mi?
Ben şu tavırlarına takıldım siz bir şey sordukça içinizi rahatlatmak yerine takılma,paranoya yapma vs. demesi
Tam tersini yapsa sizinde içiniz daha rahat ederdi
Belkide eşinizin yapısı böyledir bu konularda
Soğukluğun sebebi başka bir şeyde olabilir,bunu açık açık dile getirip sordunuz mu ?
Eşimle arkadaşımızın nişaninda tanıştık onun en yakın arkadaşı ile benim en yakın arkadaşımın kardeşi vasıtası ile. Fakat ben evlenme taraftarı değildim. Beni etkilemek için bin takla attı. Sonra gerçekten ondan çok hoşlandığımı fark ettim. Bu şekilde olaylar gelişti ve biz evlendik. Çeşitli aile sorunları yaşadık kv bana çok ısınamadı ogluşunu daha başka birine ayarlamaya çalışırken ben çıkmışım karşısına vs. Diğer sorunuza gelirsek eşim çok soğuk değildir aslında arkadaş çevresinde herkes cok sever. Çevresi geniştir. Benimkinin aksine. Önüne her geleni hayatına alır . Bu kadar değişmesini aklım almıyor. Çok uzun oldu kusura bakmayın. Cevaplamaya çalıştım.

Eşimle arkadaşımızın nişaninda tanıştık onun en yakın arkadaşı ile benim en yakın arkadaşımın kardeşi vasıtası ile. Fakat ben evlenme taraftarı değildim. Beni etkilemek için bin takla attı. Sonra gerçekten ondan çok hoşlandığımı fark ettim. Bu şekilde olaylar gelişti ve biz evlendik. Çeşitli aile sorunları yaşadık kv bana çok ısınamadı ogluşunu daha başka birine ayarlamaya çalışırken ben çıkmışım karşısına vs. Diğer sorunuza gelirsek eşim çok soğuk değildir aslında arkadaş çevresinde herkes cok sever. Çevresi geniştir. Benimkinin aksine. Önüne her geleni hayatına alır . Bu kadar değişmesini aklım almıyor. Çok uzun oldu kusura bakmayın. Cevaplamaya çalıştım.

Rica ederim uzun olsun sorun yok :)
Yani eşiniz sizi istemiş sizin için çabalamış.
Kıymetinizi biliyor olması lazım.
Galiba sizi sıkan bunaltan durumlar son 1 aydır başlamış.
Eşiniz biraz rahat sanki tavır olarak.
Yani eski sevgiliyi engellememe,şifresini değiştirip size vermemesi.
Biraz başına buyruk mu derler.
Ama bilemedim illa da başka biri var diyecek bir sebep yok gibi geldi bana.

bnm eşimin ortağının eşiylede ilk tanışmamızda kadın bnm 40 senelik kankammış gibi davrandı. dediğiniz gibi özel sorulara kadar.
çok şaşırmıştım ancak eşim kadınla asla sohbet etmez yenge nasılsın o kadar aynı şekilde kadının eşide bnmle gözlerini kaçırarak yenge nasılsın. yani samimiyet bana da tuhaf geldi demek ki eşiniz bayanla ilk kez görüşmüo ilk görüşü konuşması değil bu.

Rica ederim uzun olsun sorun yok :)
Yani eşiniz sizi istemiş sizin için çabalamış.
Kıymetinizi biliyor olması lazım.
Galiba sizi sıkan bunaltan durumlar son 1 aydır başlamış.
Eşiniz biraz rahat sanki tavır olarak.
Yani eski sevgiliyi engellememe,şifresini değiştirip size vermemesi.
Biraz başına buyruk mu derler.
Ama bilemedim illa da başka biri var diyecek bir sebep yok gibi geldi bana.
Haklısınız bir sebep olmasın istiyorum bende ama hani olur ya kelimelere dökerken bir sıkıntı yokmuş gibi ama hisler ve davranışlar bunun aksini soyiyor gibi. Evet eşim ailesi tarafindan çok simartilmis çevresi de onu seviyor diye rahat büyümüş bana bile hesap vermekten hoşlanmaz. Açıklama yapmak istemez.

bnm eşimin ortağının eşiylede ilk tanışmamızda kadın bnm 40 senelik kankammış gibi davrandı. dediğiniz gibi özel sorulara kadar.
çok şaşırmıştım ancak eşim kadınla asla sohbet etmez yenge nasılsın o kadar aynı şekilde kadının eşide bnmle gözlerini kaçırarak yenge nasılsın. yani samimiyet bana da tuhaf geldi demek ki eşiniz bayanla ilk kez görüşmüo ilk görüşü konuşması değil bu.
Beni anlıyorsunuz çok sevindim bunu yaşayan başka biri olduğuna beni anladığınıza. Eşim ile ilk görüşmeleri değil daha eskilere dayanıyormuş fakat ben soğuk biriyimdir. Tanıştığım insanlara mesafeli yaklasirim . Kadın kişilik olarak benim tam zittim eşimin Dr baya hoşuna gidiyormuş anlaşılan bu tipler ay iyice paranoyaklasiyorum galiba

Back