Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogumunuzdan baslasaydiniz konuya ?
Ayrica tesetture karsi cok saygisizca konusuyorsunuz
evetBöyle yorumlar geleceğini biliyordum inanın umurumda değil ben gerçekten sıkıntıdayım ve bunu paylaşabileceğim insanlar olur belki diye yazdım buraya... İşiniz gücünüz yok sanırım uzun konuları bulup özellikle iş olsun diye yapıyorsunuz bnu bence...
Çok teşekkğr ederim desteğiniz içinSonuna kadar okuyordum ki usandım. Bütün Konunun yarısı babanızın size yaptıkları ve bunun altında ezilmeniz olmuş niye ezildiğinizi de anlamadım açıkcası. Baş kapama açma konusuna gelince benim bir arkadaşım aile baskısıyla mesleğini eline alana kadar başörtülüydü mesleğini eline alınca zamanla açtı başını kendisi de din kültürü öğretmeni bu arada. Anlamıyorum ki bu insanlar ego tatmini için mi çocuk yapıyor çocugunun kendi hayatı tercihleri olmasını kabullenemiyor. Anne bu kadar baskı yaptıysa cidden kötü bir annedir. İsterse hastanelik olsun siz başınızı açtınız diye dik durun artık hayat sizin kararlarınız sizin.
Çok teşekkür ediyorum. İnşallah iyi olacağımdunyaya bir kere geliyosunuz.
sadece bunu söylemek istedim.
kapalıyken de açıkken de aynı linebaughsunuz.
aileniz o kadar uzulmeyi atlatmış sizin kararınıza yine saygı duyacaktır.
canınızı sıkmayın,ne yapmak istiyorsanız onu yapın.
Hakkınızda en guzel sonuç olana karar verin inşallah.
Kusura bakmıyorum maalesef bunun farkındayım sonunu düşünmeden suçluluk hisswderek ve açık olmanın gerçekten yanlış olduğu empoze edildiği için yaptım ve evet maalesef pişmanımYa şuraya çok şey yazmak isterdim ama ban yerim kusura bakmada cat diye kapanırsa istemeden böyle aglar durursun
Şimdide kimseyi düşünmeden acilabilirsiniz kimseye minnet borcun yok bence ailende açılma diye öyle tavır ediyorKusura bakmıyorum maalesef bunun farkındayım sonunu düşünmeden suçluluk hisswderek ve açık olmanın gerçekten yanlış olduğu empoze edildiği için yaptım ve evet maalesef pişmanım
Bişey soylicem neden hic biseyden memnun değilsin? Baban özel okullarda okutuyor meslek sahibi yapıyor bi baba olarak olması gerektiği gibi sen bunu minnetten sayıyosun cok sacma, araba alıyor taşımalar da sürünme diye sen yine bunu minnet sayıyosun buda cok saçma, ev alıyor(almak zorunda değil) sen yine bunun altında eziliyorum diyorsun, seni düşünen bi ailen var çok şanslı büyümüşün ama psikolojini çözemedim minnet ne yanii ne alaka? Baban görev bilmiş yapmış, annen evet bencillik etmiş kendi istediği gibi dış görünüşe bürümüş ki hata etmiş çünkü tesettür zorla olmaz içten gelmesi lazım, eşine gelince bu kadar dinine düşkün bi adam umursamazca davranması da tuhaf.