ne zaman insanlar okudukları okulları veya işlerini maddi durumlarını anlatsalar burda bazı bayanlar çekemiyor sanırsam hani okumuş bayanlara konu sahibinin kayın validesi gibi "hava atma" gözüyle bakıyorlar..
oysa o maddiyatını eğitimli olduğunu söylemese biz yine sorucaz peki sen nesin necisin de eşin sorumsuz,arabayı nasıl aldınız,ev nasıl alındı diye..kadının kadından başka düşmanı yok gerçekten..gerçek hayatta da böyle çekemeyenler var insanları..ne olucak onun maddi durumu iyiyse..okumuş hem övünedebilir yani..ki övünmemiş bence..
konu arasında anlatmış..bayanlar kendinden yükseğini görünce bi özgüven eksikliğinden mi bilmem "tü kaka" moduna geçiyorlar..çok gereksiz yorum yapmış bazıları çok..
konu sahibi arkadaşım sende çok iyi yapmışsın bence..özellikle eşinin ailesine cevap vermemen terbiyeni bozmaman taktir edilesi..ayrıca annemden borç aldım demende çok iyi olmuş kimse kimseyi enayi yerine koyamaz..
bende kullanıldığımı anladığım an karşımdakini enayi yerine koymaya başlardım velhasıl..saf olmayan bunu yapar..
kocamdır ne yapsa yeridir denmemeli..kayın validenizin davranışlarıda sinir bozucuymuş..ama aldığınız kararlar çok doğru..
cok dogru yazmissin bence birde insanin yetisme kosullari var yani kendine guvenen insan kendinin farkinda olan insan kiskanma yerine taktir etme burnunu havaya dikme yerine de mutevazi olur bilmem siz ne dersiniz
insan yeri geldiğin mütevazi olmalı yeri geldiğinde takdir etmeli ve edilmeli.
yeri geldiğinde de koşullarını sonuna kadar anlatmalı.
yeri geldiğin de burnunu havaya dikmeli.
türk bayanları hep ezilen profilde olmamalı.
buraya her zaman ah canıım kıyamam keşke okusaydın da kendi maddi olanakların olsaydı yazmak istiyoruz ama
ııhh olmaz hep öyle..biraz da iyi şartlar görelim.
cok dogru yazmissin bence birde insanin yetisme kosullari var yani kendine guvenen insan kendinin farkinda olan insan kiskanma yerine taktir etme burnunu havaya dikme yerine de mutevazi olur bilmem siz ne dersiniz
ben kendimin farkindaysam kimsenin beni yermesi yada övmesi baglamiyor bence hersey kadinin bir cizgisinin bir renginin olmamasi sorunu alistirma meselesi basta kendinden ver aman da evim kocam cart curt sinra bu olaylari anne yada kayinvalide hissetmesin dahasi bir gun gel laf et ben buna karsiyim hani cok sevdigimiz adam ne oldu zamaninda agzimizi acip toz kondurmasken sonra ben su kadar fazla kazaniyom demesi yanlis anlamyin bayanlar ama bende uni. mezunuyum calisan birbayanim evliyim cocuklarim var belli birde es doat cevrem var ama hicbir erkekten daha duymadim ben karimdan 3 kat fazla kazaniyorum diye hatta kendi evliligimde de ailemde arkadaslarimda da böyle hesaplamalar olmadi olanlarda ya catliyor ya yok oluyor ben beni paylastigim insanla her seyi paylasiyirim hic birsey benim bedenimden kalbimden sevgimden vs.. ustun degilki ben cok kazaniyorum demeyi ben bu insanla hayati paylasip evlendim evledim derken bir kadina yakistiramiyorum kizmayin bu benim fikrim
yaqzdıklarınızı baştan sona okudum we sonunda werdiğiniz ders için ohhihhhhhh çektim...... 3 kere zenginim, 5 kere okumuşum demiş dye topic sahibini suçlayan yorumculara da şaşırdım doğrusu... hakikaten bu ne anlayışsızlık, empatiden yoksunluk.... sadece anlatmak istediği bu kadar donanımlıyım ama cahil bir kaynana karşısında yine de acizim demiş...:))
Allah'tan babacığınız varlıklıymış da sizi kimsenin göremeyeceği yerlere göndermiş, okuyamayacağı okullarda okutmuş bla bla...
pardon da kuzum hayattaki tek başarınız, rahmetli babacığınızın size sunduğu imkanlarla kurduğunuz profilin havasını atmak mı? neden her paragrafta en az 3 kere varlıklıyım, eğitimliyim cümleleri kurmaya özen gösterdiniz? kendinize "piyango" yakıştırması yaptınız?
egonuz.. nasıl diyeyim? içimi şişirdi..
katılıyorumyazan bayanın tarafından bakınca evliliğe ilk adımı attığında bu kadar zeki okumuş ve zenginse olacakları önceden tahmin etmeliymiş. zengin yada okumuş diye kimse size paşasın prensessin modunda gezecek değil.....