bende basen bölgesinden sorunluyum.bir hafta kadar bi jel kullanmıştım 2 cm incelme yaptı..ama araya hamilelik dogum girince bir daha kullanamadım..şimdi yeniden başlamayı düşünüyorum umarım aynı etkiyi yeniden alırım..bakalım deniycem görücem ona göre yazarım artık..
arkadaşlar bırakın şu örümcek yağını falan inanıyormusunuz? herşeyi ye, tv karşısında otur yatana kadar ondan sonra sür yağı oldu bitti hiç olurmu böyle bişey.
o koca popoyu çalıştırmadan olmuyo bu iş ben de başlayıp başlayıp bırakanlardanım ama bu sefer azimliyim.
bi video var 20 dakika basen hareketleri diye onu yapıyorum 2 haftadır aslında pek de düzenli yapmadım, ekmek karbonhidrat azalttım, suyu çok içiyorum ve bugün ölçtüm 96 dan 94 olmuşum nasıl sevindim anlatamam çabuk cevap veriyo benim vücudum. yağı da çok az kullandım.
çok araştırdım arkadaşlar ben kilo vermeden basenim küçülsün diyenler yumurta, et, tavuk, balık tabi yağsız olacak bunları çok yiyip (protein yapımı devam etmeli yoksa kaslar erir) karbonhadratı çok çok az yemeli, yağı hiç söylemiyorum bile.
diyet olmadan sporun faydası kesinlikle olmaz sporsuz diyet de olmaz bir yandan yağ yakıp bir yandan yağ alırsanız kas yaparsınız belki ama asla küçülmez. ben ikisi birlikte hedefe ulaşacağımıza inanıyorum bu çok önemli bir de sürekli elde mezurayla gezmek doğru değil 2 haftada bir ölçünki hevesiniz kaçmasın.
bodyforum sitesinde çok güzel bilgiler var mesela kadınlar kas yapmaktan korkmasın zaten evde yaptığınız hareketlerle erkeksi kaslarınız olmaz bi kere bizim vücut yapımız müsait değil.
benden şimdilik bu kadar gelişmeleri yazarım lütfen sabırlı olun bırakmayın peşini yksa bu sorun daha da büyüyecek ham de kelimenin tam anlamıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?