basenlerle beraber üst bacak nasıl incelir ya varmı inceltebilen
Maalesef aynı sıkıntı çoğumuzda olduğu gibi bende de var... Yıllardır uğraşmadığım ve denemediğim yol kalmadı .. Şimdi de bfit denen spor merkezine gidiyorum 5 ay oldu ben de yine cm oynamadı oynamadığı gibi kilo da aldım ... O kadar performansa ve dikkatime rağmen ( tek fark sigarayı bıraktım ..kilo alıyordum almamın bi sebebi olmalıydı( ) bundan 1 yıl önce dukan diyeti yaptım 90 'lı kilolardan 76 ya kadar düştüm basenim 118'e indi oldu bacaklarım sarktı ( özellikle iç bacaklarım ) .. sporla toparlarım dedim aksine kilo aldım ve basen hooppp 122 ye çıktı ...bıktım artık kendimle uğraşmaktan ... cerrahi müdahale yaptırsam o da kesin çözüm değil ... tekrar geri dönüşü var diyor bilge kişiler ( ... yaptırdığım uygulamalar arasında; mezoterapi , akupuntur, karboksi, kavitasyon, radyofrekans, hypoxi vs... vs... ve daha unuttuğum nice kulaktan dolma bölgesel incelme hareketleri... son olarak bunlara 1 aydır plates ekledim ... Hem bfit ( 5 ay ) + plates ( 1 ay ) gitmeye başladım yine bir farklılık yok ... Benim gibi her yolu deneyip mucizevi bir şekilde bölgesel sorunlarından kurtulan var mı arkadaşlar ?
Ben 1.63 boyundayım 53 kiloyum.kilo problemim yok ama basen var.hani ben yan kısımlardan erisin istiyorum.zayıflayınca direkt yüzden veriyorum.zaten çok zayıf yüzüm( diyet falan yapmadan bu baseni eriten bişey yok mu.spor da zayıflatıyor onu da yapamıyorum
yok tatlım.nerdeeee.valla onlara da hikaye diyorlarCanım bende aynı senin gibiyim 161 cm boyunda 54 kiloyum ama basenler fena
sen bi çözüm bulabildin mi acaba?
Şu kavitasyona taktım bu ara araştırıyorum bakalım :126:
nasıl yapılıyor bu hareket :Ocanım bir ara benim de böyle bir problemim vardı.bir mankenden duyduğum şeyi yaptım problemim sona erdi.kalçalarını iyice kas ve düz bir duvara basenlerin gelecek şekilde vur.hem sağ tarafını hemde sol tarafını kollarında gergin şekilde yukarıda olacak.aklına geldikçe bunu gün içinde enaz 50 şer kere tekrarla inan faydasını en kısa sürede göreceksin.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?