basenlerle beraber üst bacak nasıl incelir ya varmı inceltebilen
bende ust bacaklarımı ınceltmeyı cok ıstıyorum sımdılık yuruyus yapıyorum ama ıstedıgım kıvama gelmezse uzay yuruyusu spor aletını almayı dusunuyorum oda olmadı kavıtasyon yaptıracagım son care:)
bende ust bacaklarımı ınceltmeyı cok ıstıyorum sımdılık yuruyus yapıyorum ama ıstedıgım kıvama gelmezse uzay yuruyusu spor aletını almayı dusunuyorum oda olmadı kavıtasyon yaptıracagım son care:)
basenleri eritmek için bi ark duvara vuruyomuş bu doğru mu ya deneyen var mı ?
yine bu sitede okumustum bayanın bırı bacaklar için yağlayıp elektrk supurgesının borusuyla bacaklarına vakum yaptıgını yazmıstı :)))
kızlar Allah aşkına her duyduğunuza inanmayın. Örümcek yağı diye internette tarattınız mı hiç? KK dışında başka hiçbir yerde geçmiyor. Artık yağlardan diyetlerden medet ummayı kesin de birazcık egzersiz yapın, başka türlü o kalçalar basenler bacaklar E-Rİ-MEZ ! Karınca yağı, yılan yağı, örümcek yağı yok yakında manda yağı efendime söyleyeyim zürafa yağı falan da çıksa ondan da medet umacağız...
yine bu sitede okumustum bayanın bırı bacaklar için yağlayıp elektrk supurgesının borusuyla bacaklarına vakum yaptıgını yazmıstı :)))
cnm benimdre basenlerim çok fazlaydı örümcek yağı kullandım 2ayda 4cm incelme oldu hatta arkadaşıma doktor sölemiş bence bir kullan aktarladan al cnm sonuca inanamayacaksın
canım yüzündekitüyler seni çok fazla rahhatsız edecek kadarsa ve de imkanın varsa lazer epilasyonu tavsiye ediorm.hiçbir yan etkisi yok ve de kökten çözümçuygulama sırasında acı da duymuyorsn.çok gelişmiş cihaz kullanan merkezler var,rastgele gitme emi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?