Maalesef aynı sıkıntı çoğumuzda olduğu gibi bende de var... Yıllardır uğraşmadığım ve denemediğim yol kalmadı .. Şimdi de bfit denen spor merkezine gidiyorum 5 ay oldu ben de yine cm oynamadı oynamadığı gibi kilo da aldım ... O kadar performansa ve dikkatime rağmen ( tek fark sigarayı bıraktım ..kilo alıyordum almamın bi sebebi olmalıydı
( ) bundan 1 yıl önce dukan diyeti yaptım 90 'lı kilolardan 76 ya kadar düştüm basenim 118'e indi oldu bacaklarım sarktı ( özellikle iç bacaklarım ) .. sporla toparlarım dedim aksine kilo aldım ve basen hooppp 122 ye çıktı ...bıktım artık kendimle uğraşmaktan ... cerrahi müdahale yaptırsam o da kesin çözüm değil ... tekrar geri dönüşü var diyor bilge kişiler
( ... yaptırdığım uygulamalar arasında; mezoterapi , akupuntur, karboksi, kavitasyon, radyofrekans, hypoxi vs... vs... ve daha unuttuğum nice kulaktan dolma bölgesel incelme hareketleri... son olarak bunlara 1 aydır plates ekledim ... Hem bfit ( 5 ay ) + plates ( 1 ay ) gitmeye başladım yine bir farklılık yok ... Benim gibi her yolu deneyip mucizevi bir şekilde bölgesel sorunlarından kurtulan var mı arkadaşlar ?