Basenlerim çok büyük:(((

Benim de basenlerim var hafiften,ama etten değil kemikten.Leğen kemiğim epey çıkkın.Kilom 60 ama en fazla 45 kiloya dek düşmüştüm o zaman da 36 bedendim yani.Şu anda 38 bedenim ve 60 kiloyum.Varın leğen kemiğimin büyüklüğünü siz hesap edin

Bir dönem ne basenlerimde ne de kaçlamda yağ vardı,dümdüzdü de pop-up slip denen şu popoyu dik gösteren singerli iç çamaşırlarından giymiştim.

Şimdi kalçam ideal sıkılıkta ve kalkıklıkta,en son 1 sene önce 3 ay boyunca squat yapmıştım hala ona borçluyum kalçalarımı.

Ben de göğüslerimden şikayetçiyim,ne yaparsam yapayım küçülmüyorlar,bedenimi hep iri gösteriyorlar,halbuki belim inceciktir,insanın gözüne gözüne batıyor göğüslerim
:18:

Bende de aynı problem var, boyum kirom orantılı ama kilo resmen basenlerimde toplanmış. Arkamda değirmen taşı var gibi hissediyorum 1 aydır diyet yapıyorum, 2 haftadır da aksatarak da olsa pilates yapıyorum. Bacaklarımda biraz sıkılaşma var ama kalçamın ölçülerinde değişme yok.

Hala 36 beden pantolon giyebiliyorum ama popom arkaya değil yanlara doğru geniş, bu da orantısız gösteriyor. İş çıkışı parktaki spor aletlerine gideyim diyorum ama yorgun geliyorum (masabaşı çalıştığım halde yoruluyorum evet). Diyetle de kilo veremiyorum nasıl olacak bilmem.

Sabahları işyerine rahat ayakkabı getirip günde 2 kere 9 kat merdiven inip çıkmayı planlıyorum

Pilates yoga oneririm ama etkili olur mu bilemem genetik mirasimiz basenler. Estetik cerraha git bence. Lipo yaptir kurtul cok kotuyse goruntu..

İşte merak ettiğim cevap demekki spor la eriyor hemde 2 ay diyorsun hangi hareketleri yapıyor acaba çok merak ettim bu arada çok sağol cevabın için

Sporu bütün halinde yapıyoruz ve istasyon sistemiyle çalışıyoruz ben şimdi sana evde şunu aç kapa yapsam oradaki etkiyi zaten göremezsin.. Antrenörün belli bir çizelgesi var. Sırasını ısınmasını temposunu kendisi ayarlıyor. Ben göbek hareketi yaparken tutki ona kalça veriyor. Vee ben o incecik kız üst bedenini gör hiç göğüs falanda yok alt bedenini neredeyse eşitleyecek onunda çok hoşuna gidiyor.

Basen popo için en güzel bölgesel çalıştırma squat
Bu programı araştırın kızlar gerçekten fark ediyor. Popoyu yuvarlak ve kalkık hale getiriyor. 30 günlük squat programları var deneyin farkı görün.

bızım kızlar dert eder,yurt dısındakılerse bununla prım yapar..
Lopez ve kardeshıan gıbı..

sen bunu kompleks yapmazsan,kımsenın gözüne batmaz..sev onu..:)

benimde derdim bu gögüs küçük bel incecik gel gör ki kalça basen bacak devasa boyda ufak ancak 1.60 varımdır
çok kötü görüntü ortaya çıkıyor 50 kiloyu aşınca
gecen sene çok güzel spor yaptım leslie ve kondüsyon bisikletiyle
bacaklarım incecik olmuştu basenler gitti popo dikleşti ama sporu bırakınca ve abur cubura düşünce yine eski haline döndü

size önerim bizim gibiler için spor vazgecilmez olacak ve abur cuburdan uzak durulacak

Arkadasim bende basenden yanardim.kilo alsam basen yuz olurdu.kalcamda genis.cok yalvardim rabbime basenlerimden kiyafet almk istemezdim.10 kilo verdim basen denen bisi kalmadi.genetik olmasina rqgmen.simdide incecik kaldin kilo al diyolar.spor yap bacaklari calistir sadece oyle yaptim

sıkılaşacak diye istemiyorum ne demek sıkılaşsın ki daha küçük görünsün.herkesler sıkılaşsın ister sizse sıkılaşcak diye bıraktığınızı garip geldi bana

sıkılaşacak diye istemiyorum ne demek sıkılaşsın ki daha küçük görünsün.herkesler sıkılaşsın ister sizse sıkılaşcak diye bıraktığınızı garip geldi bana

Ama bi kaç yerde okuduğuma göre önce eritin sonra sıkılaştırın diyor . Yani şuanki haliyle ve sıkı o yüzden tereddüt ettim;öyle değil mi yoksa?

Ama bi kaç yerde okuduğuma göre önce eritin sonra sıkılaştırın diyor . Yani şuanki haliyle ve sıkı o yüzden tereddüt ettim;öyle değil mi yoksa?

gülben ergen eridiyse malum onunda baseni vardı sende eririsin merak etme.doğru olabilir o diyet esnasında sadece yürümüş.inceldikten sonra pilates yapmış sende öyle yap istersen.

kendimi bildim bileli basenlerim vardı ama hamilelik sonrası kalçam-basen bölgem acayip büyüdü bu sauna şortları doğumdan hemen sonra kullansam falan işe yarar mı ya da hemen spora başlasam sütümle ilgili bir sıkıntı oluşur mu

Ayni benimde derdim basenleerim hamilelikten sonra daha da beter oldum napicaz kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

basenler en son giden kısım.
herkes vücuduna uygun giyinmeli. sözüm meclisten dışarı ama basenlerınden şikeyetçi birinin TAYT giymesi biraz garip.:26:
mesela bende sporcu atletlerini çok seviyorum ama göğüslerim büyük olduğu için giyemiyorum.
aynaya baktığınız zaman kendini iyi hissederseniz çekiştirmek zorunda kalmassınız. bunuda sizin için uygun kıyafetlerle sağlarsınız.
kolay gelsin.

benim basenlerim yok kalçam var. omuzlarım geniş ve yapılı biriyim benim de aksine yiyeceklerime dikkat etsem yürüyüş yapsam ilk olarak kalçam basenim eriyor.

nasıl zayıfladın peki

canım kesinle bol bol su ve bacak çalışman lazım internette bi sürü basen eritme videosu var ve işe yarıyor.bol su ve egzersiz ama bırakma asla kararlı olmak lazım

Benim de basenlerimle sorunum var acaba ölçün kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…