- 26 Şubat 2012
- 1.418
- 120
İşte merak ettiğim cevap demekki spor la eriyor hemde 2 ay diyorsun hangi hareketleri yapıyor acaba çok merak ettim bu arada çok sağol cevabın için
Kesinlikle basenlerimin erimesini isterim bu güne kadar ne denediysem bi türlü erimiyor bölgesel çalışsam da sıkılaşacak diye istemiyorum siz bu konuda herhangi bişey biliyorsanız,eğer paylaşırsanız çok sevinirim:)
sıkılaşacak diye istemiyorum ne demek sıkılaşsın ki daha küçük görünsün.herkesler sıkılaşsın ister sizse sıkılaşcak diye bıraktığınızı garip geldi bana
Kızlar herkese iyi akşamlar öncelikle derdim çok büyük degil ama yine de anlatmak istedim benim boyuma göre kilom iyi(daha önce de buna benzer bi konu açmıştım) Sorun şu ki basenlerim çok büyük ve sürekli düşük bel pantolon giymek zorunda kalıyorum, malum yaz kapıda bende bu gün kendime çiçekli bi tayt aldım ve maalesef üzerine mutlaka yine uzun bişey giymek zorundayımzaten sürekli uzun giyiyorum nerdeyse,bi tek düşük bel pantolon nun üstüne kısa giyebiliyorum o zaman da herkes bana bakıyormuş gibi geliyor, sürekli çekiştiriyorum ( arkadaşlar varmı aranızda aynı dertten muzdırap? Siz ne yapıyorsunuz? Sporla gidermi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Ama bi kaç yerde okuduğuma göre önce eritin sonra sıkılaştırın diyor . Yani şuanki haliyle ve sıkı o yüzden tereddüt ettim;öyle değil mi yoksa?
Arkadasim bende basenden yanardim.kilo alsam basen yuz olurdu.kalcamda genis.cok yalvardim rabbime basenlerimden kiyafet almk istemezdim.10 kilo verdim basen denen bisi kalmadi.genetik olmasina rqgmen.simdide incecik kaldin kilo al diyolar.spor yap bacaklari calistir sadece oyle yaptim
nasıl zayıfladın peki