Basenlerim çok büyük:(((

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.939
3.729
Kızlar herkese iyi akşamlar öncelikle derdim çok büyük degil ama yine de anlatmak istedim benim boyuma göre kilom iyi(daha önce de buna benzer bi konu açmıştım) Sorun şu ki basenlerim çok büyük ve sürekli düşük bel pantolon giymek zorunda kalıyorum, malum yaz kapıda bende bu gün kendime çiçekli bi tayt aldım ve maalesef üzerine mutlaka yine uzun bişey giymek zorundayım zaten sürekli uzun giyiyorum nerdeyse,bi tek düşük bel pantolon nun üstüne kısa giyebiliyorum o zaman da herkes bana bakıyormuş gibi geliyor, sürekli çekiştiriyorum( arkadaşlar varmı aranızda aynı dertten muzdırap? Siz ne yapıyorsunuz? Sporla gidermi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

valla aynı dert bendede var cnm:) ama malesef zayıflasamda gitmiyor çünkü genetik :)))

Peki kısa giyebiliyor musunuz yoksa güvenle mi alakalı ?

diyetisyenlik 2. sınıftayım ve bence eğer isterseniz kilolarınızı verebilirsiniz .. ne hastalar geliyor bi bilseniz.. ama sadece giyim konusunda fikir almak isterseniz basenlerinizin büyük olduğunu söylemişsiniz siyah tayt ya da siyah pantolonlar bacaklarınızı ve basenlerinizi olduğundan daha ince gösterecektir dikkati üst bölgenize toplamak da bi nevi işinize yarar mesela zıt renkleri kombinlemek gibi siyah-beyaz vs

Kesinlikle basenlerimin erimesini isterim bu güne kadar ne denediysem bi türlü erimiyor bölgesel çalışsam da sıkılaşacak diye istemiyorum siz bu konuda herhangi bişey biliyorsanız,eğer paylaşırsanız çok sevinirim:)

Basenlerin dediğin kadar büyükse taytın üstüne sakın kısa birşeyler giyme giyenleri görüyoruz o kadar göze batıyor ki itici ve dikkat çekici oluyor.

Böyle durumlarda fazla özgüvende iyi değil bence herkesin gözü basenlerine kayarken kendini nasıl iyi hissediceksin,insan sorunlu bölgelerini açmak yerine

kamufle etmeli ki iyi görünsün.

Zamanla spor yaparak bunu aşarsın inşallah bunu başaran çok insanlar var.

buradan bir şeyler söylemem çok zor metabolizma hızınızla orantılı olarak günlük almanız gereken kalori miktarına uygun bir şekilde diyet programı uygulamakla beraber spor yapmalısınız , günde 30dk tempolu yürüyüş ve özellikle pilatesi öneririm 2 sene öncesine kadar 10 kilo fazlam vardı ve 3 ayda sporla birlikte hepsini bir diyetisyen yardımıyla vermiştim .. eğer diyetisyeninizle konuşursanız bölgesel zayıflama hakkında da bilgi alabilirsiniz

Evet gerçekten hiç rahat edemiyorum kısa giyince İnşallah eritirim sağol cevabın için

Mesela ölçülerinizi paylaşın yorum yapalım :) Boy , kilo ve ölçüler .
Ben de basenimden dertliyim .

Canım sen sanırım kiloyu basenlerden alanlardansin bi arkadaşım da öyle bunun çaresi var basen egzersizleri yan uzanıyorsun ve bacağını aşağı yukarı düz bir şekilde hareket ettiriyorsun bir süre sonra da daire çiziyorsun her iki bacağa da eşit yap. Ayaktayken de yapabilirsin makas gibi aç kapa sürekli. Birde ayaklarını omuz hizasında açıp sanki bi sandalyeye otururmuş gibi otur kalk yap. Yada sen Google a basen egzersizleri yaz spor hocaları bir sürü video eklemiş görsel olarak da gör

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

38 bedendim suanda 44

Size diyecem ki spor yapın ama ben kendim bile gündüz yorulduğum için akşam hemen duş alıp yatıyorum yada bahane uyduruyorum sürekli,kolay alıyor insan ama vermesi zor işte

Size diyecem ki spor yapın ama ben kendim bile gündüz yorulduğum için akşam hemen duş alıp yatıyorum yada bahane uyduruyorum sürekli,kolay alıyor insan ama vermesi zor işte

oofff off pis boğazımmmmmmmmm
kendime cookk kızıyorummm

Benimde sorun basenlerde. Maalesef onlar yüzünden 1 beden büyük almak zorunda kalıyorum pantolonu
bu seferde bol ve bacaklar bol görünüyor mecbur terzilik oluyor
50 kiloykende sorunum basenlerimdeydi şimdi de

aslında pilatesle gidiyor diye duymuştum:44:

Canım boyum 1 65 belim 65 kalçam ise 105🙈

Benim de boyum 1.69 kalçam 119 belim 73
Ama azimliyim eriyecek inşallah. Bence senin basen çok değil. Bir arkadaşım var, 104tü o. Ordan biliyorum.
Normal bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…