- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır kesininlikle üst bölgem iyi,sorun sadece basenlerde sagol cevabın içinBende beli ince poposu büyük olanlardanımmm ama dert etmeyi bırakıp popomla barıştım artıkk :) sadece basen bölgesine spor yapsam, vücudunu orantılamak için birazda üst bölgeye kilo alsan mükemmel olursun tatlım ama olmuyorsa da sağlığını tehlikeye atacak şeyler yapma.
Canım sen sanırım kiloyu basenlerden alanlardansin bi arkadaşım da öyle bunun çaresi var basen egzersizleri yan uzanıyorsun ve bacağını aşağı yukarı düz bir şekilde hareket ettiriyorsun bir süre sonra da daire çiziyorsun her iki bacağa da eşit yap. Ayaktayken de yapabilirsin makas gibi aç kapa sürekli. Birde ayaklarını omuz hizasında açıp sanki bi sandalyeye otururmuş gibi otur kalk yap. Yada sen Google a basen egzersizleri yaz spor hocaları bir sürü video eklemiş görsel olarak da gör
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar herkese iyi akşamlar öncelikle derdim çok büyük degil ama yine de anlatmak istedim benim boyuma göre kilom iyi(daha önce de buna benzer bi konu açmıştım) Sorun şu ki basenlerim çok büyük ve sürekli düşük bel pantolon giymek zorunda kalıyorum, malum yaz kapıda bende bu gün kendime çiçekli bi tayt aldım ve maalesef üzerine mutlaka yine uzun bişey giymek zorundayım zaten sürekli uzun giyiyorum nerdeyse,bi tek düşük bel pantolon nun üstüne kısa giyebiliyorum o zaman da herkes bana bakıyormuş gibi geliyor, sürekli çekiştiriyorum( arkadaşlar varmı aranızda aynı dertten muzdırap? Siz ne yapıyorsunuz? Sporla gidermi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
kızlar ya yüzmek popoyu kaldırırmı
kızlar ya yüzmek popoyu kaldırırmı
valla yazın denizden çıkmadım kalkmadı ama sıkılaştım, etimde sıkı benim , erimiyoo
Antrenörümüzün dediğine göre vücuttaki en büyük kas kütlesi popoymuş ve kaldımanın tek yolu ısınmadan sonra ip atlamakmış.
teşekkürler canım sıkılaşsın ozaman
sıkıyım yürüyüşte yaptım, erimiyo benimkii offffffff
benimki eriyor zzayıfım ama düzleşiyor zayıfladıkça düzleşiyor
tamam deniyecem bunu benim popo yanlara doğru genişlemeye düzleşmeye başladı sinirleniyorum vallahi
zayıfım ama yanlarım çıktı yayıldı sanki oturmaktan oluyor ufff ya
Canım ben spora gidiyorum 2 aydır benim vücut tipi elma heryerden kilo alıyorum. Ama sadece basen için gelen bayanlarda çok. B-Fit benim gittiğim yer ve fit popo diye bir uygulamalarıda var. Bir arkadaş var 65 kilo vücut yağı 35 çok fazla ama sadece basenden ve bacaktan kilo alıyor. Ama görmen lazım 2 ayı dolmadı daha o basenler nasıl ufaldı. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Sürekli antrenör başımızda ve baseni olan basen için göbeği olana göbek hareketi veriyor.
Bende heryerden alıyorum böylede çok kötü elma gibi yusyuvarlak oluyorsun .. Helede bu kiloda
Bazen diyorum keşke hiç olmazsa belim ince olsaydıda sırf basenim olsaydı o zamanda eşim diyor onedir öyle ama böylede top gibi yaa ..
Kızlar herkese iyi akşamlar öncelikle derdim çok büyük degil ama yine de anlatmak istedim benim boyuma göre kilom iyi(daha önce de buna benzer bi konu açmıştım) Sorun şu ki basenlerim çok büyük ve sürekli düşük bel pantolon giymek zorunda kalıyorum, malum yaz kapıda bende bu gün kendime çiçekli bi tayt aldım ve maalesef üzerine mutlaka yine uzun bişey giymek zorundayım zaten sürekli uzun giyiyorum nerdeyse,bi tek düşük bel pantolon nun üstüne kısa giyebiliyorum o zaman da herkes bana bakıyormuş gibi geliyor, sürekli çekiştiriyorum( arkadaşlar varmı aranızda aynı dertten muzdırap? Siz ne yapıyorsunuz? Sporla gidermi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler