Basenlerim çok büyük:(((

Çok sağolun kızlar cevaplarınız için bende bu gün indirdim videoları bakalım inşallah eritirim aksi taktirde taytları unutmam gerekiyor:))

Çok sağolun kızlar cevaplarınız için bende bu gün indirdim videoları bakalım inşallah eritirim aksi taktirde taytları unutmam gerekiyor:))

canım hangi videolar onlar bende bacaklarım sıkılaşsn ıstıyorum lınk atarsan bende indiriyim:KK16:

ne videoları indirdin canım
bende birşeyler yapmayı düşünüyorum da

Arkadaşların dediği squat egzersizlerini ve Ebru şallı nın basen eritme hareketlerini indirdim onun dışında 30 dk yürüyüş yaptım bugün

ben bir ara unv. tede ike tekvando yaptim sanirim iyice mahvettim bacaklarimi hic bir sekilde basenler daralmiyor evet kilo veriyor zayiflıyor ama 52 kiloya dssam bile gene buyuk gene buyuk yani kot giysem bel boslugunu dusunun popo koca koca kot giyince oyle bir bel boslugu olusuyorki dar bişi giydiginizde o bosluk size ekstra iki kati gobek sagliyor vucut tipiyle alaklai sanirim ama gobegin buyuk olmasindansa baseni tercih ederim armutlar daha idiir:>

benim bacaklarım da öyle genetik ama ben spor yapmak istemiyorum kas yapmaktan korkuyorum. burda yağ karışımı görmüştüm selülitleri yok ediyo ve sıkılaştırıyomuş. ondan yapıcam bacaklarım istediğim kadar inceldiğinde squata başlicam öteki türlü daha da kalınlaşabilir :/

benim bacaklarım da öyle genetik ama ben spor yapmak istemiyorum kas yapmaktan korkuyorum. burda yağ karışımı görmüştüm selülitleri yok ediyo ve sıkılaştırıyomuş. ondan yapıcam bacaklarım istediğim kadar inceldiğinde squata başlicam öteki türlü daha da kalınlaşabilir :/

Öylemi ne var ki o yağların içinde acaba ?

buradan bir şeyler söylemem çok zor metabolizma hızınızla orantılı olarak günlük almanız gereken kalori miktarına uygun bir şekilde diyet programı uygulamakla beraber spor yapmalısınız , günde 30dk tempolu yürüyüş ve özellikle pilatesi öneririm :KK66: 2 sene öncesine kadar 10 kilo fazlam vardı ve 3 ayda sporla birlikte hepsini bir diyetisyen yardımıyla vermiştim .. eğer diyetisyeninizle konuşursanız bölgesel zayıflama hakkında da bilgi alabilirsiniz

hangi diyetisyene gittin cnm :26: :26:

yag karisimlarini bende denedim neredeyse hicbir ise yaramiyor.yag ustu sorda biraz denedim ama yok basenler inceliyor ama bel dahada inceliyor yani ust kısımdan kaybediyruz vucut tipimiz bu. turkish delight diyr benim askim alistik artik:>

Öylemi ne var ki o yağların içinde acaba ?

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=540613 şu konuda var sanırım buna benzer bi konu daha görmüştüm. marankinin formülüymüş işe yararsa çok güzel olur <3

yag karisimlarini bende denedim neredeyse hicbir ise yaramiyor.yag ustu sorda biraz denedim ama yok basenler inceliyor ama bel dahada inceliyor yani ust kısımdan kaybediyruz vucut tipimiz bu. turkish delight diyr benim askim alistik artik:>

e üst kısıma yağ sürmeyiz biz de o zaman?

Kızlar ben ofiste spora başladım. Nasıl derseniz, günde 1 kere 8 kat yukarı çıkıyorum ve asansörle iniyorum. Pilates hocamız merdiven çıkmak kasları uzatır ama inmek kısaltır demişti, o yüzden 8 kat çıkıp, inişi asansörle yapıyorum:KK76:

Otur otur popom ezildi valla.

düğüne yakın kalça egzersızlerıyle erımıştım kalçamı.tam normal olamamıştım ama baya ıncelmıştı.tabı evlılık doğum derken eskısınınde ustune çıktım.şimdi gene basladım evde egzersızlere.ınş devamını getırebılırım.hatta şu arkadastan gaz almıştım yorumumda var görursenız
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=504662

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=540613 şu konuda var sanırım buna benzer bi konu daha görmüştüm. marankinin formülüymüş işe yararsa çok güzel olur <3

e üst kısıma yağ sürmeyiz biz de o zaman?

yag karisimi kısaca hicbir ise yaramiyor yani surme.abi tek caremiz spor oda kas yapici degil. cunku bizde gecici oburluk var abicim kilo vermeye baslayinca hoop basliyoru yeniden yemye yaptigin islede alakali ben iskender yiyerek 10 kilo verdigimi bilirim ama sabahtan aksama kadar yururdum.haraket lazim bize bunu kabul etmek lazim

Kızlar herkese iyi akşamlar öncelikle derdim çok büyük degil ama yine de anlatmak istedim benim boyuma göre kilom iyi(daha önce de buna benzer bi konu açmıştım) Sorun şu ki basenlerim çok büyük ve sürekli düşük bel pantolon giymek zorunda kalıyorum, malum yaz kapıda bende bu gün kendime çiçekli bi tayt aldım ve maalesef üzerine mutlaka yine uzun bişey giymek zorundayım:KK43: zaten sürekli uzun giyiyorum nerdeyse,bi tek düşük bel pantolon nun üstüne kısa giyebiliyorum o zaman da herkes bana bakıyormuş gibi geliyor, sürekli çekiştiriyorum:KK43:( arkadaşlar varmı aranızda aynı dertten muzdırap? Siz ne yapıyorsunuz? Sporla gidermi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

maddi olarak zorlamıcaksa spora baslayın
evdeysenız günlük düzenlı yürüme yerınde yürüyün
beledıyelerın hanımlar ııcın spor yerlerıde olabılir

Kahretsin ben de hep basenlerimden kilo alırım. Üstüm belim incecik, can simitlerimle basenlerim kapılardan sığmıyor biraz kilo alınca..
Kabullenecek ve bedenine göre kıyafet alacaksın, dar pantolon alınca daha çok göze batıyor. Ben özel bi hareket yapmıyorum ama kilo verince ilk bacaklardan gidiyor şükür. 1-2 ay dişini sık, sıkı bi diyete gir derim canım..

Kızlar herkese iyi akşamlar öncelikle derdim çok büyük degil ama yine de anlatmak istedim benim boyuma göre kilom iyi(daha önce de buna benzer bi konu açmıştım) Sorun şu ki basenlerim çok büyük ve sürekli düşük bel pantolon giymek zorunda kalıyorum, malum yaz kapıda bende bu gün kendime çiçekli bi tayt aldım ve maalesef üzerine mutlaka yine uzun bişey giymek zorundayım:KK43: zaten sürekli uzun giyiyorum nerdeyse,bi tek düşük bel pantolon nun üstüne kısa giyebiliyorum o zaman da herkes bana bakıyormuş gibi geliyor, sürekli çekiştiriyorum:KK43:( arkadaşlar varmı aranızda aynı dertten muzdırap? Siz ne yapıyorsunuz? Sporla gidermi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

daha ilk mesajda koptum yeminle!!
neyse ki taytın üstüne uzun bir şeyler giymeye mecbur hissediyorsunuz kendinizi, doğru yoldasınız , aynen devam:KK9:
burdan bütün bayanlara sesleniyorum:KK33::KK33:
Allah rızası için, çıta gibi olsanız, vücudunuzda bir dirhem yağ olmasa da şu tayt denen nesnenin üzerine kısacık şeyler giymeyin,
çok ama çok itici oluyor, hele öyle cepsiz falan , dümdüz taytlar:18:
o kalçalar o kadar biçimsiz duruyor ki aklınız durur:26:
kendinize de dışardan gören bizlere de bu kötülüğü yapmayın:KK50:
yapmayın ne olur, çok rica ediciğim:KK51:

Kızlar ben ofiste spora başladım. Nasıl derseniz, günde 1 kere 8 kat yukarı çıkıyorum ve asansörle iniyorum. Pilates hocamız merdiven çıkmak kasları uzatır ama inmek kısaltır demişti, o yüzden 8 kat çıkıp, inişi asansörle yapıyorum:KK76:

Otur otur popom ezildi valla.

Merdiven cikmak dize cok baski yapiyor, ben de hareket olsun diye 9 kat cikiyodum dizimde kirecleme oldu dr soyledi

Ben squat ile 96'dan 90'a indim 1 ayda... Günde 30 sabah 30 akşam yapıyordum. Ama bacak kası yapmaktan korktuğum için bıraktım:)
Şimdi başka bir spora başladım tüm vücut sıkılaşma yapmayı planlıyorum...

Olmsz mi benim de var ama ben cok memnunum giydigimin yakistigino düşünüyorum

X