Basenlerim çok büyük:(((

Bende beli ince poposu büyük olanlardanımmm ama dert etmeyi bırakıp popomla barıştım artıkk :) sadece basen bölgesine spor yapsam, vücudunu orantılamak için birazda üst bölgeye kilo alsan mükemmel olursun tatlım ama olmuyorsa da sağlığını tehlikeye atacak şeyler yapma.

Hayır kesininlikle üst bölgem iyi,sorun sadece basenlerde sagol cevabın için

Soğuk canım önerilerin için, yapmaya çalışacam ama sıkılaşır diye korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım

Canım ben spora gidiyorum 2 aydır benim vücut tipi elma heryerden kilo alıyorum. Ama sadece basen için gelen bayanlarda çok. B-Fit benim gittiğim yer ve fit popo diye bir uygulamalarıda var. Bir arkadaş var 65 kilo vücut yağı 35 çok fazla ama sadece basenden ve bacaktan kilo alıyor. Ama görmen lazım 2 ayı dolmadı daha o basenler nasıl ufaldı. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Sürekli antrenör başımızda ve baseni olan basen için göbeği olana göbek hareketi veriyor.

benimde basenlerim sorun.18 yasima kadar popom yuvarlakti.artik arkaya dogru degilde yanlara dogru genisledi.ben eski yuvarlak popomu istiyorum.(.merdiven cikmak kalca yapiyomus diye duydum asansor kullanmiyorum.yanlari nasil eriticegimi hic bilmiyorum.(

Antrenörümüzün dediğine göre vücuttaki en büyük kas kütlesi popoymuş ve kaldımanın tek yolu ısınmadan sonra ip atlamakmış.

tamam deniyecem bunu benim popo yanlara doğru genişlemeye düzleşmeye başladı sinirleniyorum vallahi
zayıfım ama yanlarım çıktı yayıldı sanki oturmaktan oluyor ufff ya

tamam deniyecem bunu benim popo yanlara doğru genişlemeye düzleşmeye başladı sinirleniyorum vallahi
zayıfım ama yanlarım çıktı yayıldı sanki oturmaktan oluyor ufff ya

Bende heryerden alıyorum böylede çok kötü elma gibi yusyuvarlak oluyorsun .. Helede bu kiloda

Bazen diyorum keşke hiç olmazsa belim ince olsaydıda sırf basenim olsaydı o zamanda eşim diyor onedir öyle ama böylede top gibi yaa ..

İşte merak ettiğim cevap demekki spor la eriyor hemde 2 ay diyorsun hangi hareketleri yapıyor acaba çok merak ettim bu arada çok sağol cevabın için

3 günde veririm ben kiloyu
benim sorun zaten zayıflamak
şöyle iştahlı bir yemek yesem acıksam nekadar çokisterdim:2:
kilo yine iyi kızlar sağlıklısınız
haliniz var,takatınız var yüzünüz sağlıklı cam gibi parlaktır
ben biraz yeyince dünya varmış diyorum
rengim yerine geliyor
kilo almak gerçekten daha zor
lokma boğazından inmiyor zorlayınca mide bulantısı oluyor
sağlıksız görünüyorum ben

Eşin haklı çok zor gerçekten sürekli herkes popo na bakıyormuş gibi geliyor utanıyorum valla

Benim de arkamda kocaman bir sepetim vaaar
Egzersiz yapıyordum bir ara ama bıraktım, bir de kalça yağları çabuk erimez diye duymuştum.
Bunun sebebi ise, oraya her yerde birikenden daha fazla yağ depolandığı içinmiş.
Bu yüzden bir türlü eritemedim, eritemiyorum...

ben o kadar zayıfım yine de taytın üstüne öyle kısa şeyler giymem. gerçi benim de basenlerim vücuduma göre daha geniştir ama öyle olmasa da giymezdim. taytla kısa şeyler hoş olmuyor bence. ama giymek istiyorsanız giyin millet ne düşünürse düşünsün. boşverin.

belli spor yöntemleriyle inceltilebilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…