- 29 Ocak 2008
- 414
- 0
- Konu Sahibi rosa30
Yok canim Sepilinha esim havacilik sekteründe calisiyor,
evet yarin heryer kapaliymis alisverosi de yapmak gerek, tam anlamiyla bunalima giriyorum galiba canim hicbirsey yapmak istemiyor, zaten bebekten sonra aldigim kilolari veremiyorum
Iyi tatiller sana canim ya iyice dinlen uzaklas canim ne d eolsa geri gelecen tekrar tadini cikar, keske ben de rahat rahat böyle bir tatil yapabilsem, esimin hic vakti olmuyor cok calisyior bebek de var esim 1 hafta izin alip istnbula disini yaptirmaya gidecek yani aldigi izinlerde bile yapacagi birikmis bissürü is var sira bana gelene kadar oooooo.....
bebekle ucmak icin yaninda biri olmasi iyi oluyor tek basima bebegi götürmek zor oluyor ama yanimda esim olunca ikimizin arasinda yatiyor aglamiyor.
ben de Lazim canim ama safkan degil, lazca bilmem anlamam da ama annem dayilarimla lazca konusur.
Poseidon,
sanirim dualerim kabul oldu,hep derdim bir lazla tanissam su memlekette...ben cok güzel lazca konusurm,bütün ailemde öyle..
bu aralar depresyona girme bence ogluna bakman lazim..o biraz büyüsün sonra depresirsin....aman dikkat et dogum sonrasi depreseyona kendini disari at,gez dolas...
esin thy da mi yoksa..
umarim iyi bir tatil yaparsin sende cünkü bebekle ugrasan herkese lazim....
bu arada özelden attigin msj gelmedi..
simdilik hoscakal...