Basel Paylasim Alani(Tanisma)

Tabii buralarda en fazla 3-4 gün kalinabilir sonrasi bayar insani..daha hareketli bir yer olsun dersen italya tarafina gidebilirsin,cannobio mesela biz arada bir gidiyoruz birde cok güzel pazalari var alisveris yapmak icin

o baseliler bulusma bile yapmis:))
bende baseldeyim
uzun süredir bu topige ugramiyordum.pek yazan olmuyor diye.

merhaba feyza,
böyle ugramazsan kacirirsin bulusmalari:)
biz poseidon ile bulustuk biraz zaman gecirdik tabii cocuklardan firsat buldukca görüstük..bir dahaki bulusmaya sende gelirsin umarim..neler yaptin görüsmeyeli..

oh masallah daha önce mondschein ve sila mercan vardi baselden
bizde onlarla bulusma yapmistik.iyi oluyor degisiklik güzel oluyor.
neden olmasin tabiki olur.görüsmeyelei bebek yaptim:))
eylülün 25 gibi dogum olcak.hamisligim cok zor geciyor.gün sayiyorum bir bitseydi diye.

tebrik ederim feyza..insallah hayirlisi ile kavusursun bebegine...son aylar zor gecer tabii,hersey yolunda gitsinde...senin bir cocugun daha vardi yanilmiyorsam bu 2. herhalde.artik bundan sonra seninle zor görüsürüz isin basindan askin olur:)
benimde 9 aylik bir kizim var ancak bas edebiliyorum tek basima..
basellilerle görüstünüz sonra ne oldu?eminim sonu gelmemistir..

he he evet sonu gelmedi bir defa monarda bulustuk
mondscheinla msn de görüsüyorduk.silamercan calismaya falan basladi.bir daha kizlar bul bulabilirsen.siteyede ugramaz oldular
ara sira oyun kulübünde görüyorum oraya takiliyor silamercan.topiklerde hic gezmiyor.
evet hamislik zor kilo almadim ama yinede zorluyor.az kaldi diye sabrediyorum.
masallah canim kizina yasiniza az kalmis.

mondscheinla msn de görüsüyorduk.silamercan calismaya falan basladi.bir daha kizlar bul bulabilirsen.siteyede ugramaz oldular
ara sira oyun kulübünde görüyorum oraya takiliyor silamercan.topiklerde hic gezmiyor.

tabii ki her bulustugun,görüstügün ile devam etmeyebilir arkadaslik,frekans tutmali...
benimde hamileligin seninle ayni zamanlara gelmisti,oh demistim yaz ayi ama isvicrede yazdan bisey cikmaz ama sansima gecen sene o kadar sicakti ki..son 2 ay hic uyuyamamistim.son kontorle gittigimde ebe bana oo..senin dogurmana daha en az 2 hafta var demisti de nerdeyse aglayacaktim,nasil gecer bu haftalar diye..hastaneden eve döndüm dinlenmek icin uzanmistim ki kizim dünyaya gelmeye karar vermis:emir_bebek::)
Allah seninde yardimcin olsun..

feyza,sen neubad taraflarinda oturuyor olabilir misin?dün türk bir bayani gördüm alisveriste nedense senin olabilecegini tahmin ettim?cünkü bayanda 7-8 aylik hamile ve bir kizi var biliyorum..??

iyi tatiller canim :KK3:

biz de yarin serpilina ile bulusucaz zemuszemus sen gelince hep birlikte bulusuruz

illia yarin basele gelme firsatin olur mu?
canim ben genelde geliyrum valla neden olmasin ben sana özelden hotmail adresimi atraim gorusuz belkide tanisiyoruz kim bilirrrrbayanssulusmile

canim valla sen bize sor nereye gidili risvicrede gitmedigim yer kalmadi fikir verebilirim sananana
wallaha iyi olur canim ya.. gezecek görecek yerleri hic bilmiyorum ben :KK43:
canim ben genelde geliyrum valla neden olmasin ben sana özelden hotmail adresimi atraim gorusuz belkide tanisiyoruz kim bilirrrrbayanssulusmile

iyi olur tekrar toplu bir bulusma yapalim cok iyi olur.
yalniz benim de serpilina gibi 7 alyik bir bebegim var, ona göre plan yapalim ki ben de gelebileyim yerimseniben

ya lillia zürichte oldugu icin gelemedi galiba gecen bulusmaya

serpilna senin kiz nasil? ben tatilden geldikten hemen sonra ramazan girdi yogunluktan yazamadim.-- siz de biryerlere gitmeyi düsünüyordunuz hatirladigim kadariyla ne yaptiniz burda misin hala?

bu arada GurbetGüzeli ben seni 60-69 kilo arasi kilo vermek isteyenler topiginden taniyorum ama sen farketmedin beni.

wallaha iyi olur canim ya.. gezecek görecek yerleri hic bilmiyorum ben :KK43:

iyi olur tekrar toplu bir bulusma yapalim cok iyi olur.
yalniz benim de serpilina gibi 7 alyik bir bebegim var, ona göre plan yapalim ki ben de gelebileyim yerimseniben

ya lillia zürichte oldugu icin gelemedi galiba gecen bulusmaya

serpilna senin kiz nasil? ben tatilden geldikten hemen sonra ramazan girdi yogunluktan yazamadim.-- siz de biryerlere gitmeyi düsünüyordunuz hatirladigim kadariyla ne yaptiniz burda misin hala?

Merhaba Poseidon,
demek döndün ses cikmayinca seni hala istanbulda saniyordum.bizde paristeydik 3 gün kaldik.nasil gecti istanbul seyahatiniz?
biz de kizimla debelenip duruyoruz..hersey yolunda cok sükür..
Hayirli ramaznlar diliyorum...

bu arada GurbetGüzeli ben seni 60-69 kilo arasi kilo vermek isteyenler topiginden taniyorum ama sen farketmedin beni.
kilo bildimi yaptim ya ondan sonraa caktim davayi kizzzz valla isvicrede oturan birileriyle tanismak bbeni mutlu eder canim ayarlariz insallah bir gun bakalim

Merhaba Poseidon,
demek döndün ses cikmayinca seni hala istanbulda saniyordum.bizde paristeydik 3 gün kaldik.nasil gecti istanbul seyahatiniz?
canim bizde parise gidicez nerelere gittin ekim tatilinde insallahhhh bana anlat kizzzzz bu arada ben aarau dayim bir ayagimda baseldeee

Merhaba Poseidon,

biliyorsun istanbul yaniyor o yüzden evden cikmadim, hep yattim yusufu da anneme sattim kaydirigubbakcemile3

hmmm biz de 3 gün kalmistik, ama foto makinemiz fotoleri berbat cikardi ondan sonra yeni makine aldik ama paristen foto cikaramadik ona yanarim.

biliyorsun istanbul yaniyor o yüzden evden cikmadim, hep yattim yusufu da anneme sattim kaydirigubbakcemile3

hmmm biz de 3 gün kalmistik, ama foto makinemiz fotoleri berbat cikardi ondan sonra yeni makine aldik ama paristen foto cikaramadik ona yanarim.
kiz benim ufak oglanin adida yusuf teyzesiiiiiii

X