Basedemediğim eşim

Yalniz adamin "ben senin tafranı yeteri kadar cektim daha fazla cekemem dedı bana" demesi bende kusku uyandirdi.

Siz adami bezdirmis olabilir misiniz? Ya da eksik anlatiyor olabilir misiniz? Adami linc etmeden sorayim istedim.
Böyle hanzolar için kadının istediği bir şeyi dile getirmesi de tatava oluyor. Onlara göre erkeğin lafının üstüne laf söylemek günah

Peki Ne yapacaksınız? Ben söyleyim. Her zamanki gibi susup oturup onların işlerini yapacaksınız ve onların gözünün içine bakacaksınız sizi götürmesi için. Yanılıyor muyum?

Adam sizi anne babanıza göndermiyor, siz de gitmiyorsunuz. Çalışma diyor,calismiyorsunuz. E bu adamın her dediğini yapmışsınız şimdiye kadar, bı kere ağzınizi açıp haddini bil anne babama giderken sana mı sorucam deyip çekip gitmemişsiniz, yaptığınız işi beğenmeyince o zaman kendin yap deyip işi gücü bırakmamışsiniz. Biz size ne diyelim ki

İzin almak ne demek çok garip gerçekten. Eşim aileme göndermiyor yazanlara şok oluyorum ailenizi görmek eşinizin izin veya onayına tabi bir durum nasıl olabilir? Kızınız 5 yaşında olduğuna göre hemen evlendiğiniz gibi çocuk yapmışsınız. Bu adama ikinci çocuğu geçtim birinci bile fazla. Hata sizde kusura bakmayın çok tepenize çıkartmışsınız. Her dediğini kabul etmişsiniz o da abarttıkça abartmış. Eşiniz değişmez de düzelmez de. Tek çekinceniz çocukları sizden almasıysa o yaş çocuğunun anne ben istemiyorum bakamam demezse babaya verilmesi imkansız. Yok ben evliliğime devam etmek niyetindeyim diyorsanız 6 senelik eşinizin huyunu suyunu çözmüşsünüzdür artık onun istediği şekilde davranıp bu durumu kabullenin. Hiç değilse çocuklarınızın annelerinin ezildiği bir evde büyüyerek babalarını örnek almasınlar

Eziksiniz çünkü.
ama gülüm direk sadece eziksiniz çünkü diyerek konu açan arkadaşın canını acıtmış olmaz mıyız zaten şu an onun canı bin parçaya ayrılmış gibi yanıyordur , nasıl bir çıkmazın için de hissediyordur kendini ki buraya bu konuyu açıp yardım istiyor , kendine destek istiyor tutunacak dala ihtiyacı var
belki de kendine gelsin diye yazdın belki de çok kızdın bir kadının bu halde olmasına o yüzden öyle yazdın, ama şu var ki her insanın fıtratı karakteri yetiştirilme tarzı farklı kimi aşırı iyi huylu sakin aman kimse kırılmasın huzur bozulmasın diye alttan alarak yetişiyor sonra bencil biriyle evlenince de aynı devam ediyor bu onun kötü yapmaz iyiliği kullanıp o kişi üzerin de hüküm sürmek isteyen bencilin kötü karakteri, huyudur değil mi gülüm , kadının kadına güç vermesi destek olması gerekir, benim için ben yok biz varız o yüzden gülüm affına sığınarak 2 kelime yazdığın cümlenin benim de canımı acıttığı için yazma ihtiyacı duydum eleştiri ya da dürtme olarak anlama lütfen benim için konu açan arkadaş bacımm canımm da çok çokk değerli seni tanımadığım halde sen de çok değerlisin( her insan mucizedir) cidden samimi ve iyi niyetle yazıyorum ki siz yerine sen diyerek o yüzden yazdım , kızma bana olur mu

askrhpozitif
yaradanına kurban olduğum madem boşanmayı bile ciddi ciddi düşünüyorsun yak tüm gemilerini , kaybedecek neyim var diye sor kendine( hiç bir şeyin yok tek doğdun tek öleceksin ) sonrada resti çek beni anneme götüreceksin diye ne demek istiyorsan herşeyi söyle sinme korkma derin nefes alıp bağırmadan sakin sakin başla konuşmaya ki söylemek istediklerini söyleyemeden sinirin boşalıp ağlayıp kalmasın
ve unutma rızkı veren allahtır kocalar sadece vesiledir , kocasız da rabbim rızkını verir çocukların büyür o yönden hiç düşünüp , kendini kapana kısılmış hissetme gülüm

Boşansan ailen arkanda durur mu? Ya da en azından rest çekip gitsen olanları anlatsan eşin belki ayağını denk alır. Ya benim hep içimi acıtıyor bu aileme gidemiyorum konuları. Özellikle kızım olduktan sonra daha da kızıyorum bu duruma. Kızım için korkuyorum Allah'ım el bebek gül bebek büyüt sonra inşaat var yemek yap diye kızımın yüzünü bana göstermesinler ne kötü. Allah'ım merhametli insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı. Gerçekten..

kesinlikle size katılıyorum kız çocukları olarak en büyük rol modelimiz annemiz, benim annemde çok güçlü kimseye kendini ezdirmeyen her işin üstesinden gelen bir kadındı şuan 70 yaşında hala her işini kedni görür onunla gurur duyuyorum, şimdi ben de aynı şekilde kimseye eyvallahım yoktur her işimi kendim hallederim, kimseye kendimi ezdirmem.

Biri 5 bırı 2 yasında ailem arkamda durur ama onlarda anladığım kadarıyla hemen yolları yakma taraftarı degıl
Hiçbir aile tabi ki kızının yuvası yıkılsın istemez ama merhametsiz ve kızlarının yüzünü göstermeyen bir adım söz konusu olunca heralde düzelmezse arkanda dururlar yani inşallah. Ben çok üzüldüm durumuna

Siz neden esinizin size öyle davranmasina izin veriyorsunuz ki? Bir de böyle bir insandan 2 tane çocuk dünyaya getirmek. Sizi elestirmek olarak anlamayin zaten haddimde degil ama sizi asagilayan bir insanin yanina dahi yatma düşüncesi cok itici geliyor bana. Benim ailemi kabul etmeyenin ailesini bende kabul etmem. O kadar cok sizi ezmenize izin vermissiniz ki bunu çocuklarınızın yaninda dahi yapmaya cesaret edebilmis. Biraz silkeleyin kendinizi. Sizinde istekleriniz var siz de bir bireysiniz. Ailenizle istediginiz zamanda görüşebilirsiniz. Eş olmak demek aileyle görüşmeye karismak demek değildir. Siz de onun ailesini 3 saniyeden fazla katlanmayin. Ne yemek yapin ne de onun tarafina gidin. Herkes kendi tarafina gitsin. Siz anne sıfatını tasiyorsunuz. Çocuklarınızın gözünde her zaman güçlü hakkını savunan bir anne olun.

Yahu çekmeyin çekmeyinnnnn. Ben bu konular neden açılıyor anlamıyorum. Kadınlar bu zulmü neden kendilerine ediyorlar. Ne demek 6 yılda bir kez aileye gitmek. Yazık değil mi annenize babanıza. Sizi yetiştirmiş bugünlere getirmiş. Sizi hiç doğru bulmadım üzgünüm. Bir duruşunuz olsun lütfen.

Terapisti soyledım kendisi kabul etmedi keske etse
Keşke etse mi?
Diyeceksiniz ki buraya kadar.
Ben yokum.Ya terapist ya hoşçakal

Diğer konulara gelince
Git kendine daha becerikli kadın bul hıyar ağası!
Aileniz de resti çek gel demiş demek ki size destek oluyorlar.
Çocuklarınız zaten küçük neden onlardan ayrı kalasınız ki?
Çocuklar bakıma muhtaç olduğu için annede kalmıyor mu?
Üstelik yurt dışında yaşıyormuşsunuz.Size elini süremez.Hele bir sürsün yaptırımı büyük olur.
Siz hala neden çekiniyorsunuz ki ben anlayamadım

Kusura bakmayın sizin yüzünüzden kimse kalkıp benim aileme laf edemez beni aileme giderken sınırlayamaz siz yüz vermişsiniz tepkinizi net ortaya koyun rezillik çıkarsa çıksın adam sizi hizmetçi gibi kullanıyor buna izin vermeyin o sizi aşağılıyorsa siz daha çok yapın kısas a kısas adam sizi bezdirmiş sindirmiş resmen silkekenim kendinize gelin

çok şanslı çocuklarız biz. umarım konu sahibi de bunun farkına varıp kendini değiştirme yoluna gider. çocukları hala ufak. daha şansı var.

Onlara simdiye kadar bısey anlatmadım son 1 aydır biliyorlar durumu o yuzden sanırım bu sekilde ler
kimseden onay beklemeyin. ailenize durumu tam anlatınca size destek olacak gibi duruyorlar. çocuklarınız için en doğru gördüğünüzü yapın ama bu süreçte en önemli şeylerden biri de onların psikolojisi ve gelişimi. size zulm eden bir eş varken o çocuklar nasıl yetişirler? bunları çok iyi tahlil edin kafanızda. muhakkak destek alın. aile yada bir uzman da olabilir

Okurken ben sinirlenip kriz gecirecektim neredeyse. Ne kadar sakinsiniz yaa.
Bide ailesinin yanina goturup iscilere yemek yaptirtacakmismis olduuuuu canim.
Çek resti git ailenin yanina. Resmen eziyet bu hapsetmis sizi oraya. Ayril da ne hali varsa gorsun. Versin nafakayi paşa paşa. Çocuklarin kucukmus kimse senden alamaz onlari korkma.

Eziksiniz çünkü.
Konu sahibinin eşinden farkınız yok gözümde

Hemcinsinizi aşağılamakla aynı şeyi yapıyorsunuz

Keşke bir ışık yakacak yorum yapmış olsaydınızda bir kadın sizin fikrinizle aydınlansaydı...

Fikirlerinizi sorunun bir parçası olmak yerine çözümün bir parçası olacak şekilde aktarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…