ama gülüm direk sadece eziksiniz çünkü diyerek konu açan arkadaşın canını acıtmış olmaz mıyız zaten şu an onun canı bin parçaya ayrılmış gibi yanıyordur , nasıl bir çıkmazın için de hissediyordur kendini ki buraya bu konuyu açıp yardım istiyor , kendine destek istiyor tutunacak dala ihtiyacı var
belki de kendine gelsin diye yazdın belki de çok kızdın bir kadının bu halde olmasına o yüzden öyle yazdın, ama şu var ki her insanın fıtratı karakteri yetiştirilme tarzı farklı kimi aşırı iyi huylu sakin aman kimse kırılmasın huzur bozulmasın diye alttan alarak yetişiyor sonra bencil biriyle evlenince de aynı devam ediyor bu onun kötü yapmaz iyiliği kullanıp o kişi üzerin de hüküm sürmek isteyen bencilin kötü karakteri, huyudur değil mi gülüm , kadının kadına güç vermesi destek olması gerekir, benim için ben yok biz varız o yüzden gülüm affına sığınarak 2 kelime yazdığın cümlenin benim de canımı acıttığı için yazma ihtiyacı duydum eleştiri ya da dürtme olarak anlama lütfen benim için konu açan arkadaş bacımm canımm da çok çokk değerli seni tanımadığım halde sen de çok değerlisin( her insan mucizedir) cidden samimi ve iyi niyetle yazıyorum ki siz yerine sen diyerek o yüzden yazdım , kızma bana olur mu