Basedemediğim eşim

Yalniz adamin "ben senin tafranı yeteri kadar cektim daha fazla cekemem dedı bana" demesi bende kusku uyandirdi.

Siz adami bezdirmis olabilir misiniz? Ya da eksik anlatiyor olabilir misiniz? Adami linc etmeden sorayim istedim.
Buraya geldıgımıdekı moral bozuklugu mi kastediyor ben 6 yıldır benim taframı cektıgını hatırlamam kırar doker hıc bırsey yokmus gıhı devam eder

Bazen diyorum ona seninde kızların var sende bunları yasasam diye hıc dusunmuyormusub dıyorum oda onu o zaman dusunuruz dıyor

Cok saglıklı yetısmıtor ıcı ofkeyle dolmus bir anne ne kadar dikkat edebilirse o kadar

Bazen diyorum ona seninde kızların var sende bunları yasasam diye hıc dusunmuyormusub dıyorum oda onu o zaman dusunuruz dıyor
tam bir hanzo ile evlisiniz. kusura bakmayın. siz iyi niyetli birisisiniz belli. bu niyetiniz süistimal ediliyor. dilerim sizin ve çocuklarınız için en hayırlı şekilde sonuçlanır bu durum. dilerim bir ömür bu tip şeylere katlanmak zorunda kalmazsınız. hiç bir kadın katlanmak zorunda kalmasın.

Tesekkur ederım lutfen dua edin kimin duası kabul olur bilinmez suan Allaha sıgınmaktan Baska bir şey gelmiyor

Tesekkur ederım lutfen dua edin kimin duası kabul olur bilinmez suan Allaha sıgınmaktan Baska bir şey gelmiyor
Allah a sığının tabiki ama lütfen bu konu öyle bir konu değil alın çocuklarınızı çekin gidin neden size değer vermeyen adamlara bu kadar değer veriyorsunuz, nedir sizleri bu adamlara gözünüz kör olacak derecede bağlı kılan anlamış değilim, lütfen arada çocuk var demeyin bazı şeyler çocukların sağlığı için bitmeli sizin ilişkinizde öyle eşimde dahil hiç kimsenin beni ailemle görüştürmeme şansı yok, hele anneni kovacağım diyen adamın totosuna tekmeyi basarım.

Azıcık cesaret edebilsem o kadar ezik hissediyorum ki kendimi
Yıllarca psikolojik şiddet altında ezilmişsiniz çünkü
Sizi ailenizden güç alamayın arkanızda olduklarını hissetmeyin diye göndermemiş yıllarca
Evde ne kadar kavga ederseniz edin işe yarayacağını düşünmüyorum. Ailenizin yanına dönün
Eşinden tiksindim

vallahi zor dayandım. Allahın b.lası başka birşey demıyorum.

Okudugum kadariyla konu sahibinin arkasinda bir ailesi yok zaten. Belki oyuzden konu sahibi cekip gidemiyor, adam da bunu biliyor ve resmen dalga geciyor kadinla.

6 yillik evliyim bende, bu kadar süre ailemi gormesem ailem bana sorar ne oldu iyi misin? Neden gelmiyorsun, biz gelelim der.

Aileme esimin yollamadigini ve yaptiklarini soylesem direk boşanmak istiyorsan gel burdayiz derler. Konu sahibinin ailesi yikmaktan yana degillermişmiş. Anladigim kadariyla konu sahibi gelmese de ailenin umurunda degil yeter ki evli olsun.

Konu sahibi açıklama yaptı 6 yıl icinde bayramlarda bi kere gittim diye yoksa yılda 1 veya 2 kere gönderir diye

Arkadaşlar ailem yok gıbı anlasılma olmus duzeltmek istiyorum ailem cok Sukur var ailem gelir kalır benım yanımda bende onlara gıderım sadece evlendim evleneli 1 bayramda goturdu esim onun dısında kavga ede ede her sene 1 kere de olsa goturdu

Ailemin kalmasındada sorun cıkartır her gitmemiz her kalmaları evde bir huzursuzluk oluyor kavga cıkıyor

Ben acımıyorum. Ailesi arkasında olup da kendisine yapılan saygısızlıklara göz yumacak kadar koca delisi kadına neden acıyayım?
Kendi ana babası az öte git dese çıngar çıkaran kadınlar, kocasıyla evlenmesini istemeyince ailesini evden kaçmakla tehdit eden veya rest çeken kadınlar, kendilerini yerin dibine sokup çıkarmayan adamların peşinde pervane. Nesine acıyayım? Kocasının gözüne girmek için sustukça susan, düzelsin diye 3-5 çocuk yapan, kocasının ailesine kul köle olan kadın, kendine acımıyor ki ben acıyayım.

Yoo. Amacım kendisinin hissettiğinin gerçek olduğunu dile getirmek sadece.
Ezik hissediyormuş. Hissettiği değil yaşadıkları eziklik. Ve hepsi kocasının değil kendisinin suçu.
Ailesini istemeyen adamın ailesine koşa koşa giden, kendisini kırıp döken adama 2 çocuk yapan, ailesi arkasında olduğu halde ayrılmamak için bahaneler üreten kocacı bir kadına eşi saygı duymuyor ki ben saygı duyayım.

Merhaba. Ayrılmayı düşünürsen esin hem sana hem cocuklara nafaka vermek zorunda. İs bulamasan da bi seçeneğindeki hep var unutma. Neyseki yasalarımız bi nebze de olsa kadinlari destekliyor. Bir-iki yıl kızları büyütür sonra birini okula birini krese verir is bakarsin. O herifin azarını yemektense milletin ağiz kokusunu cekmek yeğdir. Hem de hicbir şey kendi emeğinle kazandğn para kadar hos olmaz. Bi kere dunyaya gelceksin. Böyle bir omur yasayip cocuklarningozunde bile ezik silik bir karakter olma. Gururlu guclu ve savasci bi annemiz var desinler. En azından kararlı bir şekilde esine bosanmak istediğini soyle ailen cok desteklemese bile ilkel etapta blof yap belki yutar ve ceki düzen verir sen yok duzelmedi o zman kendine bu eziyeti reva gorme. Yanı ben olsam o durumda boyle yapardm allah korusun zor bir durum.

kızlar artık neredeyse emin olduğum bir şey var psikolojik olarak kendini yetersiz gören aşağılık kompleksi olan bazı kocalar eşlerini baskı altına alarak onlara psikolojik şiddet uygulayarak hükmetmeye çalışıyor ve kadınlar kendi değerlerini anlamasın diye değersizmiş gibi davranıp , kendilerinde ki kompleksin farkına varmasını engellemeye çalışıyor bir insanın iyi kalpli iyi huylu olması mı kötü onun bu iyiliğini sonuna kadar sömürüp kullanan enerji vampirleri mi kötü ...

inşallah askrhpozitif buraya bir daha yazdığın da artık ben iyiyim , eşim ailemin yanına bıraktı yaz sonuna kadar kalacağım diye yazarsın
sen değişmeye başla gülüm çevrende ki herkes değişmeye başlıyor , güç sen de ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…