- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Buraya geldıgımıdekı moral bozuklugu mi kastediyor ben 6 yıldır benim taframı cektıgını hatırlamam kırar doker hıc bırsey yokmus gıhı devam ederYalniz adamin "ben senin tafranı yeteri kadar cektim daha fazla cekemem dedı bana" demesi bende kusku uyandirdi.
Siz adami bezdirmis olabilir misiniz? Ya da eksik anlatiyor olabilir misiniz? Adami linc etmeden sorayim istedim.
Bardagı tasıran o oldukızınız beyninizde bir ampülün yanmasına sebep olmuştur umarım.
Bazen diyorum ona seninde kızların var sende bunları yasasam diye hıc dusunmuyormusub dıyorum oda onu o zaman dusunuruz dıyorBoşansan ailen arkanda durur mu? Ya da en azından rest çekip gitsen olanları anlatsan eşin belki ayağını denk alır. Ya benim hep içimi acıtıyor bu aileme gidemiyorum konuları. Özellikle kızım olduktan sonra daha da kızıyorum bu duruma. Kızım için korkuyorum Allah'ım el bebek gül bebek büyüt sonra inşaat var yemek yap diye kızımın yüzünü bana göstermesinler ne kötü. Allah'ım merhametli insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı. Gerçekten..
Cok saglıklı yetısmıtor ıcı ofkeyle dolmus bir anne ne kadar dikkat edebilirse o kadarkimseden onay beklemeyin. ailenize durumu tam anlatınca size destek olacak gibi duruyorlar. çocuklarınız için en doğru gördüğünüzü yapın ama bu süreçte en önemli şeylerden biri de onların psikolojisi ve gelişimi. size zulm eden bir eş varken o çocuklar nasıl yetişirler? bunları çok iyi tahlil edin kafanızda. muhakkak destek alın. aile yada bir uzman da olabilir
tam bir hanzo ile evlisiniz. kusura bakmayın. siz iyi niyetli birisisiniz belli. bu niyetiniz süistimal ediliyor. dilerim sizin ve çocuklarınız için en hayırlı şekilde sonuçlanır bu durum. dilerim bir ömür bu tip şeylere katlanmak zorunda kalmazsınız. hiç bir kadın katlanmak zorunda kalmasın.Bazen diyorum ona seninde kızların var sende bunları yasasam diye hıc dusunmuyormusub dıyorum oda onu o zaman dusunuruz dıyor
Tesekkur ederım lutfen dua edin kimin duası kabul olur bilinmez suan Allaha sıgınmaktan Baska bir şey gelmiyortam bir hanzo ile evlisiniz. kusura bakmayın. siz iyi niyetli birisisiniz belli. bu niyetiniz süistimal ediliyor. dilerim sizin ve çocuklarınız için en hayırlı şekilde sonuçlanır bu durum. dilerim bir ömür bu tip şeylere katlanmak zorunda kalmazsınız. hiç bir kadın katlanmak zorunda kalmasın.
Allah a sığının tabiki ama lütfen bu konu öyle bir konu değil alın çocuklarınızı çekin gidin neden size değer vermeyen adamlara bu kadar değer veriyorsunuz, nedir sizleri bu adamlara gözünüz kör olacak derecede bağlı kılan anlamış değilim, lütfen arada çocuk var demeyin bazı şeyler çocukların sağlığı için bitmeli sizin ilişkinizde öyle eşimde dahil hiç kimsenin beni ailemle görüştürmeme şansı yok, hele anneni kovacağım diyen adamın totosuna tekmeyi basarım.Tesekkur ederım lutfen dua edin kimin duası kabul olur bilinmez suan Allaha sıgınmaktan Baska bir şey gelmiyor
Yıllarca psikolojik şiddet altında ezilmişsiniz çünküAzıcık cesaret edebilsem o kadar ezik hissediyorum ki kendimi
Yıllarca psikolojik şiddet altında ezilmişsiniz çünkü
Sizi ailenizden güç alamayın arkanızda olduklarını hissetmeyin diye göndermemiş yıllarca
Evde ne kadar kavga ederseniz edin işe yarayacağını düşünmüyorum. Ailenizin yanına dönün
Eşinden tiksindim
Konu sahibi açıklama yaptı 6 yıl icinde bayramlarda bi kere gittim diye yoksa yılda 1 veya 2 kere gönderir diyeOkudugum kadariyla konu sahibinin arkasinda bir ailesi yok zaten. Belki oyuzden konu sahibi cekip gidemiyor, adam da bunu biliyor ve resmen dalga geciyor kadinla.
6 yillik evliyim bende, bu kadar süre ailemi gormesem ailem bana sorar ne oldu iyi misin? Neden gelmiyorsun, biz gelelim der.
Aileme esimin yollamadigini ve yaptiklarini soylesem direk boşanmak istiyorsan gel burdayiz derler. Konu sahibinin ailesi yikmaktan yana degillermişmiş. Anladigim kadariyla konu sahibi gelmese de ailenin umurunda degil yeter ki evli olsun.
Ailemin kalmasındada sorun cıkartır her gitmemiz her kalmaları evde bir huzursuzluk oluyor kavga cıkıyorArkadaşlar ailem yok gıbı anlasılma olmus duzeltmek istiyorum ailem cok Sukur var ailem gelir kalır benım yanımda bende onlara gıderım sadece evlendim evleneli 1 bayramda goturdu esim onun dısında kavga ede ede her sene 1 kere de olsa goturdu
Ben acımıyorum. Ailesi arkasında olup da kendisine yapılan saygısızlıklara göz yumacak kadar koca delisi kadına neden acıyayım?ama gülüm direk sadece eziksiniz çünkü diyerek konu açan arkadaşın canını acıtmış olmaz mıyız zaten şu an onun canı bin parçaya ayrılmış gibi yanıyordur , nasıl bir çıkmazın için de hissediyordur kendini ki buraya bu konuyu açıp yardım istiyor , kendine destek istiyor tutunacak dala ihtiyacı var
belki de kendine gelsin diye yazdın belki de çok kızdın bir kadının bu halde olmasına o yüzden öyle yazdın, ama şu var ki her insanın fıtratı karakteri yetiştirilme tarzı farklı kimi aşırı iyi huylu sakin aman kimse kırılmasın huzur bozulmasın diye alttan alarak yetişiyor sonra bencil biriyle evlenince de aynı devam ediyor bu onun kötü yapmaz iyiliği kullanıp o kişi üzerin de hüküm sürmek isteyen bencilin kötü karakteri, huyudur değil mi gülüm , kadının kadına güç vermesi destek olması gerekir, benim için ben yok biz varız o yüzden gülüm affına sığınarak 2 kelime yazdığın cümlenin benim de canımı acıttığı için yazma ihtiyacı duydum eleştiri ya da dürtme olarak anlama lütfen benim için konu açan arkadaş bacımm canımm da çok çokk değerli seni tanımadığım halde sen de çok değerlisin( her insan mucizedir) cidden samimi ve iyi niyetle yazıyorum ki siz yerine sen diyerek o yüzden yazdım , kızma bana olur mu
Yoo. Amacım kendisinin hissettiğinin gerçek olduğunu dile getirmek sadece.Konu sahibinin eşinden farkınız yok gözümde
Hemcinsinizi aşağılamakla aynı şeyi yapıyorsunuz
Keşke bir ışık yakacak yorum yapmış olsaydınızda bir kadın sizin fikrinizle aydınlansaydı...
Fikirlerinizi sorunun bir parçası olmak yerine çözümün bir parçası olacak şekilde aktarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?