Basedemediğim eşim

çocuklardan neden ayrı kalasınız ki? maddi anlamda tabiki bir yol düşünmeniz lazım öncesinde. baba her türlü nafaka vermek zorunda. ama onun dışında aileniz arkanızda mı? bunlar önemli. ailenizle bir süre kalıp iş bakabilirsiniz. çocukların yaşları kaç?
Biri 5 bırı 2 yasında ailem arkamda durur ama onlarda anladığım kadarıyla hemen yolları yakma taraftarı degıl

Maruz kaldığınız şiddeti kanıtlayan deliller toplayın lütfen ses, kamera kaydı, çocuğa bağırması (eğer yapıyorsa) vs mahkemede önünü kesersiniz

kaçıramaz. dağ başımı burası. bırakın kaçırsın daha iyi. mahkemede delil olarak kullanırsınız. akılsızsa yapsın öyle bişi.mahkeme de o süreçte anneye verir zaten.. küçük çocuklar annenin bakımına muhtaçtır. anne de çok ekstrem bir problem yoksa (ciddi psiikolojik hastalıklar, fuhuş, madde kullanımı gibi) onun haricinde çocuk anneye verilir. baba nafakasını öder. görüş günleri düzenlenir vs. mahkemelerin bakış açısı bu
Anladim cok Sukur o yazdıklarınızla alakam yok

Biri 5 bırı 2 yasında ailem arkamda durur ama onlarda anladığım kadarıyla hemen yolları yakma taraftarı degıl
çocuklar ufak. çok rahat alırsınız çocuklarınızı. o kısmı sizi tutan kısımsa hiç korkunuz olmasın. bi halt yapamaz! ailen senin yaşadıklarını bildiği halde hemen yolları yakmamak nasıl bir bakış açısı! benim çocuğum benzer şeyi yaşasa tabi özgür kararı ama dese anne ben geliyorum. beklediğin kabahat derim.

Mahkeme surecinde babaya falan verilir yada be bilim cocukları kacırır suan herseyı beklıyorum ondan
Siz vermezseniz babaya felan verilmez çocuklar aileniz destek olursa birdahaki tartışmada çocukları al ailenin yanına git niye izin alıyorsun ki ,ben gideceğim su gün de git,ayrıca eşinizin sizi kaybetme korkusu yok bu korkuyu tattirmaniz lazım yoksa hiç yola gelecek gibi değil,ayrıca aileni kovacagim az kaldı dediğinde sizin kocanizi kapının önüne koymanız lazımdı nedir bu kadar pasiflik anlsmiyorum
Kaç senelik evliyim bir kere izin almadim almamda çok gittim otobüsle çocuklarım küçükken tek başıma, kendinize değer verin biraz

çocuklar ufak. çok rahat alırsınız çocuklarınızı. o kısmı sizi tutan kısımsa hiç korkunuz olmasın. bi halt yapamaz! ailen senin yaşadıklarını bildiği halde hemen yolları yakmamak nasıl bir bakış açısı! benim çocuğum benzer şeyi yaşasa tabi özgür kararı ama dese anne ben geliyorum. beklediğin kabahat derim.
Onlara simdiye kadar bısey anlatmadım son 1 aydır biliyorlar durumu o yuzden sanırım bu sekilde ler

Kızınızın sözü bazı şeyleri görmenize yardımcı olmuştur belki.

Bazı durumlarda özellikle çocuklar için boşanmak gerekiyor siz de o noktaya gelmişsiniz. Babası tarafından sürekli elestirilip, assağılanan anne profili mi çocuklarınizın görmesini istediğiniz?

Nasıl bu kadar taviz vermissiniz bilmiyorum ama bundan sonrası için reva görmeyin bu muameleyi kendinize.

Siz vermezseniz babaya felan verilmez çocuklar aileniz destek olursa birdahaki tartışmada çocukları al ailenin yanına git niye izin alıyorsun ki ,ben gideceğim su gün de git,ayrıca eşinizin sizi kaybetme korkusu yok bu korkuyu tattirmaniz lazım yoksa hiç yola gelecek gibi değil,ayrıca aileni kovacagim az kaldı dediğinde sizin kocanizi kapının önüne koymanız lazımdı nedir bu kadar pasiflik anlsmiyorum
Kaç senelik evliyim bir kere izin almadim almamda çok gittim otobüsle çocuklarım küçükken tek başıma, kendinize değer verin biraz
Cok haklısınız kendime ben deger vermiyorum ki esim versın

Evet tepkisiz kaldım ve suan bunu cekıyor um tepki gosterirsem cocuklar daha kotu etkilenir diye dusundum ama yanlıs dusundum
Ben de bir ana babanın kızıyım herkes gibi. Benim annem el bebek gül bebek yetiştirilmemiş, hayatta zorluklar yaşamış, ama hep güçlü kalmış bir kadındır. Kimseye kendini ezdirmez, çirkef bir kadın hiç olmadı ama kim ne hakediyorsa hep ona göre davrandı.
Babam evliliğin başlarında güç kurma çabasına girmiş birkaç defa ama cevabını alıp oturmuş. Ne babam ne ailesi ne başkası asla annemi ezmedi, ezemezdi de.
Ve ablam da ben de saygısızlığa tahammül etmeyen, kimsenin ayağı altında ezilmeyecek, güçlü, kendine değer veren karakterler olarak yetiştik annemizi örnek alarak.
İyi ki annem böyle bir kadın, iyi ki ipleri kimsenin eline vermedi, iyi ki onu hep güçlü gördüm. Eğer öyle görmeseydim ne annem adına mutlu olabilirdim ne de ben bugün bu kadın olabilirdim.

Şiddet sadece fiziksel degilki işte bunlar psikolojik şiddet mobing uyguluyorlar kadınlara ... Vur tekmeyi gitsin

Ben de bir ana babanın kızıyım herkes gibi. Benim annem el bebek gül bebek yetiştirilmemiş, hayatta zorluklar yaşamış, ama hep güçlü kalmış bir kadındır. Kimseye kendini ezdirmez, çirkef bir kadın hiç olmadı ama kim ne hakediyorsa hep ona göre davrandı.
Babam evliliğin başlarında güç kurma çabasına girmiş birkaç defa ama cevabını alıp oturmuş. Ne babam ne ailesi ne başkası asla annemi ezmedi, ezemezdi de.
Ve ablam da ben de saygısızlığa tahammül etmeyen, kimsenin ayağı altında ezilmeyecek, güçlü, kendine değer veren karakterler olarak yetiştik annemizi örnek alarak.
İyi ki annem öyle bir kadındı, iyi ki ipleri kimsenin eline vermedi, iyi ki onu hep güçlü gördüm. Eğer öyle görmeseydim ne annem adına mutlu olabilirdim ne de ben bugün böyle bir kadın olabilirdim.
Sizin adınıza cok sevındım umarım bende yaptigim hataları telafi edip kızlarımı daha ıyı yetıstırebılıırm

Rest çekmekten başka yapacağınız bir şey göremiyorum ben. Ya aklını başına alır, davranışlarını düzeltir ya da sizi kaybeder. Bu imajı ona vermelisiniz. Belki o zaman terapi almayı kabul eder.

Back
X