- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 38
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
ozaman annenizin yanina gidip çocuklara anneniz bakacak ve siz calisacaksinizEşimşn yanından ayrıldıktan sonra bakarlar tabıkı ama suan zaten esim onları istemiyor agac kovugundan cıkmıs im gıbı davranıyor
Biri 5 bırı 2 yasında ailem arkamda durur ama onlarda anladığım kadarıyla hemen yolları yakma taraftarı degılçocuklardan neden ayrı kalasınız ki? maddi anlamda tabiki bir yol düşünmeniz lazım öncesinde. baba her türlü nafaka vermek zorunda. ama onun dışında aileniz arkanızda mı? bunlar önemli. ailenizle bir süre kalıp iş bakabilirsiniz. çocukların yaşları kaç?
Cok haklısınızsecenek hakki yok, bu sekilde yasamak onu kirici
senin isin gücün var mi, kendine ve cocuklarina bakabileceksen restini cek adam olsun
ya öyle ya böyle
taviz vermeyin, kizlariniza yazik sizi bu sekilde görmesinler
siz de bir destek alin derim hatta, belli ki ihtiyaciniz var
Anladim cok Sukur o yazdıklarınızla alakam yokkaçıramaz. dağ başımı burası. bırakın kaçırsın daha iyi. mahkemede delil olarak kullanırsınız. akılsızsa yapsın öyle bişi.mahkeme de o süreçte anneye verir zaten.. küçük çocuklar annenin bakımına muhtaçtır. anne de çok ekstrem bir problem yoksa (ciddi psiikolojik hastalıklar, fuhuş, madde kullanımı gibi) onun haricinde çocuk anneye verilir. baba nafakasını öder. görüş günleri düzenlenir vs. mahkemelerin bakış açısı bu
Cok tesekkur ederımMaruz kaldığınız şiddeti kanıtlayan deliller toplayın lütfen ses, kamera kaydı, çocuğa bağırması (eğer yapıyorsa) vs mahkemede önünü kesersiniz
çocuklar ufak. çok rahat alırsınız çocuklarınızı. o kısmı sizi tutan kısımsa hiç korkunuz olmasın. bi halt yapamaz! ailen senin yaşadıklarını bildiği halde hemen yolları yakmamak nasıl bir bakış açısı! benim çocuğum benzer şeyi yaşasa tabi özgür kararı ama dese anne ben geliyorum. beklediğin kabahat derim.Biri 5 bırı 2 yasında ailem arkamda durur ama onlarda anladığım kadarıyla hemen yolları yakma taraftarı degıl
Evet ancak o sekilde calısabilirinozaman annenizin yanina gidip çocuklara anneniz bakacak ve siz calisacaksiniz
Siz vermezseniz babaya felan verilmez çocuklar aileniz destek olursa birdahaki tartışmada çocukları al ailenin yanına git niye izin alıyorsun ki ,ben gideceğim su gün de git,ayrıca eşinizin sizi kaybetme korkusu yok bu korkuyu tattirmaniz lazım yoksa hiç yola gelecek gibi değil,ayrıca aileni kovacagim az kaldı dediğinde sizin kocanizi kapının önüne koymanız lazımdı nedir bu kadar pasiflik anlsmiyorumMahkeme surecinde babaya falan verilir yada be bilim cocukları kacırır suan herseyı beklıyorum ondan
Onlara simdiye kadar bısey anlatmadım son 1 aydır biliyorlar durumu o yuzden sanırım bu sekilde lerçocuklar ufak. çok rahat alırsınız çocuklarınızı. o kısmı sizi tutan kısımsa hiç korkunuz olmasın. bi halt yapamaz! ailen senin yaşadıklarını bildiği halde hemen yolları yakmamak nasıl bir bakış açısı! benim çocuğum benzer şeyi yaşasa tabi özgür kararı ama dese anne ben geliyorum. beklediğin kabahat derim.
Son damlam o oldu zaten simdiye kadar sadece bana zarar verdıgını dusunuyordum ama oyle degılmıskızınız beyninizde bir ampülün yanmasına sebep olmuştur umarım.
Cok haklısınız kendime ben deger vermiyorum ki esim versınSiz vermezseniz babaya felan verilmez çocuklar aileniz destek olursa birdahaki tartışmada çocukları al ailenin yanına git niye izin alıyorsun ki ,ben gideceğim su gün de git,ayrıca eşinizin sizi kaybetme korkusu yok bu korkuyu tattirmaniz lazım yoksa hiç yola gelecek gibi değil,ayrıca aileni kovacagim az kaldı dediğinde sizin kocanizi kapının önüne koymanız lazımdı nedir bu kadar pasiflik anlsmiyorum
Kaç senelik evliyim bir kere izin almadim almamda çok gittim otobüsle çocuklarım küçükken tek başıma, kendinize değer verin biraz
Ben de bir ana babanın kızıyım herkes gibi. Benim annem el bebek gül bebek yetiştirilmemiş, hayatta zorluklar yaşamış, ama hep güçlü kalmış bir kadındır. Kimseye kendini ezdirmez, çirkef bir kadın hiç olmadı ama kim ne hakediyorsa hep ona göre davrandı.Evet tepkisiz kaldım ve suan bunu cekıyor um tepki gosterirsem cocuklar daha kotu etkilenir diye dusundum ama yanlıs dusundum
Eziksiniz çünkü.Azıcık cesaret edebilsem o kadar ezik hissediyorum ki kendimi
Sizin adınıza cok sevındım umarım bende yaptigim hataları telafi edip kızlarımı daha ıyı yetıstırebılıırmBen de bir ana babanın kızıyım herkes gibi. Benim annem el bebek gül bebek yetiştirilmemiş, hayatta zorluklar yaşamış, ama hep güçlü kalmış bir kadındır. Kimseye kendini ezdirmez, çirkef bir kadın hiç olmadı ama kim ne hakediyorsa hep ona göre davrandı.
Babam evliliğin başlarında güç kurma çabasına girmiş birkaç defa ama cevabını alıp oturmuş. Ne babam ne ailesi ne başkası asla annemi ezmedi, ezemezdi de.
Ve ablam da ben de saygısızlığa tahammül etmeyen, kimsenin ayağı altında ezilmeyecek, güçlü, kendine değer veren karakterler olarak yetiştik annemizi örnek alarak.
İyi ki annem öyle bir kadındı, iyi ki ipleri kimsenin eline vermedi, iyi ki onu hep güçlü gördüm. Eğer öyle görmeseydim ne annem adına mutlu olabilirdim ne de ben bugün böyle bir kadın olabilirdim.
Actıgı yaralar fızıkselden daha fena oluyor suan. İcim ofke doluŞiddet sadece fiziksel degilki işte bunlar psikolojik şiddet mobing uyguluyorlar kadınlara ... Vur tekmeyi gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?