Basedemediğim eşim

askrhpozitif

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
24.362
92.109
798
İstanbul
Nereden nasıl yazsam bilemiyorum dagınık yazabilirim kafam hıc yerinde degıl,6 senelik evliyim 2 kızım var. esim sureklı elestıren kabahat bulan bırı sureklı benı asagılama derdinde suan buyuk kızımda(5 yasında) aynı esim gıbı bana davranmaya basladı esim kızdıgında tuhh yazıklar olsun senin gibi kadına der gecen gun kızımda aynı kelimeyi kullandı cok agırıma gitti.
Cocukları yetıstırmem tutunda evdeki islere varana kadar beceriksiz gotur 2 kızımda da yardım almadan gurbette bahsetmeye calısıyorum ve elimden geleni yapıyorum

Sureklı yetersiz oldugumu empoze etmeye calısıyor ve beni ailemden koparmaya calısıyor
Ailemle aralarında hıc bırsey gecmemıs olmasına ragmen ne onların bize gelmelerini istiyor ne benı goturmek ve gondermek istiyor 6 yıldır bir bayram ailemin yanına gittim onun dısında hep onun ailesi 1 kerede kardesım in dugun zamanında 1 hafta o olmadan gıdebıldım oda kavgayla
Kucuk kızımın dogumunda annemler geldi kv tarafı gelmedi annemler 1 ay kadar kaldılar dogum oncesi ve sonrasında ama gel gelelim esim yıne arıza cıkardı ne zaman gidecekler az kaldı kovacagım bile dedi salak gıbı hep sustum araları bozulmasın annemler gelmekten vazgecmesınler diye zaten oraya gitmem sıkıntılı birde onlar gelmezse giremem dusuncesıyle sineye cektim ben sineye cektıkçe eşim iyice abarttı 3 gunden sonra katlanamıyormus bizimkilere ( cok detaya girmeden yazmaya calısıyorum)

Gelelım son olaya normalde haziran sonu gibi benım memleketime gidecektik sonra kv ler ınsaaat baslamıs lar ineklerde var olduğu ıcın ustalara yemek zor oluyormus Neymıs ben gidip yapacakmısım bunu esim annesi ile konusurken duydum hıc bana soran yok once koye gider sonra isler bıtınce sızın oraya geceriz en kotu seni gonderırım dedım tamam dedim buraya geldik ne zaman gıtmeyı planlıyorsun dedım belli degıl dedı bende sen gitmeyeceksen beni gonder o zaman dedim o nereden cıktı dedı dedım kendin dedin ne sacma bir dusunceymıs dedı neyse sonrada dedıkı izini otelerım bayram sonrası gideriz dedi (suan evden calısıyor) bugun sordum izini oteledın mı diye otelemedım dedı 1 kasıma kadar evden calısmaya devam edeceklermiş sonra bana izni niye sordun diye sordu bende annemlere gideriz bayram sonrası dedim odada nereden cıktı deyip gevrek gevrek sırıttı bende sesimi yukselttım bu sefer ben senin tafranı yeteri kadar cektim daha fazla cekemem dedı bana bırsey soylemeye gelmiyormuş sureklı oyalıyor benı enayi yerine koyuyor resmen sız bana soyleyın ben bu adamla ne yapayım dayanamıyorum artık canıma yetti sorsanız benden baskası yok butun herseyı benım gel gorkı tam tersi davranıyor sureklı bagırma cocuk gıbı azarlama

Kusura bakmayın ama tepenize çıkarmışsınız. Indirmeniz çok zor.
Bir cinnet geçirin bizzat ailesinin yanında alın çocuklarınızı gidin.
Bunlara hizmetçi olacağınıza ailenize olun.
Kızınız da kötü örnekleri almamış olur.
Bazı adamlar yerine evde sığır beslesek daha iyi valla sütü var kaymağı var yağı var bari. Pis nankörler!

farkında mısınız, şiddet görüyorsunuz? bunun adı psikolojik şiddet! kanıtlanması en zor şiddet türüdür. çocukların babanın davranışını kopyalaması bence ipleri kopardığınız nokta olmalıydı. sizi köle almış.boşanmasanız bile bir avukata durumunuzu sorun bakalım ne yanıt verecek. belki o zaman gerçeğin farkına varırsınız

edit: bunu özellikle eklemek istedim. kız çocuk yetiştiriyorsunuz. pasif anne modeli olmayın. yaşadıklarınızı kızınız da yaşamasın. çocuklara örnek olmak için bile kendinizi ezdirmeyin. çocukken güçlü annem olduğu için hep şükrettim. hala benim için büyük çınarımdır. onu örnek alırım kendime. çocuklarınızın da güçlü anneye ihtiyacı var.

Sana böyle davranmasina neden izin verdin, en basta tepkini koymaliydin
cok saygisizca, tepki vermekte gecikmisin ama evlilik terapistine bir gidin diyorum
onu kirici bu sekilde yasaman, cocuklarini da kötü yönde etkilemeye baslamis

Kocanıza fazla yüz vermişsiniz sizi ezdikçe ezmiş
Neden sürekli susuyorsunuz. Bana saygısızlık yapan kişiye neden saygı duyayım ki?
Adamın resmen kölesi olmuşsunuz. Gel Gel Git Git

Annenize giderken neden izin alma gereği duyuyorsunuz.
Evlilik başkasının boyunduruluğu altında yaşamak değildir

Ailem eve dondugunde getirmezse resti cek dıyor

valla ben burda, kadın annesine gitmek istedi diye, eşi:" annen beni arayıp izin aldı mı ki, gidesin?" diyen eşleri okudum. bu kadınlar ne zaman bu kadar basiretsiz oluyorlar. bu erkek ne zaman bu kadar hadlerini aşıyorlar anlamıyorum. büyük konuşmak da istemiyorum Allah kimseyi o duruma düşürmesin ama bence biraz biz kadınların silkelenmesi gerekiyor. özellikle çocuktan sonra pek çok kadın kendini eşlerine esir gibi görüyor.

cok uzuldum,

hep diyorum, cocuklar maalesef direk dogru davranis sergileyen ebeveyni ornek almiyorlar,
iki ebeveyni de suzgec gibi cekiyorlar.
Babalarindan ogrendikleri sekilde davranmalari sasirtmamali aslinda bizi.

Cocuklariniz icin cok cok iyi dusunun,
cocuklariz ezilen bir anneyi normal gormesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…