• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

canım benimde erkek kardeşim var aramızda 3 yaş

ben acaaaayip kıskanmışım doğduğunda ne zaman gidecek bu bebek evine diye sorarmışım hep anneme

kardeşim kabakulak olmuş annemde bize yemek yedirirken onun tabağını kaşığını ayırmış ben tabi bunu bile kıskanıp banada o kaşıkla ver demişim

annem başlarda olmaz bak o hasta sanada geçmesin faln derken artık ne kadar yıldırdıysam kadını al ulen demiş sende bununla ye bari ikiniz birden hasta olun bidaha hastalıkla uğraşmam demiş ve bulaşsın diye herşeyi yapmış ama bana bulaşmamış işte hastalık :)

eşek gibiymişim valla :)))))))))))))))))

canım benimde erkek kardeşim var aramızda 3 yaş

ben acaaaayip kıskanmışım doğduğunda ne zaman gidecek bu bebek evine diye sorarmışım hep anneme

kardeşim kabakulak olmuş annemde bize yemek yedirirken onun tabağını kaşığını ayırmış ben tabi bunu bile kıskanıp banada o kaşıkla ver demişim

annem başlarda olmaz bak o hasta sanada geçmesin faln derken artık ne kadar yıldırdıysam kadını al ulen demiş sende bununla ye bari ikiniz birden hasta olun bidaha hastalıkla uğraşmam demiş ve bulaşsın diye herşeyi yapmış ama bana bulaşmamış işte hastalık :)

eşek gibiymişim valla :)))))))))))))))))

ıkısı bırarada cıksın demıs ha:))alemmıs valla::)))ben neler yasıcam bakalım:))))kızz haftaya tokata gdersek napcam ben kaynanamla abuk sabuk konusmazlar umarım.....valla esım ıcın ırf onun ıcın yoksa umrum bıle deıller bıde kayonbırader evlendı eltımı hıc gormedımyanı kacarak evlendıler..onun ıcın gıtmemıs lazım oda aralıkda dogum yapıcak....3 ay buyuk olacak onun bebısı....daha bılmıyolar ama..pazar gunu bıde ıcıne dogmus gbı sorduruyo kayınvalıdem 2.nezaman gelıyo d ıye...bılmıyokı yolda:))))sevınırler ama....annemler daha bılmıyolar onlarada haber vermem lazım.....hıcde ıcımden gelmıyoda neyse.....ararım bı ara....

ıkısı bırarada cıksın demıs ha:))alemmıs valla::)))ben neler yasıcam bakalım:))))kızz haftaya tokata gdersek napcam ben kaynanamla abuk sabuk konusmazlar umarım.....valla esım ıcın ırf onun ıcın yoksa umrum bıle deıller bıde kayonbırader evlendı eltımı hıc gormedımyanı kacarak evlendıler..onun ıcın gıtmemıs lazım oda aralıkda dogum yapıcak....3 ay buyuk olacak onun bebısı....daha bılmıyolar ama..pazar gunu bıde ıcıne dogmus gbı sorduruyo kayınvalıdem 2.nezaman gelıyo d ıye...bılmıyokı yolda:))))sevınırler ama....annemler daha bılmıyolar onlarada haber vermem lazım.....hıcde ıcımden gelmıyoda neyse.....ararım bı ara....

sen gül geç duyma eğer söylenen olursa içinden onlara sizeneeeeeeeeeeeeeeee diye bağır

ben öyle yapıyorum valla çokta iyi oluyo

eltiler birlik kurun kaynanaya karşı sen eltinle aranı iyi tut bence zaten ailede en çok eltiler anlaşır dimi gerçi ben benimkini pek sevmesemde eskiden iyiydik sonra bozuldu bizimkisi:)

amannn neyse boşver sen asıl kendi annenle aranı düzeltmeye bak kızım anne gibisi varmı yaaaa al karşına konuş canım anam diye başla anlatmaya derdini sıkıntını anlat yani mutlaka anlayacaktır seni inşallah aranız düzelir...her dediğini alttan al annedir o hakkı ödenmez haklı yada haksız he dicen hani ne kadar kavgada etsek kalpte kırsak anne gibi olmaz...bi bakmışsın kaldığın yerden devam edebilirsin başka kim buna razı gelir söyle bana anneden başka :)

sen gül geç duyma eğer söylenen olursa içinden onlara sizeneeeeeeeeeeeeeeee diye bağır

ben öyle yapıyorum valla çokta iyi oluyo

eltiler birlik kurun kaynanaya karşı sen eltinle aranı iyi tut bence zaten ailede en çok eltiler anlaşır dimi gerçi ben benimkini pek sevmesemde eskiden iyiydik sonra bozuldu bizimkisi:)

amannn neyse boşver sen asıl kendi annenle aranı düzeltmeye bak kızım anne gibisi varmı yaaaa al karşına konuş canım anam diye başla anlatmaya derdini sıkıntını anlat yani mutlaka anlayacaktır seni inşallah aranız düzelir...her dediğini alttan al annedir o hakkı ödenmez haklı yada haksız he dicen hani ne kadar kavgada etsek kalpte kırsak anne gibi olmaz...bi bakmışsın kaldığın yerden devam edebilirsin başka kim buna razı gelir söyle bana anneden başka :)

arayım bakalım bıkac gun sonra yok cnm eltım ıı ya vıcdanlı ben dogum yaptıgım zamn bebısı 3 aylık olacakcık gel desem gelır emınım...ama bebegıne kıyamam kısta kıyamette....yazık hasta olur....genede konusurum gıttıgımde yada son aylarımda....belkı karnım sısıtıkce 3,aydan sonra buraya fototlarımı koyarım kızzz guzel olur aydan aya.....

:))))))))))))))))) $clip_image001.jpg

akşam menüm

kıymalı kabak
cacık
ekmek yok

yemekten sonra kızımla beraber yürüyüşe çıkacağız

onuda arabasına bindirir yürürüm hem onu hem arabayı iterek daha fazla yorulup daha fazla kalori yakıp daha fazla gr verebilirim dimi :)

şaka şaka :))))))))

yok valla geçenlerde anne bende gelicem dedi arabamı da alalım sen beni sürersin dimi dedi çocukceğizim tabiiii dedim.
bende yürüyüşü evde yapınca sıkılıyorum zaten dizi falanda kalmadı hiç eğlenceli olmuyor :)

yürüyüşümü yaptım

kızımı yatırdım

evi toparladım

:)

eşime çayını koydum sıra bende

bende kahvemi alayımda dinleneyim biraz

hedefime 1 kilo kaldı

adet dönemindeyim ve spora abanıp 1 hafta bu 1 kilodan kurtulup mümkünse buralardan uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunca bi süre ayrılmak istiyorum

kafa dinlemem lazım benim

yetti gari

nere gıdıyon kız.......gıdemessın bıyere..zaten adetın bıtınce o bıkıloyuda verırsın cnm......

günaydınnnnnn

akşam iş çıkışı 1 saat yürüdüm ama çok zorlamışım galiba bide adetin ilk günü belim çok ağrıdı akşam sinirimi bi güzel kaldırımlardan çıkardım galiba :)

sonra biraz karnım acıktı tabi

yarım dilim ekmek ve biraz peynir yedim 10-15 tanede antep fıstığı yedim

bu sabahta

2 dilim tbe üzerine lor kavurası sürdüm
yarım domates
yarım salatalık
3 siyah zeytin

öğle yemeğim,

1 kase kıymalı kabak
1 bardak ayran
2 küçük dilim çavdar ekmeği
1 turp

bol limonlu turpa bayılırım çatır çutur :)

valla tebrik ederim 2 ay boyunca yolundan hiç sapmamışsın :))) ben de kilo vermek istiyorum 10 kilo falan :5:

akşama kırmızı közlenmiş biberi bol sarımsaklı yoğurt eşliğinde yiceeeeemmmmm :)

ekmek yok

ama yanına da bi yayla çorbası yapim yaaa iyi olur

ben iş çıkışı yürüyeceğim yine 40-50 dak

kızıda alayımda arabasıyla onuda gezdireyim :)

görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Back