Ev alınca eşimin maaşının yarısı kalıyor. Ama ben ücretsiz izne ayrılınca bize yetmez kalan miktar. Bir de 6 seneliğine çekersem diye hesapladı. 6 sene boyunca kredi ödeyeceüiz!Kim kime ev alır ya,hangi devirde yaşıyoruz?
Eşiniz ev alacak,parası krediye gidecek siz de evi döndürüp eşinize harçlık mi vereceksiniz?
Oldu paşam
Git borçlan o zaman mesela kredi çek altın al at bebegimin güvencesi deustune bide isten çık. Otur evinde ödesin essek gibi.Ben onu da istemiyorum. Boşa bu karıyı diye haykıran kadın benim paramı yememeli.
Aynen oyle ya !!!Bana bunca eziyeti yapan insanlara değil ev almak, ekmek almak istediğini söyleyemez eşim. Temel sorun sizi takmayan eşiniz. Siz bu yumuşaklıkla evi alır krediyi de ödersiniz, şimdiden hayırlı olsun.
Alıyorsa siz alın oturun evleri var sonuçta,sizin birde çocuk var diyorsunuz evi alırsınız kredi biter eşiniz onkarin üstüne yapar dediydi dersiniz bu erkeklerden herşey beklenir,alacağım illa derse eşiniz benim üstüme olacak ev dersiniz bakalım ne diyecek,yarı maasta neye yetecek eşinizin tarafı destek olacak mı kaynana kocayı başından atma derdinde bana kalsa asla aldırmamEv alınca eşimin maaşının yarısı kalıyor. Ama ben ücretsiz izne ayrılınca bize yetmez kalan miktar. Bir de 6 seneliğine çekersem diye hesapladı. 6 sene boyunca kredi ödeyeceüiz!
Hesabını da yapmış yani şu kadar paradan şu kadar ay öderiz şuradan kredi çekeriz diye.Ev alınca eşimin maaşının yarısı kalıyor. Ama ben ücretsiz izne ayrılınca bize yetmez kalan miktar. Bir de 6 seneliğine çekersem diye hesapladı. 6 sene boyunca kredi ödeyeceüiz!
Valla bence sorun direkt koca bildigin bosa kürek çekiyoruz biz suan burda . BenAlıyorsa siz alın oturun evleri var sonuçta,sizin birde çocuk var diyorsunuz evi alırsınız kredi biter eşiniz onkarin üstüne yapar dediydi dersiniz bu erkeklerden herşey beklenir,alacağım illa derse eşiniz benim üstüme olacak ev dersiniz bakalım ne diyecek,yarı maasta neye yetecek eşinizin tarafı destek olacak mı kaynana kocayı başından atma derdinde bana kalsa asla aldırmam
Aynen alır krediyi öder bitirir kendide biter bu düşünceyle,çalışan kadınlarda laf söz söylemez olmuş ev hanımları daha dişli vallahi bu nedir kocadan korkmak ,Valla bence sorun direkt koca bildigin bosa kürek çekiyoruz biz suan burda . Benbenyeniyimgaliba ya katılıyorum sonuna kadar
Ev alınca eşimin maaşının yarısı kalıyor. Ama ben ücretsiz izne ayrılınca bize yetmez kalan miktar. Bir de 6 seneliğine çekersem diye hesapladı. 6 sene boyunca kredi ödeyeceüiz!
Aynen öyle böyle tiplerin kendisinin adam gibi mali olmaz elini avcunu yedirir millete sap gibi ortada kalırlar,bu tiplere karısı dişli olacak elimden alacsk bütün maaşını adam rahatlar o zamanO kadar terbiyesizlik yapanlar ne saygıyı ne sevgiyi hak ediyor. Doğurmak marifet değil canım. Adam olsalarmış zaten başının üstüne koyar en ala evi sen alırdın
Of of of ki ne of konu sahibi sen çalışan bir kadınsın neden çekiniyorsun gözünü seveyim ya. Kocanla konuşmak için ayna karşısında prova yapacak düzeye geleceksin neredeyse. İçinden geçeni söyle duruşunu dik tut. Bebeğini de kendini de düşünAramıyor sormuyor annesini babasını hatta geçen dedi ki keşke annem babam başka insanlar olsaydı. Ama ev alalım diyor. Anlayamıyorum. Kırıp dökmeden hayatımdan uzak tutmak istiyorum. Eşim tekrar konusunu açana kadar bekleyim mi yoksa ben konusunu açıyım mı?
İşte bunu ikili oynayan eşiniz düşünmeli. Size karşı benim ailem tüüü kaka. Keşke başkası annem babam olsa. Sonra hooop. Yeni bir sürüm geliyor. Onlara ev alayım... bebek doğunca sırf onların evi olsun diye 5 aylık bebekle işe başlamak zorunda kalırsınız. Evladınız için gerekirse kırıp dökeceksiniz. Ben yapamam demeyeceksiniz.Ben ücretsiz izne ayrıldığımda kalan para bize yetmez. Tek kuruşum o kötü insanlara gitsin istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?