• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baş belası kv ve ona ev almak isteyen kocam

Kim kime ev alır ya,hangi devirde yaşıyoruz?
Eşiniz ev alacak,parası krediye gidecek siz de evi döndürüp eşinize harçlık mi vereceksiniz?
Oldu paşam
Ev alınca eşimin maaşının yarısı kalıyor. Ama ben ücretsiz izne ayrılınca bize yetmez kalan miktar. Bir de 6 seneliğine çekersem diye hesapladı. 6 sene boyunca kredi ödeyeceüiz!

Ev alınca eşimin maaşının yarısı kalıyor. Ama ben ücretsiz izne ayrılınca bize yetmez kalan miktar. Bir de 6 seneliğine çekersem diye hesapladı. 6 sene boyunca kredi ödeyeceüiz!
Alıyorsa siz alın oturun evleri var sonuçta,sizin birde çocuk var diyorsunuz evi alırsınız kredi biter eşiniz onkarin üstüne yapar dediydi dersiniz bu erkeklerden herşey beklenir,alacağım illa derse eşiniz benim üstüme olacak ev dersiniz bakalım ne diyecek,yarı maasta neye yetecek eşinizin tarafı destek olacak mı kaynana kocayı başından atma derdinde bana kalsa asla aldırmam

Hesabını da yapmış yani şu kadar paradan şu kadar ay öderiz şuradan kredi çekeriz diye.
Ne kadar saçma ya. O kadar paranız varsa siz ev alın,kiraya verin. Hiç yoktan yarın darda kalırsanız kira geliri olur. Dünyanın binbir türlü hali var. Yarin meslekte bir hata yapar, ne bileyim sosyal medyada bir paylaşım yapar ya da bir iftiraya denk gelir birşey olur meslekten atılır. Böyle binlerce insan var, çeşitli nedenlerle memuriyeti yanan. En azından boyle bir durumda başınızı sokakcak eviniz olur. Önce kendinizi garantiye alın da,sonra sıra gelsin kaynananın ikinci evine

Alıyorsa siz alın oturun evleri var sonuçta,sizin birde çocuk var diyorsunuz evi alırsınız kredi biter eşiniz onkarin üstüne yapar dediydi dersiniz bu erkeklerden herşey beklenir,alacağım illa derse eşiniz benim üstüme olacak ev dersiniz bakalım ne diyecek,yarı maasta neye yetecek eşinizin tarafı destek olacak mı kaynana kocayı başından atma derdinde bana kalsa asla aldırmam
Valla bence sorun direkt koca bildigin bosa kürek çekiyoruz biz suan burda . Ben benyeniyimgaliba benyeniyimgaliba ya katılıyorum sonuna kadar

Eşine diyeceksin ki, ben söylediklerini düşündüm evi olmayan insanlar var allaha şükür ailenin kira derdi yok evleri var. Biz evlendik ve aile olduk çocuğumuz yolda ama bizim bir evimiz yok. Evimiz yokken evi olan ailene ev alman bizi maddi yönden oldukça sıkıntıya sokacak. Oldukça uzun vadeli bir borç olacağı için çocuğumuz maddi sıkıntılar içinde kısıtlı büyüyecek. Vicdan yapmanı gerektirecek bir durum göremedim ölüm sadece yaşlılara değil herkese var. Senin önceliğin evladın ve evladının geleceği olmalı. Zira sen evlenirken sana hiçbir şekilde maddi yardım edilmedi ne kadar zor oldu herşey biliyorsun. Çocuğumuz uzun yıllar maddi sıkıntılar içinde büyüyecek o evin borcu bitince bir de kendimize ev almaya kalksak tekrar sıkıntı çekecek evladımız. Ailenle yaşadığımız sorunları biliyorsun Allah korusun rabbim uzun ömür versin herkesten önce ya sana bir şey olursa evladımıza da bana da sahip çıkacak kol kanat gerecek biri var mı sence gerçekten buna bir cevap verebilecek misin? Ben kabul edemiyorum bu düşünceni ve evladını da beni de bu denli düşünmeyen vicdanını sorgulamanı istiyorum. Eğer hala vicdanım rahat anneme babama ev alacağım diyebiliyorsan benim de bazı şeyleri sorgulama vaktim gelmiş demektir...

Aynen böyle konuş herşeye tamam sen mutlu ol ben mutsuzluktan geberirim hallerini bırak sen böyle olduğun için adam rahatça anama ev alacam diyebiliyor dişini göster istemediğin şeyi kabul etme şu saatte sana burda konu açtırtıp akıl danıştıracak dert edinme işte herşeyin bir sınırı var tavizler de bir yere kadar geleceğinizi bu denli etkileyecek konularda mantıksız düşünen tarafın mantığı ol sen mutlu olacaksan öyle olsun diye birşey olamaz. Üzgünüm ama eşinle aile olamamışsınız. Evlendiysen çocuk olsa da olmasa da 1.ailen eşinle olan ailendir öncelik her zaman eşinle kurduğun ailenindir. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ama taviz vermeyin böyle ciddi konularda.

Valla bence sorun direkt koca bildigin bosa kürek çekiyoruz biz suan burda . Ben benyeniyimgaliba benyeniyimgaliba ya katılıyorum sonuna kadar
Aynen alır krediyi öder bitirir kendide biter bu düşünceyle,çalışan kadınlarda laf söz söylemez olmuş ev hanımları daha dişli vallahi bu nedir kocadan korkmak ,
Ev mevzusuda oldu buna benzer de kabul etmedim, birde eşim gizli para verdi ailesine yıktım ortalığı daha geçen konusu oldu verirse haber verirmiş bana verdiğin parayla sende git gelme boşarim seni dedim,ben paramı verecem iki kuruş biriktirecem diye ugrasacam yan gelip yatana hayrına para verecem oldu.

O kadar terbiyesizlik yapanlar ne saygıyı ne sevgiyi hak ediyor. Doğurmak marifet değil canım. Adam olsalarmış zaten başının üstüne koyar en ala evi sen alırdın

valla canım düşün 6 sene, çocuğunun kreşi var, okulu var, masrafı var, var oğlu var. Evleri varken yeni ev almak için bu yükün altına girmeye değer mi, bilmiyorum..

O kadar terbiyesizlik yapanlar ne saygıyı ne sevgiyi hak ediyor. Doğurmak marifet değil canım. Adam olsalarmış zaten başının üstüne koyar en ala evi sen alırdın
Aynen öyle böyle tiplerin kendisinin adam gibi mali olmaz elini avcunu yedirir millete sap gibi ortada kalırlar,bu tiplere karısı dişli olacak elimden alacsk bütün maaşını adam rahatlar o zaman

benim ki kirayı alip maaşını benim hesabıma yollar senin geçim düzenin daha iyi diye heyt yavrum. Bir kuruş uçurtmam :110:

Konu sahibi lütfen kırılma darılma. Eşin tam bir ahmak senin annene senin namusuna laf eden insanlara böyle mi teşekkür ediyor. Yeminle kanım domdu. Şunu da anladım burda tecrübeli arkadaşlar yazardı annesini erkek asla atmaz bugün şeytan der 5 yıl sonra melek der bu böyledir. Gerçekten inanmaya başladım. Siz baştan şart koydunuz mu ? Ailen ile görüşür bana laf getirtir ardımda durmaz veya hayatımıza etki edecek hamlelerde bulunursan boşanırım diye. Ev alacağım diyebiliyor bu adam rahatlıkla ne ara bu duruma geldiler

Aramıyor sormuyor annesini babasını hatta geçen dedi ki keşke annem babam başka insanlar olsaydı. Ama ev alalım diyor. Anlayamıyorum. Kırıp dökmeden hayatımdan uzak tutmak istiyorum. Eşim tekrar konusunu açana kadar bekleyim mi yoksa ben konusunu açıyım mı?
Of of of ki ne of konu sahibi sen çalışan bir kadınsın neden çekiniyorsun gözünü seveyim ya. Kocanla konuşmak için ayna karşısında prova yapacak düzeye geleceksin neredeyse. İçinden geçeni söyle duruşunu dik tut. Bebeğini de kendini de düşün

Birşey diyeceğim. Kayınvalidenin bitik bir hayatı var bomboş çöp, fesatlık hainlik peiinde mal mülk, kıskançlık peşine koşmaktan, insanı duyguları tamamen bitmiş insi bir şeytan anlattığınız varlık üzgünüm Allah affetsin onu.

Konuna gelecek olursak, rızkını paylaşma sen ayrı bir yuvasın, onlar ayrı vicdan yapacak bir durum yok, sen evladını kendi yuvanı düşünmek ile sorumlusun zorunda değilsin mecbur değilsin tut ki eşin aldı, evi kendi üzerine yaptır sakın sessiz kalma. ALLAH SANA YARDIM ETSİN. kv derdi olan her kim varsa kurtulsun. :(

Ben ücretsiz izne ayrıldığımda kalan para bize yetmez. Tek kuruşum o kötü insanlara gitsin istemiyorum.
İşte bunu ikili oynayan eşiniz düşünmeli. Size karşı benim ailem tüüü kaka. Keşke başkası annem babam olsa. Sonra hooop. Yeni bir sürüm geliyor. Onlara ev alayım... bebek doğunca sırf onların evi olsun diye 5 aylık bebekle işe başlamak zorunda kalırsınız. Evladınız için gerekirse kırıp dökeceksiniz. Ben yapamam demeyeceksiniz.

Eşini ikna et ruh doktoruna götür..pandemiden etkilenmiştir ..anne baba sokakta mı kalmıs ki borclanıp ev alacak ..bızım buralarda covid 19 var..akıbet belli değil..piyasa şu bu belli değil .siz durduk yere borç sahibi olmak istiyorsunuz..bir de ciddi ciddi düşünüyorsunuz. :mad:
Olaylarınıza hiç girmeyeceğim.eşimin ailesi melekmiş .şu an utandım ..bana ne ettıler ki diyecek kadar oldum:deli:

Ölmüş annenden tut, ailene hakaret kufur edecekler, ınsallah bebegın olmaz diye en merhametsiz bedduayı edeecekler.,kocamın inanmayacagı iftiralar dedıgıne gore namusuna dil uzattılar.

Evleri var ama, kocan bu ınsanımsılara ev almak istiyor? Kocanın embesil olanı cıdden cekılmez.

Allah yardımcın olsun diyecegım de, adama elmas muamelesı yaptıgına gore kırmaktan hayır demekten baya ürküp sans gıbı geliyor adam sana. Fakat sans degıl.
Kırma sen gene de kocanı, cocugunun rızkını ölmüş annene soven insanlara yedirsin.
Hayat.
Napacaksın baska.

Diyeceksiniz ki benim de bana aileme ölmüş anneme kadar küfür eden annene zırnık koklatmak vicdanına sığmıyor ölmüş annemin kemikleri sızlar

Back