Anne babasına ebeveyn olan çocuklara çok üzülüyorum. Özellikle annelerin, çocukları yetişkin olunca da talepleri bitmiyor. Sanki eşinizin çocuğu kv. Bana bakacaksın diye dayatma nedir ya? Eşiniz senelerdir hep bu baskının altında vicdan yapması çok doğal çünkü sürekli psikolojik şiddet görüyor. Mantığının önüne geçiyor demek ki zaman zaman bu durum. Hele birde anasına babasına bakmayan hayırsız evlat yakıştırması var ki düşman başına. Koskoca kadın ya, eşiyle arasının kötü olması, evlerinin bodrum katta olması, talepkar olması bunlar sizin sorununuz değil. Sorumlu hissetmeyerek başlayacaksınız eşinize bunu açıklayın. Bugün ev konusunu halletseniz başka birşey isteyecekler yarın. Asla bitmeyecek. Kendini eşinizin çocuğu gibi görüyor. Çocuk gibi bakıma muhtaç, ilgiye aç bir durum çiziyor. Sizi kabullenmemesinin sebebi de bu. Bitmeyecek yani derdi. Şu durum beni kahrediyor sorunlu olan bir ebeveyn tüm çevresini zehirliyor. Huzur bırakmıyor kimsede. Onun tedavi olması gerekirken siz sorunu çözmeye anlamaya çalışıyorsunuz.