- 4 Nisan 2015
- 439
- 578
- 103
Arkadaşlar 1 sene öncesi bir maddi nedenden dolayı kredi çekip ödeme yapmak zorunda kaldık. Kredi benım üzerime cekildi o esnada kredi notum da gayet iyidi. Ödemeleri annem ve babam yapıyordu, ikisi de çalısıyor. Ben çalısmıyorum 3 aydır çünkü bir yandan da okulla uğrasıyorum. 1 senedir düzenli ödeniyordu. Lakin son 2 aydır maddi gerekcelerle borcu geciktiriyoruz. Bu ay da ödeme yapılamayacak gibi görünüyor.
Size sorum karalisteye ne zaman giriliyor ya da bu duruma gelen var mı ? Nasıl yol izlediniz ? Açıkçası bu durum beni çok gerdi. Bankayla aram sorunlu olunca bu ileride kredi çekmemi engelleyecek. Ev kredisi vs kullanamayacagım. Ailem de bu konuma soktukları için çok üzülüyorlar. Gerçekten bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
Size sorum karalisteye ne zaman giriliyor ya da bu duruma gelen var mı ? Nasıl yol izlediniz ? Açıkçası bu durum beni çok gerdi. Bankayla aram sorunlu olunca bu ileride kredi çekmemi engelleyecek. Ev kredisi vs kullanamayacagım. Ailem de bu konuma soktukları için çok üzülüyorlar. Gerçekten bilgisi olan yazarsa çok sevinirim