• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirimi bozan borçlu

ay hiç kusura bakmayın bu kadına hiç acımam bu saatten sonra, yesin dayağını otursun bi daha gizli işler çevirmesin kocasını arkasından milletin de iyi niyetini suistimali etmesin. Kocasını o kadını dövsün diye aramamıştım sadece telefonlara mesajlara cevap versin demiştim neler olup bittiğini anlatmıştım size göre aman ya döverse diye kadına acıyıp susup oturmam mı gerekti? Kimse kusura bakmasın! Maaşını alır öderdi kadın ama öyle yapmadı, bir sene iki ay oldu borcu alalı yüzsüz yüzsüz hergün bi hikaye uyduruyor

Ulaşamıyorsan tabi ki birinci kaynak en yakini olan eşidir. Magdem eşi sinirli biri gizli saklı işler yapmasın. Pişkin gibi kaçmasın hemen ödeme yapsın sözünü yerine getirsin.
Anlamıyorum yani icra gelince neden haber vermedin dese eşi ne olacak?
Ne olursa olsun eşe söylenir ödeyip ödememek gibi tercihi var ama haberi olmak zorunda. Kimse kusura bakmasın. Müşterek hayatları var. Ayrıca anne,baba hatta kardeşimizin borcunu öğrensek ödeyemese kapatmak istemez miyiz?
Bu eş içinde geçerli diye düşünüyorum takdir edersiniz ki.

Bir daha anneme uyup ta hiçbir işe girişmem, yani bu kadının hayat tarzı böyle imiş hep borç alır ve geri ödemez uzatırmış , süründürür peşinden insanları bunları sonradan anladım ne yazıkki. Annem bana böyle çok kötü durumdaymış diye anlatınca çok iyi bir niyetle yardım ediyim demiştim oysa, burnumdan geldi. Sen beni terbiye edeceğini mi sanıyorsun diyor bide 🤣 geriz zekaalı kadın. Böyleleri ancak Allah kendis terbiye eder.

İcraya ver demişler ama bu parayı ona nasıl verdiniz? Elden mi?
Banka havalesine açıklama kısmına borç veriyorum yazdınız mı?
Elinizde belge olmadan icraya veremezsiniz.

Borç verdiğimiz bir kişi borcunu ödemiyorsa mahkemeye başvuru yapma hakkımız bulunuyor.İcra İflas Hukukunda düzenlenen icra takibi yoluyla da alacağınızı talep edebilirsiniz. Bunun için illaki elinizde bir belgenin bulunması gerekmiyor.Elinizde hiçbir evrak olmadan da karşı taraftaki kişiye karşı icra takip yoluna başvurabilirsiniz. Bu icra yolunun ismi ilamsız icra takibidir.
Enazından biraz sürünsünler. Gerçi bakkallarından alışveriş yapmakta iyiymiş. 😂

Ulaşamıyorsan tabi ki birinci kaynak en yakini olan eşidir. Magdem eşi sinirli biri gizli saklı işler yapmasın. Pişkin gibi kaçmasın hemen ödeme yapsın sözünü yerine getirsin.
Anlamıyorum yani icra gelince neden haber vermedin dese eşi ne olacak?
Ne olursa olsun eşe söylenir ödeyip ödememek gibi tercihi var ama haberi olmak zorunda. Kimse kusura bakmasın. Müşterek hayatları var. Ayrıca anne,baba hatta kardeşimizin borcunu öğrensek ödeyemese kapatmak istemez miyiz?
Bu eş içinde geçerli diye düşünüyorum takdir edersiniz ki.
Kadın bize sonradan kocama söyledim, haberi var, yardımcı olacak borcu ödemek için diye söylemişti, burayı unutmuşum yazmayı şimdi hatırladım, sonra annem kadının kocasını arıyor çağırı gitmiyor, mesajlar ulaşılmıyor kadın diyor kocam iş yerinde galiba iyi çekmiyor o yüzden öyle, sonra ben aradım kocasını çağırı da gitti mesajlarım da ulaştı, meğerse kadın en baştan annemin numarasını kocasının telefonunda her yerde engellemiş 😆 sinsiliğe bakın. Kocası da bilmiyormuş karısının annemin numarasını engellediğini, kocasından gizlice almış telefonunu ve engellemiş annem ulaşamasın diye.

Kadın bize sonradan kocama söyledim, haberi var, yardımcı olacak borcu ödemek için diye söylemişti, burayı unutmuşum yazmayı şimdi hatırladım, sonra annem kadının kocasını arıyor çağırı gitmiyor, mesajlar ulaşılmıyor kadın diyor kocam iş yerinde galiba iyi çekmiyor o yüzden öyle, sonra ben aradım kocasını çağırı da gitti mesajlarım da ulaştı, meğerse kadın en baştan annemin numarasını kocasının telefonunda her yerde engellemiş 😆 sinsiliğe bakın. Kocası da bilmiyormuş karısının annemin numarasını engellediğini, kocasından gizlice almış telefonunu ve engellemiş annem ulaşamasın diye.

Tam çakal. 😂

En sinir olduğum böyle biriyle uğraşıp ağzımı bozmam 🥲 anneme dedim zaten icraya vercem üç kağıtçilıktan dava açarım diye annem dur kızım bekle dedi kocasıyla konuşurum o öder demişti ahahhaah ama nerdeee 😁

ay hiç kusura bakmayın bu kadına hiç acımam bu saatten sonra, yesin dayağını otursun bi daha gizli işler çevirmesin kocasını arkasından milletin de iyi niyetini suistimali etmesin.

Tamam siz de bir gün hata yaptığınızda sizi de dayakla terbiye etsinler o zaman. Men dakka dukka.

Ney gibi anlatsin. Benim teyzemde boyle kocasi hep bir acigini kapatti durdu senelerce. Gecen annemle konusuyoruz o kucuklugundede genc kizliginda da boyleydi diyo. Hikayeler yazar aglar sizlar biraz ondan toplar biraz ondan toplar hastayim der ayilip bayilir der. Yani gunumuz hayatinda boyleleri cook.ben dayaga karşi degilim. Kimse kimsenin malina canina karismasin bulasmasin. Bulastiginda da benim basima neden geldi demesin. Bazen rutin iyidir.şasmayacaksin. 14 bin sadakan olsun demisler 14 bin sadakami olur ya herkes zenginde bir benmi fakirim anlamadim

Aaa dilencilik sendromu da ilk kez gördüm bazıları da deli gibi alışveriş yapar. Sürekli borcunu kapatmak yerine ki bunu da yanlış bulurum kırk yılda bir borç yaparsa kaparsın yani bunun yerine borç almasını engellemek adına keşke psikoloğa götürselermiş.
Bence de sadaka olacak bir para değil. 😬

Köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı 😉😁

Hem ne oldu bakayım köpek möpek birden saldırmaya başladın? Beddua etmedim ki yaptığın yoluna gelsin dedim. Yaptığın kötü bir şey miydi de bir tarafların tutuştu. çok mu korktun sen? ☺

Hem ne oldu bakayım köpek möpek birden saldırmaya başladın? Beddua etmedim ki yaptığın yoluna gelsin dedim. Yaptığın kötü bir şey miydi de bir tarafların tutuştu. çok mu korktun sen? ☺
uzun lafın kısası senin gibilere bir açıklama yapmak için tenezzül bile etmem
İtin duası kabul olsaydı demem ağrına gitti demi 😁👍

Bide beni engellemiş ehehhehe bu yüzden poposu tutuşan sensin 😁

Eklentiler

• F6F45F14-6A02-4538-962E-5A7F84F714E4.png
    F6F45F14-6A02-4538-962E-5A7F84F714E4.png
    122,6 KB · Görüntüleme: 48
Back