• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankacılar

slm kızlar..bakıyorumda herkes halkbankın sınavına takılmış.bir halk banlklı olarak bilgi vereryim istedim..öyle çok aşırı bi maaş beklemeyin.uzman yardımcıları bile 1.300 gibi alıyo..bankocular 800 gibi.ben bankaya gireli 3 yıl oldu.servis görevlisiyim.ön lisans mezunuyum.,n brüt 1,300 alıyorum.neti düşünün artık.eşim harita mühendisi en geç 18:00 çıkıyo işten..beni sorarsanız 8 ,9 artık o gün ne olursa..kimseyi soğutmak istemem işsizlik çok zor ama bankacılık daha zor..en azından ben ders çalışıyorum meslek değiştirmek için.yinede heves edipte keşke bankacı olsam diyenlere allah yardım etsin....

slm kızlar..bakıyorumda herkes halkbankın sınavına takılmış.bir halk banlklı olarak bilgi vereryim istedim..öyle çok aşırı bi maaş beklemeyin.uzman yardımcıları bile 1.300 gibi alıyo..bankocular 800 gibi.ben bankaya gireli 3 yıl oldu.servis görevlisiyim.ön lisans mezunuyum.,n brüt 1,300 alıyorum.neti düşünün artık.eşim harita mühendisi en geç 18:00 çıkıyo işten..beni sorarsanız 8 ,9 artık o gün ne olursa..kimseyi soğutmak istemem işsizlik çok zor ama bankacılık daha zor..en azından ben ders çalışıyorum meslek değiştirmek için.yinede heves edipte keşke bankacı olsam diyenlere allah yardım etsin....

merhaba bende halkbankın eleman alıcağını duydum pek bir bankacı olma niyetim yok açıkçası ama bu zamanda imkanları iyi diyor herkes ben geleceği olan önü açık bir iş istiyorum ama senin yazdıklarını okuyunca iyice kararsız kaldım biraz açıklarmısın servis görevlisi ne iş yapar operasyon veya pazarlama? uzman yardımcısı ne iş yapar diye netten araştırdım ama bilen birisinden duymak daha mantıklı şu an özel sektörde çalışıyorum malesef önü kapalı 8.30-18:00 çalışıyorum cumarteside 12.00ye kadar aldığım maaş kadar sigortam yatıyor birde günlük 7 tl yemek parası var izmire göre şartlar iyi diye hala burdayım ama nereye kadar diye düşünüyorum.

bişi sorucam.önlisans mezunuyum demişsiniz ama serwis görewlisi olduğunuzu yazmışsınız.serwis görewlisi için lisans mezunu olmak şartı war bildiğim kadarıyla...

arkadaşlar ben bankaya girmeye çok çabaladım işletme mezunuyum 4 yıllık fakülte bitirdim ama torpil torpil olmadı işteee

arkadaşlar ben bankaya girmeye çok çabaladım işletme mezunuyum 4 yıllık fakülte bitirdim ama torpil torpil olmadı işteee

canım umudunu yitirme.. sen başvurularını tekrarla. gerçi torpil olsa daha çabuk başlarsın işe ama sen başvurularını kesme sakın

on41 saol canım ama geçti tren kaçtı artıkk yaşşşş olayı bitirdi zaten olmuyorr bıraktım

on41 saol canım ama geçti tren kaçtı artıkk yaşşşş olayı bitirdi zaten olmuyorr bıraktım

:teselli: şu yaş sınırlamasını getirip ne anladılar bilmiyorm.. kısmet herşey canım ya. ekmeğimiz nerden gelecekse ,neresi hayırlısıysa ordan olsun..

evet benim çalıştığım kurumdada yaş sınırı var. bana da ço saçma geliyor..

iş bankasında çalışan arkadaşlar bişey sormak istiyorum.

iş bankası memurluk sınawı açtı ya,ona başwurdum.

iş bankasında memur maaşlarının ne kadar olduğunu merak ediyorum.bir de iş bankasında memurlar nerede çalışır yani gişe mi bireysel mi gibi?

iş bankasında çalışan arkadaşlar bişey sormak istiyorum.

iş bankası memurluk sınawı açtı ya,ona başwurdum.

iş bankasında memur maaşlarının ne kadar olduğunu merak ediyorum.bir de iş bankasında memurlar nerede çalışır yani gişe mi bireysel mi gibi?
canım iş bankasında memurlar genellikle gişede çalışır.. nadir olmak şartı ile
genel müdürlükte çalışanlarda var.. bireysel sonraki aşama..

ilk giriş maaş.. 550/600 arası bişi...

Back