• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankacılar

Maaşlar bankadan bankaya değişiyor zaten arkadaşlar mutlaka farklılık vardır. Hangi banka için yorum yapıyorsanız belirtin lütfen kimse yanlış bilgilenmesin.

Arkadaşlar Teb de gişede çalışan arkadaşlar varmı aranızda? Gişede çalışmak nasıl bir duygu? Ayrıca gişenin bir üst pozisyonu nedir acaba, pazarlama gişeden dahamı prestijlidir? lütfen cevap yazın benim için çok önemlii:26:

Arkadaşlar Teb de gişede çalışan arkadaşlar varmı aranızda? Gişede çalışmak nasıl bir duygu? Ayrıca gişenin bir üst pozisyonu nedir acaba, pazarlama gişeden dahamı prestijlidir? lütfen cevap yazın benim için çok önemlii:26:

teb bireyselde staj yaptım.gişedekiler işler bitince müşteri aramalarına yardım ediyodu.bireysel çalışınca müşteri ziyaretlerine gidiyosun.araba varsa benzini banka veriyo yoksa taksi fişini karşılıyo.haftada bir toplantı var.:32:
şimdi başka bankada gişedeyim.bu arada gişenin en son geliceği yer operasyon yönetmenliğidir canım :34:
eğer satış yapıyosan bireysele geç ama satış sevmiyosan gişe derim.benim tercihim gişe o yüzden.bu demek değilki satış yapılmıyo.yine yapılıyo ama bireyseldeki gibi değil :8:

teb bireyselde staj yaptım.gişedekiler işler bitince müşteri aramalarına yardım ediyodu.bireysel çalışınca müşteri ziyaretlerine gidiyosun.araba varsa benzini banka veriyo yoksa taksi fişini karşılıyo.haftada bir toplantı var.:32:
şimdi başka bankada gişedeyim.bu arada gişenin en son geliceği yer operasyon yönetmenliğidir canım :34:
eğer satış yapıyosan bireysele geç ama satış sevmiyosan gişe derim.benim tercihim gişe o yüzden.bu demek değilki satış yapılmıyo.yine yapılıyo ama bireyseldeki gibi değil :8:

Canım çok teşekkür ederim sorularıma cevap verdiğin için sağolasın. ben araştırıyorum bankada çalışanlar hep hedef baskısından dem vurmuş. gişede böyle bir baskı varmı yoksa rahatmı? bir de iyi bir departmanda çalışmak illaki satıştanmı geçiyo ya :( yani satış yapılmayan kendi kendine işlem yaptıgın bir departman yokmudur bankada:26:

Canım çok teşekkür ederim sorularıma cevap verdiğin için sağolasın. ben araştırıyorum bankada çalışanlar hep hedef baskısından dem vurmuş. gişede böyle bir baskı varmı yoksa rahatmı? bir de iyi bir departmanda çalışmak illaki satıştanmı geçiyo ya :( yani satış yapılmayan kendi kendine işlem yaptıgın bir departman yokmudur bankada:26:

canm heryer satış artık gişedede satış var ama bireyselden daha az.eğer satış yapmıcam dersen önce bankada gişeye giriceksin geliştiriceksin kendini sonra sürekli mail gelir banka içi açık pozisyon diye (iş ilanı sitelerine verilmez banka kendi bünyesinden elemanlara kendi maillerine gönderir.) genel müdürlükteki pozisyonlara başvurucaksın başka seçenek yok :34:

1.5 senedir bankacılık yapıyorum. Mezun olduktan sonra 1 sene iş bulamadım. Herşeye atladım tabi..iyi bir üniversite ve bölümden de mezun oldugum için bize fazlasın deyip işe almayan yerler oldugu gibi tecrübe yok diye kabul etmeyen yerler de oldu. Hasta danısmanlıgı vs yaptım. (YTÜ siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum)

Gel gör ki, bir bankanın sınavına girdim herşey yolunda gitti mülakatı da geçtm bankacı oldum. Tam da sistem değiştirirken yakalamışım. 8 ay gişede çalıştıktan sonra Bireysel Müşteri İlişkileri Asistanı titri ile kredi departmanına alındım. Aman ne harika... keşke o mülakata giderken ayagım falan kırılsaydı da gidemeseydim. Hayatımın en kötü dönemini yaşıyorum. 01.01.2013 ten sonra hedefler vs ile daha da beter olacak. Daha bugün toplantı vardı şubede..

Yeni sistem ile arkadaşlık, dostluk, takım oyunu vs bitti. Sen artık yalnızsın! en yakınım sandıgın bile satar..hazırlıklı ol... konsept bu.

Ben iş ararken, başvurdugum yerler ile ilgili olumsuz yorum yapanlara kızardım. iş var da ben mı begenmiyorum derdim ama haklılarmış. Özellikle bankacılığı kötüleyenler. Hepsinden özür dilerim. Evet şükür cebime param giriyor ama bazılarının bildiği gibi 2000 tl değil.. yanından bile geçmiyor hatta

1.5 senedir bankacılık yapıyorum. Mezun olduktan sonra 1 sene iş bulamadım. Herşeye atladım tabi..iyi bir üniversite ve bölümden de mezun oldugum için bize fazlasın deyip işe almayan yerler oldugu gibi tecrübe yok diye kabul etmeyen yerler de oldu. Hasta danısmanlıgı vs yaptım. (YTÜ siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum)

Gel gör ki, bir bankanın sınavına girdim herşey yolunda gitti mülakatı da geçtm bankacı oldum. Tam da sistem değiştirirken yakalamışım. 8 ay gişede çalıştıktan sonra Bireysel Müşteri İlişkileri Asistanı titri ile kredi departmanına alındım. Aman ne harika... keşke o mülakata giderken ayagım falan kırılsaydı da gidemeseydim. Hayatımın en kötü dönemini yaşıyorum. 01.01.2013 ten sonra hedefler vs ile daha da beter olacak. Daha bugün toplantı vardı şubede..

Yeni sistem ile arkadaşlık, dostluk, takım oyunu vs bitti. Sen artık yalnızsın! en yakınım sandıgın bile satar..hazırlıklı ol... konsept bu.

Ben iş ararken, başvurdugum yerler ile ilgili olumsuz yorum yapanlara kızardım. iş var da ben mı begenmiyorum derdim ama haklılarmış. Özellikle bankacılığı kötüleyenler. Hepsinden özür dilerim. Evet şükür cebime param giriyor ama bazılarının bildiği gibi 2000 tl değil.. yanından bile geçmiyor hatta

Hangi banka da çalışıyorsun ve ne kadar maaş alıyorsun biraz daha bilgi verebilir misin?

arkadaşlar bana yardımcı olup biraz aydınlatır mısınız ?
bireysel/kurumsal/ticari portföy yetkili yardımcılığı için mülakata giricem. tabi hangisini düşünüyorsun diye soracaklar :) açıkçası bankanın sitesinden filan araştırdım ama tam bilgilenemedim.
başlangıçta portföy yetkilisi ne iş yapar ?
ve bu üçünden hangisi daha iyidir sizce tecrübeli bankacı arkadaşlarım :)
ayrıca ilk mülakatım olacağı için çok heyecanlıyım. mesela bireyseli düşünüyorum desem neden diyecekler tam olarak hangisinde ne yapılıyor bilmediğim için orda boş bakan gözlerle kalmak istemiyorum :(

arkadaşlar merhaba burda yeniyim o yüzden de konu açamadım ve burdan sormak istedim finans bankası sınava çagırdı ama ne tarzda sorular çıkıyo bir türlü bulamadım genel yetenek ve ingilizce olacak sınav bilğisi olan arkadaşlar ricaetsem bana yardımcı olabilir misiniz ne tarz sorular çıkıyor

Ben de bankacıyım..tam 18 yıldır bu sektördeyim ve bugüne kadar hiç bir sabah mızmızlandığımı hatırlamıyorum ki oturduğum yerle çalıştığım yer arası İstanbul'da yaklaşık 2-2.5 saat mesafede sabah çok erken kalkıyorum..akşamları oldukça geç geliyorum..mesailerimiz fazla yine de seviyorum yine de seviyorum ...ne var ki özel hayattan fazlası ile özveri istiyor..mali sorumluluğu ve risk var ,çok ama çok titizlik ,dikkat istiyor bu iş.. ancak itiraf edeyim çok da eğlenceli yönleri olduğunu düşünüyorum.. hani bazen mail kutularımıza gelen call-center görüşmeleri vardır ya inanın şaka değil :) bankacı olmayı düşünen arkadaşlar eğer bu işi gerçekten seveceklerine inanıyorlarsa bankacı olmayı düşünsünler..ancak işin bir de maddi yönü var..ilk başladığınız büyük paralar kazanacağınız hayalini kurmayın..hayal kırıklıkları ve bıkkınlıkla çalışma hayatını sürdürme çabasında yeni başlamış çok arkadaşım var..dilerim bu sektöre atılanlar çok iyi yerlere gelsinler bankacılıkta:) tüm bankacı bayanları seviyorum:) Minerva83 .. bunları bi tek ben mi hissediyorum diyordum bazen yalnız değilmişim:) gülümsettin beni tekrar teşekkür ederim:)

merhaba ben size bir soru sormak ıstıyorum. bız bankadan bır arkadasın hesabına para yatırmaya gıttık bankadakıler tanıdıkları ıcın dırek ısmı verdık onlar gonderdı. ama yatıran memur dalgınmıs galıba kı aynı ısımde baska bırıne parayı yatırmıs. ıkı gun sonra adam hesaba bakıyor para yok meger baska bırıne yatmıs ısım benzerlıgı olmus sımdı ne olur yanı ne yapabılırız. yarın gıdıp bankaya basvurcamda burdada sormak ıstedım aklıma cok takıldı

Back