• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankacılar

merhaba arkadaşlar...bankada 10 ay kadar deneyimim oldu maalesef..bankadan başka bi sektörde çalışmicam zaten..ama bankada iş bulana kadar sabredemedim gelecekteki meslektaşlarınızdan biri de benim :)

bir bankacı da burda arkadaşlar. bankacılıkta 4. yıla girdim. allah tüm bankacılara kolaylık versin. çok zor iş çok. 1 sene içinde göz derecem 0,75 den 1,50 ye çıktı. boyun ve sırt ağrılarım başladı. bağırsak sorunlarım başgösterdi. feci derecede yıprandım. ve evlenmek üzere olduğumdan ayrılamıyorum. evet işsizlik de kötü ama sağlığım daha önemli. sağlığım gitgide bozuluyor. işin stresi de cabası.
açıkçası ilk yorumları okuduğumda işinini yoğunluğuna rağmen halinden memnun olanlara şaşırdım.. benim ayaklarım hep geri geri gidiyor işe giderken.

o kadar yoğun ki iş yetiştiricez diye tuvalete gidemiyoruz. iş çıkışı da servise yetişicez diye gidemiyoruz. istanbul trafiğinde 1,5 saat geçirdikten sonra eve geldiğimizde kendimizi WC ye nasıl attığımızı siz düşünün. tek güzel yanı ay başında maaşın tak diye yatar ve tüm tatillerden faydalanırsın.
inkar etmiyim maaşım 1,600 tl üzerinde.

Son düzenleme:
bir bankacı da burda arkadaşlar. bankacılıkta 4. yıla girdim. allah tüm bankacılara kolaylık versin. çok zor iş çok. 1 sene içinde göz derecem 0,75 den 1,50 ye çıktı. boyun ve sırt ağrılarım başladı. bağırsak sorunlarım başgösterdi. feci derecede yıprandım. ve evlenmek üzere olduğumdan ayrılamıyorum. evet işsizlik de kötü ama sağlığım daha önemli. sağlığım gitgide bozuluyor. işin stresi de cabası.
açıkçası ilk yorumları okuduğumda işinini yoğunluğuna rağmen halinden memnun olanlara şaşırdım.. benim ayaklarım hep geri geri gidiyor işe giderken.

o kadar yoğun ki iş yetiştiricez diye tuvalete gidemiyoruz. iş çıkışı da servise yetişicez diye gidemiyoruz. istanbul trafiğinde 1,5 saat geçirdikten sonra eve geldiğimizde kendimizi WC ye nasıl attığımızı siz düşünün. tek güzel yanı ay başında maaşın tak diye yatar ve tüm tatillerden faydalanırsın.
inkar etmiyim maaşım 1,600 tl üzerinde.

aynen canım herşeyine katılıyorum
nerdeyse ağlıcam işe giderken ve şu anda da hamileyim düşün yani
okuldan mezun olalı (4 yıl puanı çok iyi bir üni de okudum )ve bankada çalışmaya başlayalı 2 yıl oldu ve
ben belfıtığı oldum ve gözlük kullanmaya başladım
wc mevzusuna hiç girmiyorum bile bazen tüm gün gidemediğim oluyor
sırf bankacılık yüzünden çalışmaktan soğudum
şimdi diyorum ki eşimin iyi bir işi olsa da ben ev hanımı olsam ve bu konuda hergün dua ediyorum

ciddi anlamda çok sıkıldım

sevgili KATREM.hamile olunca da zor. o bilgisyarın zararlı ışınları bebeğinize de etki eder. mafoldumbenmakinayı kendinizden uzak tutmaya çalışın.
ben de ekonometri mezunuyum ama bankacı oldum maalesef.
şuan pazar akşamı ve moralim çok bozuk yarın işe gidicem diye.
inanın kariyer arzum o kadar çoktu ki. şimdi aynen sizin gibi evde oturayım kek falan yapayım diyorum. akşam güleryüzle eşimi karşılayayım istiyorum. yeni mezunlar size söylüyorum: bankacı olmak dışarıdan hoş görünebilir bayanlara.. prestijli gibi duruyor evet.. hele ben genel müdürlükte çalışıyorum dediğimde vaoovv falan yapıyorlar.. ama çalışırken bayanlığınız kalmıyor. çünkü kendinizi unutuyorsunuz.

herkes kendini bi işe sokma derdinde, işsizlik çok ama çok kötü biliyorum.. amaaaaaaaa hiç özenmeyin bu işe ..eğer başka fırsatlar yakalarsanız uzak durun.

ay sonunda benim gibi düşününlerde çıktı.
buraya şimdiye kadar yazanlar hep hallerinden memnundu.bi ben memnun değildim bankacı olmaktan. bende aceba bendemi bi sorun varki diyordum :))

sevgili KATREM.hamile olunca da zor. o bilgisyarın zararlı ışınları bebeğinize de etki eder. mafoldumbenmakinayı kendinizden uzak tutmaya çalışın.
ben de ekonometri mezunuyum ama bankacı oldum maalesef.
şuan pazar akşamı ve moralim çok bozuk yarın işe gidicem diye.
inanın kariyer arzum o kadar çoktu ki. şimdi aynen sizin gibi evde oturayım kek falan yapayım diyorum. akşam güleryüzle eşimi karşılayayım istiyorum. yeni mezunlar size söylüyorum: bankacı olmak dışarıdan hoş görünebilir bayanlara.. prestijli gibi duruyor evet.. hele ben genel müdürlükte çalışıyorum dediğimde vaoovv falan yapıyorlar.. ama çalışırken bayanlığınız kalmıyor. çünkü kendinizi unutuyorsunuz.

herkes kendini bi işe sokma derdinde, işsizlik çok ama çok kötü biliyorum.. amaaaaaaaa hiç özenmeyin bu işe ..eğer başka fırsatlar yakalarsanız uzak durun.

şimdi anladım canım çünkü ben de genel müd te çalışıyorum
herkes çok özeniyor
ama maaşı iyi desem o da değil
eşime diyorum ki
sen şöyle 7 de gelsen evimiz tertemiz yemeğin hazır bebeğimle evde seni beklesem
insan böyle hayal kurar mı ben kuruyorum artık

ben tam 12 yıllık bankacıyım ve şube müdürüyüm
işimi seviyorum ama o kadar zor ki..
çok yıprandım çok..
bizden mükemmeli bekliyorlar ama kolay mı yaaa

ben tam 12 yıllık bankacıyım ve şube müdürüyüm
işimi seviyorum ama o kadar zor ki..
çok yıprandım çok..
bizden mükemmeli bekliyorlar ama kolay mı yaaa

şube müdürü olmak da kolay değil dediğiniz gibi. çünkü çok büyük sorumluluklar var. hedefler bi kere. onları tutturucam diye personelinize de ister istemez baskı yapıyorsunuz. onlar da bunalıyor. siz de haklısınız şubeciler de.

selam kızlar bende bankacılık okuyorum nasıl bir meslek güzelmi ??çok stresli yorucu diyolar sizcede ölemi kafamçokkarıştı

Back