- Konu Sahibi kraliceece
kıslar ıng bankta calısan var mı acıl bana ulasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hang, banka arkadaşım :)selam arkadaşlar yeni üyeyim meslekdaşlarıma bir merhaba diyeyim dedim
merhabalar, aranızda şube müdürü olan var mı?
merhabalar, aranızda şube müdürü olan var mı?
selam arkadaşlar yeni üyeyim meslekdaşlarıma bir merhaba diyeyim dedim
bir bankacı da burda arkadaşlar. bankacılıkta 4. yıla girdim. allah tüm bankacılara kolaylık versin. çok zor iş çok. 1 sene içinde göz derecem 0,75 den 1,50 ye çıktı. boyun ve sırt ağrılarım başladı. bağırsak sorunlarım başgösterdi. feci derecede yıprandım. ve evlenmek üzere olduğumdan ayrılamıyorum. evet işsizlik de kötü ama sağlığım daha önemli. sağlığım gitgide bozuluyor. işin stresi de cabası.
açıkçası ilk yorumları okuduğumda işinini yoğunluğuna rağmen halinden memnun olanlara şaşırdım.. benim ayaklarım hep geri geri gidiyor işe giderken.
o kadar yoğun ki iş yetiştiricez diye tuvalete gidemiyoruz. iş çıkışı da servise yetişicez diye gidemiyoruz. istanbul trafiğinde 1,5 saat geçirdikten sonra eve geldiğimizde kendimizi WC ye nasıl attığımızı siz düşünün. tek güzel yanı ay başında maaşın tak diye yatar ve tüm tatillerden faydalanırsın.
inkar etmiyim maaşım 1,600 tl üzerinde.
sevgili KATREM.hamile olunca da zor. o bilgisyarın zararlı ışınları bebeğinize de etki eder. mafoldumbenmakinayı kendinizden uzak tutmaya çalışın.
ben de ekonometri mezunuyum ama bankacı oldum maalesef.
şuan pazar akşamı ve moralim çok bozuk yarın işe gidicem diye.
inanın kariyer arzum o kadar çoktu ki. şimdi aynen sizin gibi evde oturayım kek falan yapayım diyorum. akşam güleryüzle eşimi karşılayayım istiyorum. yeni mezunlar size söylüyorum: bankacı olmak dışarıdan hoş görünebilir bayanlara.. prestijli gibi duruyor evet.. hele ben genel müdürlükte çalışıyorum dediğimde vaoovv falan yapıyorlar.. ama çalışırken bayanlığınız kalmıyor. çünkü kendinizi unutuyorsunuz.
herkes kendini bi işe sokma derdinde, işsizlik çok ama çok kötü biliyorum.. amaaaaaaaa hiç özenmeyin bu işe ..eğer başka fırsatlar yakalarsanız uzak durun.
ay sonunda benim gibi düşününlerde çıktı.
buraya şimdiye kadar yazanlar hep hallerinden memnundu.bi ben memnun değildim bankacı olmaktan. bende aceba bendemi bi sorun varki diyordum :))
ben tam 12 yıllık bankacıyım ve şube müdürüyüm
işimi seviyorum ama o kadar zor ki..
çok yıprandım çok..
bizden mükemmeli bekliyorlar ama kolay mı yaaa