• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankacılar

almanyada bankacılar bizim burdaki devlet memurundanda az çalışıomuş ne güzel valla.
burda bankalar 9 da açılıyorsa sen en az 20 dk önce şubede olacaksın. 17.30 da müşteriye kapanıyor banka ama 18 e kadar içerdeki müşterileri bitiriyosun. 18 den sonra diğer işler. en az 20.00 oluyo çıkma saati. sadece vezne diil müşteri temsilcileride o saate kadar çalışıyor. hatta bazen vezne müşteri temsilcilerinden önce çıkıyor ;) ayrıca bazı zamanlar haftasonlarıda çalışılıyor.
sizin danışman dediğiniz sanırım müşteri temsilcileri. onlar tabi vezneden biraz fazla alırlar ama yinede çok fazla değil.
türkiyeye dönüş yapıp ben almanyada staj yaptım diyerek direk müşteri temsilcisi olmanız zor biraz. öncelikle insan kaynaklarıyla görüşmelisiniz. bazı bankalar okuldan yeni mezunları bile direk müşteri temsilcisi yapıyorken bazılarıda illede öncelikle veznede çalıştırıyor.

bende bu sene önlisans mezunuyum ama ne yazıkki bankalar önlisans ta ya çağrı merkezine yada kredi kartına yönlendiriyolar ben de bunları istemiyorum :1no2: lisans mezunu olmadan adam akıllı bi işe giremiycem sanırım :teselli:

canım çağrı merkezlerinden şubelere geçiş yapılabiliyor. şansını denemelisin. belki bu süre zarfındada dışardan lisansını tamamlarsın.

canim ama o para sayimini falan veznede yapiyolar ben zaten bankada danisman olarak calismak istiyorum
buarada almanyadada tabi kasa sayimi falan var ama bizde bankalar persembe haric 4 de kapanir sayimda en fazla 1 saat sürer
kasanin dogru olup olmadigina bakiyoruz ve parayi ana subeye yollariz o yüzden bizim fazla bi isimiz kalmiyo

veznede calisanlarla danismanlar ayni maasimi aliyo?

canım danışman dediğin ticari yada bireysel pazarlamacılar sanırım , bireyseli bilemiyorum ama ticari pazarlamacılar net en az 2.000 ytl alıyor özel bankalarda , eğer yönetmen yani müdür yardımcısı olursan net maaşın 4.000 - 4.500 ytl oluyor.
Bankacılar türkiyede en çok kazanan meslek gruplarındandır.. çalışma saatleri daha yoğun tabiiki , akşam 5'de kapılar kapanır ama mesai 6'da biter. Vezne ve operasyon ekibi daha çok mesaiye kalır , pazarlama ekibi daha esnektir , kendi insiyatifi doğrultusunda mesaiye kalır gerçi bu biraz da müdüre bağlı sanırım bazı müdürler geç saatlere kadar çalıştırıyormuş ben böyle bir müdüre rastlamadım henüz hihoyyyt
sormak istediğin başka şeyler varsa sorabilirsin , kendim de dahil olmak üzere tüm ailem bankacı , hepimiz farklı bankalardayız , ben de 4-5 banka değiştirdiğim için piyasadaki birçok bankayı biliyorum :kahve:

ben de bankacı olmak istiyorum.annem de bankacıydı zaten.bu sene mezun oluyorum.acaba hangi bankalara yönelmeli hangilerinden uzak durulmalı?birr de malum kriz iş yok yani bu sene biraz zor girilir bankaya sanırım:(((

ben de bankacı olmak istiyorum.annem de bankacıydı zaten.bu sene mezun oluyorum.acaba hangi bankalara yönelmeli hangilerinden uzak durulmalı?birr de malum kriz iş yok yani bu sene biraz zor girilir bankaya sanırım:(((

canım işin zor valla , kriz yüzünden binlerce bankacı işten çıkarıldı ve yeni alımlar da durduruldu :bbo: belki annenin çalıştığı bankaya başvurabilirsin yakın akraba olduğun için bi ayrıcalık yapabilirler

canım hangi bankadasın? bugün ing 700 kişiyi çıkarmış işden :kızgın: ben doğum iznimdeyim piyasalardan uzaktayım , nasıl durumlar bilgin var mı?

bende doğum iznimi bitirdim ücretsiz doğum izni kullanıyorum. ücretsiz izin talep etmem şu kriz ortamında işlerine gelmiştir sanırım :roflol:

canım hangi bankadasın? bugün ing 700 kişiyi çıkarmış işden :kızgın: ben doğum iznimdeyim piyasalardan uzaktayım , nasıl durumlar bilgin var mı?

işler berbat çok yoğun
zaten işler iyi olsa krediler mevduat yoğun olur
kötü olsa hacizliler kanuni idari takipler
nefes almak bize yani bankacılara haram
akşam nasıl oluyor anlamıyorum bir 8 saat daha olsa yetmez
3 kuruş parayla çalışıyoruz ayrıcaaa

kızlar ne olur garantide çalışan varsa aranızda çok acil bir konu için özelden bilgi almam lazım.bana ulaşın ne olur kızlar.

canım işin zor valla , kriz yüzünden binlerce bankacı işten çıkarıldı ve yeni alımlar da durduruldu :bbo: belki annenin çalıştığı bankaya başvurabilirsin yakın akraba olduğun için bi ayrıcalık yapabilirler

evet zor bir dönemden geçiyoruz..aslında pek de banka istemiyorum..daha çok denetim firması ya da şirketlerin finans departmanlarını düşünüyorum ama kısmet..mezn olurken bunlara karar vermek çok zor..annem emekli oldu ama hele mezun ol bankaya girersin bir şekilde diyor...
çoğu banka işten çıkartıyor...kaldı ki benim annem de 2001 krizzedelerinden...
allah herkesin yardımcısı olsun.... :Saruboceq:

bankacı adayı olarak burdayım ben de...
ön lisans bitti şimdi lisanstan devam ediyorum
bankacı arkadaşlar ordamısınız :)

Back