• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankacılar

2001 yılında yaklaşık 40.000 kişiyi emekli eden ya da ihtiyaç fazlası olarak diğer kamu kurumlarına gönderen Ziraat Bankası ilk kez sınavsız yani Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) tabi olmadan ara kadrolarda eleman alımı yapacak.

ama deneyim istiyor malesef bi fırsat vermiyolarki tecrübemiz olsun mafoldumben

Bende sunları ogrenmek istıyorum bı bankada servis gorevlisi uzman yardımcısı ne ıs yapar,operasyon,pazarlamada ne iş yapılır?Bir bayan için bankacılıgın ıyı bır meslek oldugunu dusunuyorum.Bir de bana devlet ve özel bankalarda pozisyonlara göre maasların nasıl oldugunu acıklar mısınız.Tesekkur ederim:)

kızlar acıl yardımınıza ıhtıyacım var kardesımı garanti bankasından sınava cagırdılar gırmıs olanlar nasıl sorular soruyolar ve mulakat nasıl gecıyo salı gunu sınava gırecek bursada

ve sızce nasıl gıdyınıp gıtmelıııı

kızlar acıl yardımınıza ıhtıyacım var kardesımı garanti bankasından sınava cagırdılar gırmıs olanlar nasıl sorular soruyolar ve mulakat nasıl gecıyo salı gunu sınava gırecek bursada

ve sızce nasıl gıdyınıp gıtmelıııı

canım ben garanti bankasında sınava girdim
öncelikle yazılı sınav yapıyorlar
daha sonra grup mülakatı
onu da geçersen birebir mülakat
yazılı sınav her bankada olan cinsten
en zorlu kısım grup mülakatı
yazılı sınavı geçen 10-15 kişi oluyor mesela
orada bize 5-6 tane film ismi verip
ilerde hangisi klasikler arasına girebilir diye sormuşlardı
15 dakika boyunca konu hakkında tartışıyorsun
bişey bilmen önemli değil önemli olan bir fikir ortaya koyup onu savunabilmek
o aşamayı da geçince sıra birebir mülakata geliyor
orada insan kaynaklarından bir kişiyle konuşuyorsun
okulun deneyimin vs. vs.
kesinlikle klasik kıyafet giyilmeli
siyah bir etek üzerine bir gömlek olabilir
ya da pantolon üzerine bir gömlek tarzı bişey
ben tüm mülakatları geçmiştim
daha sonradan iş teklif edildi ama ben kabul etmedim kısmet işte
umarım yardımcı olmuşumdur

Bende sunları ogrenmek istıyorum bı bankada servis gorevlisi uzman yardımcısı ne ıs yapar,operasyon,pazarlamada ne iş yapılır?Bir bayan için bankacılıgın ıyı bır meslek oldugunu dusunuyorum.Bir de bana devlet ve özel bankalarda pozisyonlara göre maasların nasıl oldugunu acıklar mısınız.Tesekkur ederim:)

canım senin için de şunu söyleyebilirim
bankacılık iyi bir meslek
ama başlarda çok kazanacağını düşünme
az kazanılıyor hem de çok az
bol bol fazla mesaisi ve stresi var
ama prestijli bir meslek
yan hakları iyi vs.vs.

canım senin için de şunu söyleyebilirim
bankacılık iyi bir meslek
ama başlarda çok kazanacağını düşünme
az kazanılıyor hem de çok az
bol bol fazla mesaisi ve stresi var
ama prestijli bir meslek
yan hakları iyi vs.vs.

Mesela Halk bankasına nsl dıorsun servis görevlisi için..ilk gırıs maası nsıl olur,cok fazla mesai oluyo mu.. Hafta sonları cagırıyorlar mı mesela..Simdiden tesekkurler

Mesela Halk bankasına nsl dıorsun servis görevlisi için..ilk gırıs maası nsıl olur,cok fazla mesai oluyo mu.. Hafta sonları cagırıyorlar mı mesela..Simdiden tesekkurler

aslına bakarsan Halk bankasının maaşlarını pek bilmiyorum
servis görevlisi derken gişeyi mi kastediyorsun acaba
bankalardan bankalara değişiyor bazı terimler ve çlışma şekilleri
ben genel müdürlük bünyesinde çalıştığım için şubelerin çalışma saatlerini bilmiyorum
ama genel olarak akşamları hiçbir zaman 6 da çıkmadıklarını çok iyi biliyorum
ilk giriş maaşı da en fazla 700-900 arası bişey olur diye düşünüyorum 900biraz zor tabii
tabii ben burada halk bankasına özel değil genel gişe görevlisi maaşından bahsettim

Halk bankası sınavla personel alımı yapıyomuş kasım ayında
ama lise yada dengi okuldan mezun olmak veya üniversitedeysen son sınıf öğrencisi olma talebini vermiş .
ben bu sene aöfye başvuru yaptım halk bankasına başvuruda bulunsam beni alırlarmı. bu konuda bi bilgisi olan varsa yazabilirmi
yada herhangi bir özel bankaya bu şekilde girebilirmiyim?

halk bankasının snv girmeyi duşunuyorum
arkadaşlar fakat bir sorunum vaar ben önlisans mezunuyum
banko sınavına giricem
genel yetenek ve genel kültürden soru sorucaklarmış ama konular belli değil
nasıl çalışcam bana fikir verir misiniz?

canım genel kültür we genel yetenek dedin mi çalışacakların bellidir zaten.
ayrıyetten konu wermezler ki?geçen yılın soruları war bende.istersen yollarım özelden...

tatlım elimde kpss kitabı var o kitabın hepsini mi çalışıcam yaniii
kasıma kadar bitmez ki:S:S kusura bakma canım ben ilk defa giricem bilemedim

özeline yolluyorum soruları.örnek olur sana.
yalnız yolladıklarım tam dosya canım.içinde serwis görewlisi,uzman yardımcısı we banko görewlisinin de soruları war.sen ordan gireceğin bölümle ilgili sorulara bakarsın.cewap anahtarını da yolluyorum.yalnız yolladığım dosyayı açmak için winrar programına ihtiyaç war.yoksa açılmayabilir.olmadı netten imdir o programı.

Back