- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
Ne kadar istikrarli, mantikli ve caliskan bir esiniz var...
Sadece 1 yil, disinizi sikin, onemli olan geleceginiz...
Insanlar taa nerelere gidip yillarca calisip, eslerini yeri geliyor cocuklarini goremiyor, en azindan esiniz yaninizda...
Kesin zordur ama hayat da kolay degil...
Ben esinizi takdir ettim, kesinlikle hem ilimli hem de makul birisi...
Siz de o sekilde davranin, hicbir emek karsiliksiz kalmaz, emin olun...
Kendiniz icin de mesgale bulun, kitap okuyun, burda takilin, is arayin, insanlarla vakit gecirin, film-dizi izleyin vs. vs.
Para harcamak istemiyorsaniz bile disari en azindan yuruyus icin cikin, surekli evde olmak kesinlikle saglikli degil insan psikolojisi icin... Temiz hava hem iyi gelir, hem sizi sakinlestirir, hem de spor...
Umarim her sey istedginiz gibi olur, ikiniz icin de...
yds için dublajsız film izleyin arada bir beraber, kelime ezberlemesinden daha iyi, duyarak soruları yapması. Yine tv de izleyeceğiniz bir yabancı kanal haberi 2 saat paragraf anlama sorusu çözmekten daha kıymetlidir, yds sorularında da aynı kelimeler kullanılıyor çünkü. Bu ne demekti diye düşünse haberi hatırlamasıyla anında bağlantı kurar aklına gelir. Saçma gelirse, tecrübe konuşuyor diyip kaçıyorum :)
Adamın ifla kesilmiş bir yerlere yetişmeye çalışıp kafa patlatmaktan bunu görüyorsunuz ve yakınıyorsunuz.
O ileride o, siz ve çocuklarınız rahat etsin diye çabalıyor. Bencil olmayın.
Asıl ilgi bekleyeceğinize onu rahat ettirmeye ve moral vermeye başlasanız iyi olur.
Anneler sınava hazırlanan çocuklarını nasıl rahat ettiriyorsa aynı taktiği uygulayın. Bir yılcık sabredin.
çok tşk ederim arkadaşlar,
itiki konuyu burada paylaşmışım. içime sular serptiniz de sele dondu, sanırım biraz bencillik etmişim. ona daha da kuvvet vermeye çalışacağım bundan böyle. bugun evdeydim makyaj bile yapmadım ama bu aksam o gelmeden makyajımı yapıcam şu saçma sapan eşofmandan kurtulucam ve her gunku gibi guler yuzle karsılıcam. bugun derlserine onun kadar ilgi göstericem. hatta konuları bana yuksek sesle okumasını bile isticem ondan. birlikte yapalım gibilerinden. bu arada yabancı film ve yabancı haber kanalı fikri kesinlikle doğru. özellikle eşim türkçe olup ingilizce alt yazılı filmlerin onun için çok iyi oldugunu söylemişti 1 kez izlediğimizde. sanırım doğru yoldayım kızlar. dualarınızı bizden esirgemeyin. hepinizden Allah razı olsun.