- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
Vallahi ben size değil de eşinize çok üzüldüm, Allah yardımcısı olsun, emeklerinin karşılığını alır umarım.
Sizin yapmanız gereken vaktinizi verimli, dolu dolu bir hale getirmek. Bir uğraş bulursanız çok daha rahat atlatırsınız bu dönemi.
Canınıza tak eden dönemler elbette olacaktır ama eşiniz çok büyük bir saygı hakediyor, bunu hatırlayıp ses etmeyin, motivasyonunu bozmayın eşinizin. Daha rahat bir evlilik, sizinle daha kaliteli bir zaman için ordan oraya koşturuyor, helal olsun.
Hatta siz de kpss ye hazırlanın, neden düşünmüyorsunuz??
siz de sabırlı davranıyorsunuz ne güzel işte.
gelip geçici bir süreç. çoğumuz geçtik bu süreçlerden, ama kendimiz için ama sevdiklerimizi motive etmek için.
sizin de işten çıkarılmanız kötü döneme denk gelmiş. çok boş vaktiniz olmuş.
bu süreçte kendinizi oyalayacak uğraşlar bulmanız gerek.
artık ne yapmaktan hoşlanıyorsanız. :)
ücretsiz kurslar oluyor belediyelerin, yeteneğiniz varsa resim yapın, kitap okuyun bol bol...
aklıma gelenler :)
siz olması gereken gibi davranıyormussunuz zaten ,bir yıl sabredin, Allah bozmasın mutluluğunuzu
Vallahi ben size değil de eşinize çok üzüldüm, Allah yardımcısı olsun, emeklerinin karşılığını alır umarım.
Sizin yapmanız gereken vaktinizi verimli, dolu dolu bir hale getirmek. Bir uğraş bulursanız çok daha rahat atlatırsınız bu dönemi.
Canınıza tak eden dönemler elbette olacaktır ama eşiniz çok büyük bir saygı hakediyor, bunu hatırlayıp ses etmeyin, motivasyonunu bozmayın eşinizin. Daha rahat bir evlilik, sizinle daha kaliteli bir zaman için ordan oraya koşturuyor, helal olsun.
Hatta siz de kpss ye hazırlanın, neden düşünmüyorsunuz??
amin... teşekkür ederim kızlar... zaten çoğu zaman eşimin temposunu gördükçe bende yoruluyorum ve inanın bana ona söylemek istemiyorum ama onun için üzülüyor ve acıyorum. çunku gerçekten çok zor olduğunu bildiği bir sürece isteyerek girdi. kurs ödemeleri bittikten sonra biraz da birikim yapabilirsek son 2-3 ay olmazsa içten çıkarım biriktirdiklerimizle kavruluruz baharda doğalgaz filan yanmayınca diyordu. çunku son ana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum hem işten ayrılırsam çalışmak için de daha bol vaktim olur diyordu. olabilir diye bakıyorduk. ama gelin görünki ben işten çıkarıldım. şimdi aynı ya da daha iyi koşullarda bi iş bulmazsam zaten işten de ayrılamayacak. hakkımızda hayırlısı. ben şu an açıköğretim okuyorum akabinde lise mezunuyum. dolayısıyla bu sene eylülde kpss ye girdim. onunla beraber hazırlanabileceğim bir sınavım malesef ki yok...