canim oyledir kk uyeleri hic cildirirmi cok seviyeli onlar cok usluplu insanlar ayip banaİlk önce kendı üslübunuza bakın.
KK üyelerı asla durduk yere çıldırmaz . Siz Eltinize çirkin dediğinize göre üslup bozuklığu var sızde.
Aynen öyle canısıTabii
canim oyledir kk uyeleri hic cildirirmi cok seviyeli onlar cok usluplu insanlar ayip bana
Senin baska isin yokmu hadi baska konuya!
Hakaret etmişler kızıyosunSenin baska isin yokmu hadi baska konuya!
Hakaret etmişler kızıyosun
Dilberi rana diyorum yine kızıyosun
Sen bi kan ver değerlerine baktır bence, fazla sinir cildi bozar eltinden beter olursun Allah korusun
kansız mı diyorsun yani ?Hakaret etmişler kızıyosun
Sen bi kan ver değerlerine baktır bence, fazla sinir cildi bozar eltinden beter olursun Allah korusun
Konuya baktım da @asude_bahar'ın ilk yorumunu çok beğendim.
Gidiklada guleyim hahaha hohohokansız mı diyorsun yani ?hakarete gel yaa hiç yakıştıramadım
gıdıklamaya gerek kalmamışGidiklada guleyim hahaha hohoho
Gidiklada guleyim hahaha hohoho
Ay siz adami oldurursunuzHakaret etmişler kızıyosun
Ben birinin umrunda olsun diye acmadim bu koniyu benimde umrumda degil emin olunBen eski konunuza baktım da, balık baştan kokar demişler. Sizin üslubunuz çok kötü ama, ki eltinin size yaptığı bariz bir saygısızlık yok anlattıklarınıza bakılırsa, buna rağmen sırf kıskançlığınızdan cevap hakkı bile olmadığı halde bir insana hakaret etmişsiniz. Cevap fırsatı olmayan birini de duyarlı üyeler korumuş o kadar. Başlığınız bile acayip ve küçümseyici, elticikmiş.
Siz ona buna hakkınızı helal etmemekten önce aynayı bir kendinize çevirin. İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına derler bizde.
He bu arada böyle sitemkar konular kimsenin umrunda dahi olmuyor, boşuna açmayın herkese söylüyorum. Gereksiz bir şekilde polemik çıkarıp iki üç kişiyi daha banlattırdığınızla kalırsınız. O da size hakkını helal etmez, madem bu kadar hakka hukuka önem veriyorsunuz bilin istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?