• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yapılan hakaretler ve üyelik iptali

Konu actiginiz da herkes sizinle aynı fikirde olup eltinizi çekiştirmek zorunda değil. Yani itiraf edin burada anlattığınız şeyleri eltinizi yüzüne ömür boyu söyleyemezsiniz. Ahlakiniza yatırım yapın sözü ağır olmuş ama içerik olarak tamamen doğru. Keske tavsiye olarak alsaniz.
Eltime cekistirmek zorinda degil ama yorum uapmak sorundada degil

Bahsettiğiniz iki üyeyle sorun yaşamanıza hiç şaşırmadım ne yalan söyleyeyim. Onlar diğer konularda diğer üyelere karşı da öyleler ama ciddiye almakla en büyük hatayı yapmışsınız. Ben olsam burada kimse yüzünden üyelik iptal ettirmem ama siz bilirsiniz. Ciddiye almamak lazım bazen bana da yapılıyor, gülüp geçiyorum.
Evet canim bende baktim msjlarina hep muhalefet

Cok tesekkurler canim bana oyle bir yazdilarki sanki ben eltime iftiralar atmisim nisanlisindan ayirmisim iskence yapmisim gibi.sadece benim dugunumde bile bos yere kavga cikaran benimle nisanliyken dahi kavga eden beni istemeyen bir aileye olan kizginligimdan dolayi neden ona oylede bana boyle diyorum simdi diyeceksinizki sen hakkettin ama gercekten oyle degil iste

Dediğim gibi o konuyu hiç okumadım. Ama kabahati olmayan birinin gıyabında kötü konuşmak çok itici bir şey.
Doğal olarak insanlarda kötü izlenim oluşturmuşsunuz. Benim açımdan da öyle olurdu.
Hakaret edenlere haklı demiyorum ama yorumların geneline bakıp biraz özeleştiri yapmalısınız.

Ben birinin umrunda olsun diye acmadim bu koniyu benimde umrumda degil emin olun
Çok tutarsız gidiyorsunuz ama, önceden eltinizi kıskanmadığınızdan dem vuran yorumlarınız varken son konunuzda kıskançlıktan nereye saldıracağınızı şaşırmışsınız. Akabinde daha çok öfkeyle dolup, hakkınızı helal etmediğiniz üyelerin isimlerini verip, zehir saçan bir konu daha açmışsınız ve bunların umrunuzda olmadığını dile getiriyorsunuz. Sahi siz ne yapmaya çalışıyorsunuz?
Her aile adaletli olmayabilir evet, size yapmadıklarını ona yapıyor da olabilirler. İnsanlıktır, doğamızda var, kıskanabiliriz de fakat bir de çirkin ki hiç değiyor mu yani hıhh diye tepeden bakarak o kişi gömme hakkımız yoktur. Ki eltinin bir suçu yok, suçlu arıyorsak o da eşinizin adaletsiz ailesidir. Ayrıca bir de artık bazı aileler düğün masraflarına falan karışmıyorlar, çiftler yettiğince kendileri yapıyorlar. Zaman değiştikçe fikirler de değişiyor, altın da takmayabiliyorlar, alışveriş de yapmayabiliyorlar, oluyor yani. Peki ne yapacağız bu durumda? O adam da yumurtadan çıkmadı herhalde ailesi yani, masraf etmedi diye silecek hali yok. Bunu böyle kabul edip, mesafemizi koyup yüz göz olmayacağız. Ona buna hasetlenip adamın başına ekşimeden evlilimize, mutluluğumuza bakacağız Nefiseciğim. Kocan kendi ailesinin adaletsizliğini kendisi görmeli, sen söylersen, eksikleri kakıç kakarak ifade edersen adam savunmaya geçer. Ben olsam ben de öyle olurum, ben laf ederim anama fakat kocam edemez. Bu böyledir.

Eltime cekistirmek zorinda degil ama yorum uapmak sorundada degil

Bak işte bu bile mantığın hatasını ortaya koyuyor. Konuyu acmissan bu riski göze almissindir. Senin bu dediğin ya benle aynı fikri Savun ya sus. Ona bakarsan sen de her yoruma cevap vermek zorunda değilsin. Ama bence kkdan ayrılma kararın doğru yoksa bu gidişle daha çok sinir olursun burada

Gidip yüzüne söyleseydiniz " sen ne çirkin bir kızsın, senin neyine yapılıyor tüm bunlar" diye. En azından aile üyelerinden de alırdınız cevabınızı. Size yapılmamakla iyi bile yapılmış bence, içinde bu kadar kıskançlık bulunan insanı bende mutlu etmek istemem. Belki onlarda sizin bu halinizi çoktan farketmişlerdir.
Bir an önce " ben bu dönyanın en gözel garısıyam" triplerinizden vazgeçin.

Gidip yüzüne söyleseydiniz " sen ne çirkin bir kızsın, senin neyine yapılıyor tüm bunlar" diye. En azından aile üyelerinden de alırdınız cevabınızı. Size yapılmamakla iyi bile yapılmış bence, içinde bu kadar kıskançlık bulunan insanı bende mutlu etmek istemem. Belki onlarda sizin bu halinizi çoktan farketmişlerdir.
Bir an önce " ben bu dönyanın en gözel garısıyam" triplerinizden vazgeçin.
Evet guzelim iste ne var yani ben guzelim o degil

Mühim olan insanın ruhunun ve de kalbinin güzel olması kaç yaşında olursan ol pırlanta gibi parlar...Önceki konuyu okudum ve de şimdiden garip eltiye vah ki ne vah sizle bayağı uğraşması gerekecek.

Evet gulmekten masallah nasil iyi laf buluyon yaziyon hayret ediyorum
Senin de sabrın iyi Samire
Sana daha çok laf edilmiştir , daha aktifsin konularda
Ama hiç böyle bana nasıl yaparlar bana bana Bihter'ine moduna hiç girmedin, tebrikler
Herkes 9 aylık, herkes yaşlanınca kırışacak, herkes banlanabilir vs.

Yahu bu meseleyi bu kadar ciddiye alacak ne var anlamiyorum ,biriyle anlasmazlik yasayabilirsin banlanabilirsin bu kadar hirs yapacak bir durum olmamali, bu aralar herkes triplerde kendi konusuna destek bulamayan uyeligi iptal edin diye konu aciyor,arkadas begenmiyorsan girme bir sure kkya ne var yani o kadar zor mu?

Bak ben de esimin eski nisanlisi hakkinda maymuna benziyor diyorum. Hatta onla olmus sonra beni begenmis acaba bende mi cirkinim diye triplere girdim bile bir donem. Tamamen kadinsal tripler, kiskancliklar ve sacmaliklar. Neyse ne yoksa bana ne tutupta baskasi hakkinda bu tur dusuncelere sahip olmak cok kotu ama oluyor yani elde degil. Olur yani bunlar sonra geciyor umursamiyorsun. Sanal karakterleri cok kafana takma ayrica. Gercek hayatina etki etmedikleri surece tabi ki. Derdini anlattin uslubu sana agir gelenlerle munakasaya girme gerek yok. Buradan gidersin ama her yerde her turden insan var. Normal hayatinda yok mu sanki? Hirs ve sinir yapma bosver dedig gibi.

Etme eyleme cekirgem bak damlara dusecen yok yere :KK53::KK53:
Tutamıyorum gagamı bazen huy işte akıbetimi bile bile :KK53: ama hala ne bu ısrar anlamadım herkes haksız bi o haklı
Cidden ara arada olsa böyle kafadan bi tane isterdim çok bunalınca kullanmak adına, ne güzel bi dünya. Herkes tü kaka ben mikemmelim :KK69:

Back
X