Ben sizi destekliyorum .. Konunuzda okudum tek tek .. Sizi hunharca elestırıp saygıdan ahlaktan bahsedenler kv için hakaretler ettıler .. Yorumu bu sekılde yaptıgımda cvp dahı yoktu. Burda herkes sıkıntısını paylasıyor bırılerının elestırıp egosunu tatmın etmesıne tahammul edecek olsa buraya yazmaz. Her konuda agrasıf yorumları ile saldırgan bır tutum sergıleyen arkadaslar var.. Sıze yapılan terbıyesızlıktı. Cırkın kelimesı o anki duygu yogunluğu ike ıfade edılmış bır sıfat oysa sıze yapılan yorumlarda sahsınıza hakaret vardı halada devam edıyorlar.. Insanın konu acası gelmıyor . Empatı kurmayı bılmeyen halden anlamayan ınsanlar cok CİRKİNSİNİZSen konu açsan ben sana ahlaksız zekasız diye yorum yapsam sen hakaret olarak algılamazsın o halde
Bak ben damdan yeni ciktim, nasi bi duygu harikayimTutamıyorum gagamı bazen huy işte akıbetimi bile bileama hala ne bu ısrar anlamadım herkes haksız bi o haklı
Cidden ara arada olsa böyle kafadan bi tane isterdim çok bunalınca kullanmak adına, ne güzel bi dünya. Herkes tü kaka ben mikemmelim
Benim 3 tane eltim var biri uzakta fazla muhatap olmuyoruz biri komşum o benden güzel diğeride nişanlı ama o çirkinBaşka bir mesajında da eltim benden daha güzel ama ben kıskanmıyorum diyordu.
Şimdi kendisi güzelleşti elti çirkinleşti(?)
pes yani allahin yarattigi seye cirkin diyorsunuz.. kalbiniz güzel olsun efendim gzellik cirkinlik nedir gecici seyler bunlar.. sizemi düstü allahin kulunu yargilamak ?Benim 3 tane eltim var biri uzakta fazla muhatap olmuyoruz biri komşum o benden güzel diğeride nişanlı ama o çirkin
Çok çok teşekkürler ağzınıza yüreğinize sağlık öpüyorumBen sizi destekliyorum .. Konunuzda okudum tek tek .. Sizi hunharca elestırıp saygıdan ahlaktan bahsedenler kv için hakaretler ettıler .. Yorumu bu sekılde yaptıgımda cvp dahı yoktu. Burda herkes sıkıntısını paylasıyor bırılerının elestırıp egosunu tatmın etmesıne tahammul edecek olsa buraya yazmaz. Her konuda agrasıf yorumları ile saldırgan bır tutum sergıleyen arkadaslar var.. Sıze yapılan terbıyesızlıktı. Cırkın kelimesı o anki duygu yogunluğu ike ıfade edılmış bır sıfat oysa sıze yapılan yorumlarda sahsınıza hakaret vardı halada devam edıyorlar.. Insanın konu acası gelmıyor . Empatı kurmayı bılmeyen halden anlamayan ınsanlar cok CİRKİNSİNİZ
Senin kalbin çirkin artık zorlama istersenBenim 3 tane eltim var biri uzakta fazla muhatap olmuyoruz biri komşum o benden güzel diğeride nişanlı ama o çirkin
İyi de kimin ne yorum yapacağına da siz karar veremezsiniz. Burası neyle ünlüdür biliyor musunuz? Özgün ve yaratıcı fikirleriyle. Buranın ruhu bunlara bağlı. Her konu sahibi yapılacak yorumları kontrol edebilseydi, bunlar sağlanamazdı. Siz fikir almak için mi açıyorsunuz konuyu yoksa yandaş bulabilmek için mi?Eltime cekistirmek zorinda degil ama yorum uapmak sorundada degil
çirkin olsa nolcak ? beğenen beğenmiş koynuna alcak halin yok çirkinse de sana mı çirkin seni ne ilgilendiriyor ki?Benim 3 tane eltim var biri uzakta fazla muhatap olmuyoruz biri komşum o benden güzel diğeride nişanlı ama o çirkin
Benim 3 tane eltim var biri uzakta fazla muhatap olmuyoruz biri komşum o benden güzel diğeride nişanlı ama o çirkin
'Miss Elti' yarışması mı düzenlediniz, bu sıralama nasıl oluştu?Benim 3 tane eltim var biri uzakta fazla muhatap olmuyoruz biri komşum o benden güzel diğeride nişanlı ama o çirkin
Bu yorumun sahıbının kalbı cok guzel belli.. Sidik yarıstırr gıbı laf yarıstırıyorsunuz kaostan beslenen insanların kalbını sorguluyorum cokca.. Ucuz yorumlarla burada tartısma yaratmayın. Yanlışşa ılgılenmeyın yahuSenin kalbin çirkin artık zorlama istersen
Dış görünüş demekki çok önemli senin için
Ha birde unutmadan söyleyim çocuğun eltine benzeyebilir çok uğraşma
Yani benimde zoruma giden cok şeyler soylendi hatta esimden olan sorunda bile benj suclayan oldu bi uye var eski konulari yuzume vuran onada aldiris etmiyorum cunku burda sevdigim insanlar cok digerleride cokta tinSenin de sabrın iyi Samire
Sana daha çok laf edilmiştir , daha aktifsin konularda
Ama hiç böyle bana nasıl yaparlar bana bana Bihter'ine moduna hiç girmedin, tebrikler
Herkes 9 aylık, herkes yaşlanınca kırışacak, herkes banlanabilir vs.
Ben hepsini bilmiyorum açıkçasıYani benimde zoruma giden cok şeyler soylendi hatta esimden olan sorunda bile benj suclayan oldu bi uye var eski konulari yuzume vuran onada aldiris etmiyorum cunku burda sevdigim insanlar cok digerleride cokta tin
Sizde tartısmaya gırmeyın. Ortada tartısması yapılan adam akıllı bır konuda yok.. Uzatıyor kaos ortamına davetıye cıkarıyorsunuz bnce..Çok çok teşekkürler ağzınıza yüreğinize sağlık öpüyorum
Aynen tanidigin insanlar bile uzulecegini bildigi halde laf söylüyorlar tanimadigin insanlarin birseyler soylemesi gayet normalBen hepsini bilmiyorum açıkçası
Son zamanlar yazdığın konuları gördüm ordan biliyorum sabrını , iyi yapıyorsun boşver her yerde farklı düşünceler olur olacak tek kk da değil
En azından ben senden güzelim sen cirkinsin demiyorum insanları güzellikle cirkinlikle sınıflandırmak nasıl bi mantıkBu yorumun sahıbının kalbı cok guzel belli.. Sidik yarıstırr gıbı laf yarıstırıyorsunuz kaostan beslenen insanların kalbını sorguluyorum cokca.. Ucuz yorumlarla burada tartısma yaratmayın. Yanlışşa ılgılenmeyın yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?