Bana yapılan hakaretler ve üyelik iptali

Konunda bedduadan bahsetmissin Allah aşkıyla ilgili mesajlar yazıyorsun sonra da ben daha güzelim banane gibi şeyler. Pes doğrusu. Onu da yaratan Allah istersen Allahim bu yaptığın güzel olmamış de ?? Belki bunu da kötü algilayacaksin ama gerçekten bu huyundan vazgeç. Allah güzellikle ilgili musibet verir bin pişman olursun.

Sen konu açsan ben sana ahlaksız zekasız diye yorum yapsam sen hakaret olarak algılamazsın o halde
Ben sizi destekliyorum .. Konunuzda okudum tek tek .. Sizi hunharca elestırıp saygıdan ahlaktan bahsedenler kv için hakaretler ettıler .. Yorumu bu sekılde yaptıgımda cvp dahı yoktu. Burda herkes sıkıntısını paylasıyor bırılerının elestırıp egosunu tatmın etmesıne tahammul edecek olsa buraya yazmaz. Her konuda agrasıf yorumları ile saldırgan bır tutum sergıleyen arkadaslar var.. Sıze yapılan terbıyesızlıktı. Cırkın kelimesı o anki duygu yogunluğu ike ıfade edılmış bır sıfat oysa sıze yapılan yorumlarda sahsınıza hakaret vardı halada devam edıyorlar.. Insanın konu acası gelmıyor . Empatı kurmayı bılmeyen halden anlamayan ınsanlar cok CİRKİNSİNİZ

Bak ben damdan yeni ciktim, nasi bi duygu harikayim boyle arkadaslar insani zorla dusuruyor iste napican

Başka bir mesajında da eltim benden daha güzel ama ben kıskanmıyorum diyordu.
Şimdi kendisi güzelleşti elti çirkinleşti(?)
Benim 3 tane eltim var biri uzakta fazla muhatap olmuyoruz biri komşum o benden güzel diğeride nişanlı ama o çirkin

Benim 3 tane eltim var biri uzakta fazla muhatap olmuyoruz biri komşum o benden güzel diğeride nişanlı ama o çirkin
pes yani allahin yarattigi seye cirkin diyorsunuz.. kalbiniz güzel olsun efendim gzellik cirkinlik nedir gecici seyler bunlar.. sizemi düstü allahin kulunu yargilamak ?

Çok çok teşekkürler ağzınıza yüreğinize sağlık öpüyorum

Eltime cekistirmek zorinda degil ama yorum uapmak sorundada degil
İyi de kimin ne yorum yapacağına da siz karar veremezsiniz. Burası neyle ünlüdür biliyor musunuz? Özgün ve yaratıcı fikirleriyle. Buranın ruhu bunlara bağlı. Her konu sahibi yapılacak yorumları kontrol edebilseydi, bunlar sağlanamazdı. Siz fikir almak için mi açıyorsunuz konuyu yoksa yandaş bulabilmek için mi?
Şunu söyleyeyim herkes sizinle aynı fikirde olsa hatalarınızı eksiklerinizi göremezsiniz. Ve körü körüne yürümeye devam edersiniz. Sonuçlar da buna bağlı olarak daha ağır olur her zaman. O sebeple her durumda renklilik, çeşitlilik, muhalefetler, farklı fikirler iyidir. Aksi durumda tek tip insanlarla birlikte hayata at gözlüğü ile bakarsınız.

Bu nedır ya? Ilk kez burda boyle gereksız bır durumla karsı karsıyayım.yanı bunca kısı sıze neden gıcık olmus bıraz da kendınıze sorgulayın.Burda her karakterde ınsan var actıgınız konuya her sekılde yorum gele bılır.boyle bır seyı kaldıramıyorsanız bence evet yazmayın konu.Hem ben hakaret de goremedım sadece sızın zayıf damarınız bulunmus su anda sınırlendırılıyorsunuz

'Miss Elti' yarışması mı düzenlediniz, bu sıralama nasıl oluştu?

Şaka bir yana güzellik o kadar da net bir kavram değil. Çoğunlukla göreceli. Kimi esmerleri güzel bulur, birinin beğendiğini diğeri beğenmez... Bu tarz şeyler kafa yormaya değmez, önemli olan iyi, başarılı, doğru bir insan olup kendimizi ve etrafımızdakileri mutlu etmek, bu şekilde begenilen, takdir edilen ve aranan biri olmak.

Senin kalbin çirkin artık zorlama istersen
Dış görünüş demekki çok önemli senin için
Ha birde unutmadan söyleyim çocuğun eltine benzeyebilir çok uğraşma
Bu yorumun sahıbının kalbı cok guzel belli.. Sidik yarıstırr gıbı laf yarıstırıyorsunuz kaostan beslenen insanların kalbını sorguluyorum cokca.. Ucuz yorumlarla burada tartısma yaratmayın. Yanlışşa ılgılenmeyın yahu

Yani benimde zoruma giden cok şeyler soylendi hatta esimden olan sorunda bile benj suclayan oldu bi uye var eski konulari yuzume vuran onada aldiris etmiyorum cunku burda sevdigim insanlar cok digerleride cokta tin

tüm yorumları tek tek okudum. yeni üyeyim nişanlıyım evlilik, çeyiz konusunda fikir almak için üyelik yaptım. yazılanlar, eleştiriler gerçekten çok çirkin. insanların insanları tanımadan yargılaması çok yanlış tabi birde insanların yıllarca yüzyüze bakacağı kişilere ''çirkin'' demesi ve küçümsemesi gerçekten daha çirkin.

Yani benimde zoruma giden cok şeyler soylendi hatta esimden olan sorunda bile benj suclayan oldu bi uye var eski konulari yuzume vuran onada aldiris etmiyorum cunku burda sevdigim insanlar cok digerleride cokta tin
Ben hepsini bilmiyorum açıkçası
Son zamanlar yazdığın konuları gördüm ordan biliyorum sabrını , iyi yapıyorsun boşver her yerde farklı düşünceler olur olacak tek kk da değil

Çok çok teşekkürler ağzınıza yüreğinize sağlık öpüyorum
Sizde tartısmaya gırmeyın. Ortada tartısması yapılan adam akıllı bır konuda yok.. Uzatıyor kaos ortamına davetıye cıkarıyorsunuz bnce..

Ben hepsini bilmiyorum açıkçası
Son zamanlar yazdığın konuları gördüm ordan biliyorum sabrını , iyi yapıyorsun boşver her yerde farklı düşünceler olur olacak tek kk da değil
Aynen tanidigin insanlar bile uzulecegini bildigi halde laf söylüyorlar tanimadigin insanlarin birseyler soylemesi gayet normal

En azından ben senden güzelim sen cirkinsin demiyorum insanları güzellikle cirkinlikle sınıflandırmak nasıl bi mantık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…