Kendi düpedüz ay yüzüne bile bakılmaz o kadar çirkin ki diyebilir, elti adayına. Nasılsa burda yok saydır gitsino cumlesı : baskalarının guzellıgı cırkınlıgıyle ugrasıp kıskanclık ve dedıkoduculuk yapcagına kendı kendıne bak demıs
ben zekasız ve ahlaksız dedı olarak anlamadım o cumleyı sahsen @asude_bahar ın
Üyelik sonlandırılıyor , lütfen bekleyiniz.İşte sizin gibi üyeler yüzünden üyelik iptali istiyorum lütfen üyeliğimi kapatırmısınız ya
aynı anda aynı seyı dusunmusuz :) kesınlıkleKendi düpedüz ay yüzüne bile bakılmaz o kadar çirkin ki diyebilir, elti adayına. Nasılsa burda yok saydır gitsin
Ama bir üye çıkıp başkasına saydıracağına kendini geliştir her anlamda dediyse yetişin bana zekasız dediler diye yaygarayı bas
Neyin kafası bu
bende kınıyorum cok ayıpAma sende eltin hakkında nasıl bir tabir kullandin ilerde onunla yeri gelecek beraber yemek yapıp yiyeceksiniz
Ne olursa olsun Allah ın yarattığı bi varlığa çirkin deme hakkına sahip değilsiniz. Sizi kınıyorum
Sizin gibiler derkenİşte sizin gibi üyeler yüzünden üyelik iptali istiyorum lütfen üyeliğimi kapatırmısınız ya
Tesekkurler keske herkes sizin gibi yaptigim hatayi uygun bir dille yorumlasaydiÜslubunuz yerlerde.
İnsanları dış görünüşleri ile kıyaslamaktan vazgeçtiğimizde onlara daha iyi bir gözle bakabiliriz belki. İçiniz dolu. Yalnızca elti konusunda değil hayata karşı bir kininiz var sanki.
Bir şeylerin eksikliği var sanki. Yorumunuzda ki üslup dışında, eltinize ve ona yapılanlara karşı aşırı derecede kıskanç bir insan profili çiziyorsunuz. Bunu yenmeye çalışın. Öfke dolu olmayın. Kininizi nefretinizi paylaşmak yerine içinizde onu yaşatarak bitirmeye çalışın. Hayatın size sunduğu artılara bakın.
Kendinizi dinlemenizi haklı yönlerinizi gördüğünüz kadar haksız yönlerinizi bulup öz eleştiri yapmanızı tavsiye ederim. Nefret, kin yüktür. Emin olun hafifleyeceksiniz.
Daha olumlu bakın hayata.
Ay tamam tamam eltlm ve sis coook guzelsiniz icinizin guzelligi dahada guzel yuzunuze vurmus adeta tamammi oldumu ey allahim yaKendi düpedüz ay yüzüne bile bakılmaz o kadar çirkin ki diyebilir, elti adayına. Nasılsa burda yok saydır gitsin
Ama bir üye çıkıp başkasına saydıracağına kendini geliştir her anlamda dediyse yetişin bana zekasız dediler diye yaygarayı bas
Neyin kafası bu
bence sadece bu forumda degıl genel olarak hayatda boylesınızAy tamam tamam eltlm ve sis coook guzelsiniz icinizin guzelligi dahada guzel yuzunuze vurmus adeta tamammi oldumu ey allahim ya
ben tanidigim birine oyle bir uslup kullaniyorum siz tanimadiginiza hakaret yagdiriyorsunuzBen de şimdi baktım konuya.
Siz başkasını istediğiniz gibi ifadelerle anlatıyorsanız herkes de size istediği gibi yorum yazar.
Bu kadar kötü bir üslupla seviyeli yorumlar beklemeniz ilginç.
Ben kendimi ortaya atmam , herkesle kıyasa girmemAy tamam tamam eltlm ve sis coook guzelsiniz icinizin guzelligi dahada guzel yuzunuze vurmus adeta tamammi oldumu ey allahim ya
Valla burda herkes birseyler yazıyorlar gecen bana bi uye namussuz dedi dusunsenuze ama ben uyeligimi iptal ettirmedim onu kipledim o ban yedi valla burda her turlu insan var asude bahar genelde muhalefet. Ama onuda seviyorum kırılgan kisilige sahipsiniz belkide ama burda kimse kimseyi tanımıyor herkes istidigi gibi yazabiliyor
bakın mesela ben sıze sızın gıbı uslupla cevap vermıyorum ...ben tanidigim birine oyle bir uslup kullaniyorum siz tanimadiginiza hakaret yagdiriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?