Cok tesekkurler canim bana oyle bir yazdilarki sanki ben eltime iftiralar atmisim nisanlisindan ayirmisim iskence yapmisim gibi.sadece benim dugunumde bile bos yere kavga cikaran benimle nisanliyken dahi kavga eden beni istemeyen bir aileye olan kizginligimdan dolayi neden ona oylede bana boyle diyorum simdi diyeceksinizki sen hakkettin ama gercekten oyle degil isteSizin eski konunuzu bilmiyorum ama sanırım iki taraf da suçlu. Tek bir tarafın banlanması adil ve etik değil.
Ben de bir kaç gün önce bir üyeye 'komplekslisin' dedim diye banlanmışım.
Ki bunu da hakaret değil eleştiri olarak görüyorum hala.
Eşit üyelik mi? Hiç sanmıyorum.
Fakat yazmanın özgürlüğüyle bile olsa hakaret kabul edilemez. Ben şöyle sinirliyim, böyle agresifim, mutsuzum lafları bahane olamaz.
Eltinin suçu yok ki bu durumda yineCok tesekkurler canim bana oyle bir yazdilarki sanki ben eltime iftiralar atmisim nisanlisindan ayirmisim iskence yapmisim gibi.sadece benim dugunumde bile bos yere kavga cikaran benimle nisanliyken dahi kavga eden beni istemeyen bir aileye olan kizginligimdan dolayi neden ona oylede bana boyle diyorum simdi diyeceksinizki sen hakkettin ama gercekten oyle degil iste
Evet mune nerdesln burda cok saygideger ve uslubu cok cok duzgun uyeleriniz hakkinda konu acilmis nerdesin ya uyelik iptali icin bekleniyor@Mune abla diğer üyelerle ilgili konu açılmış bi el atsan ?
Ay canim benim simdi sende yeni bir atesi fitilledin simdide bana arkadan dedikodu yapiyor die hakaret edeceklerNe ilginç bir konuymuş bu böyle.
İsim verdiğin kişiler şu an yok burada. Senin onların hakkında konuşman doğru mu sence ? forum kurallarına göre de yasak.
Bir şey diyeceksen bile özel mesaj atıp hakkını helal etmediğini söylebilirdin.
canım ama doğru olan o değil mi?Ay canim benim simdi sende yeni bir atesi fitilledin simdide bana arkadan dedikodu yapiyor die hakaret edecekler
Iyde çirkin demek çok ağır bi laf değilmi bunu eltinizin yüzüne diyebilecekmisiniz sen cirkinsin diyetabii kınayın ama çirkin dedim çok ağır bir laf kullanmadım
konun neydi link atar mısın çok merak ettim.ay cok komik ha ha ha
İlk önce kendı üslübunuza bakın.Evet mune nerdesln burda cok saygideger ve uslubu cok cok duzgun uyeleriniz hakkinda konu acilmis nerdesin ya uyelik iptali icin bekleniyor
KatılıyorumOnceki konunuza baktım. Kv ile kp size bisey yapmayıp oteki geline yapiyorsa bu esiniz yüzünden. Kizin çirkinliğiyle, statusuyle alakali değil ki. Kayniniz ailesinden istemis sevdiği için imkan saglamis. Esiniz neden yapmadi bunu sorgulamadiniz mi? Yanlis kisiye ofke duyuyorsunuz
ben tanidigim birine oyle bir uslup kullaniyorum siz tanimadiginiza hakaret yagdiriyorsunuz
amin cumlemizeYazık ya.
Allah şifa versin.
(Hakaret içermemektedir.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?