Eltime cekistirmek zorinda degil ama yorum uapmak sorundada degilKonu actiginiz da herkes sizinle aynı fikirde olup eltinizi çekiştirmek zorunda değil. Yani itiraf edin burada anlattığınız şeyleri eltinizi yüzüne ömür boyu söyleyemezsiniz. Ahlakiniza yatırım yapın sözü ağır olmuş ama içerik olarak tamamen doğru. Keske tavsiye olarak alsaniz.
Gülmekten sadece değil miAy siz adami oldurursunuz
Evet canim bende baktim msjlarina hep muhalefetBahsettiğiniz iki üyeyle sorun yaşamanıza hiç şaşırmadım ne yalan söyleyeyim. Onlar diğer konularda diğer üyelere karşı da öyleler ama ciddiye almakla en büyük hatayı yapmışsınız. Ben olsam burada kimse yüzünden üyelik iptal ettirmem ama siz bilirsiniz. Ciddiye almamak lazım bazen bana da yapılıyor, gülüp geçiyorum.
Cok tesekkurler canim bana oyle bir yazdilarki sanki ben eltime iftiralar atmisim nisanlisindan ayirmisim iskence yapmisim gibi.sadece benim dugunumde bile bos yere kavga cikaran benimle nisanliyken dahi kavga eden beni istemeyen bir aileye olan kizginligimdan dolayi neden ona oylede bana boyle diyorum simdi diyeceksinizki sen hakkettin ama gercekten oyle degil iste
Çok tutarsız gidiyorsunuz ama, önceden eltinizi kıskanmadığınızdan dem vuran yorumlarınız varken son konunuzda kıskançlıktan nereye saldıracağınızı şaşırmışsınız. Akabinde daha çok öfkeyle dolup, hakkınızı helal etmediğiniz üyelerin isimlerini verip, zehir saçan bir konu daha açmışsınız ve bunların umrunuzda olmadığını dile getiriyorsunuz. Sahi siz ne yapmaya çalışıyorsunuz?Ben birinin umrunda olsun diye acmadim bu koniyu benimde umrumda degil emin olun
Eltime cekistirmek zorinda degil ama yorum uapmak sorundada degil
Evet gulmekten masallah nasil iyi laf buluyon yaziyon hayret ediyorumGülmekten sadece değil misonra bu da yanlış anlaşılıp adım seri katile çıkmasın
Evet guzelim iste ne var yani ben guzelim o degilGidip yüzüne söyleseydiniz " sen ne çirkin bir kızsın, senin neyine yapılıyor tüm bunlar" diye. En azından aile üyelerinden de alırdınız cevabınızı. Size yapılmamakla iyi bile yapılmış bence, içinde bu kadar kıskançlık bulunan insanı bende mutlu etmek istemem. Belki onlarda sizin bu halinizi çoktan farketmişlerdir.
Bir an önce " ben bu dönyanın en gözel garısıyam" triplerinizden vazgeçin.
Senin de sabrın iyi SamireEvet gulmekten masallah nasil iyi laf buluyon yaziyon hayret ediyorum
Sen daha cirkinsin net!Evet guzelim iste ne var yani ben guzelim o degil
mühim olan güzellik değilmiş demek ki sana yapmamışlar herşeyi ona yapmışlar naberrrEvet guzelim iste ne var yani ben guzelim o degil
Sen daha cirkinsin net!
Çirkin şansı diyosun yaniEvet guzelim iste ne var yani ben guzelim o degil
Etme eyleme cekirgem bak damlara dusecen yok yereÇirkin şansı diyosun yani
Kocam zamanında isteklerimi yapmadı içimde kaldı da ondan taktım eltiye demek yerine
Ne içiyosan bana da ver
Tutamıyorum gagamı bazen huy işte akıbetimi bile bileEtme eyleme cekirgem bak damlara dusecen yok yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?