Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kknın elit olması için daha bir çok üyenin üyeliğini iptal etmesi gerekiyor başta sen ve sen gibileri ozamn biraz temizlenirde bende tekrar üye olurum belki
Çirkin lafında ne var anlamadım burdaki bütün üyeler milyon kere kullanmıştır bu lafi:)) nedense burda en ufak şeyler bile deve yapılıp aaaaa nasıl bu sözü söyler çok ayıp tü tü tü moduna giriyolar:)))) dönüp arkalarına bakmazlar hepsi harikulade neyse canım takma burda açılan her konunun %80 i hakaretle bitiyor. Geçen banada aynisi oldu bayan asagalayarak konuşmus terbiyesizlik yapmayın dedim ben ban yedim o durdu:)))
onceki konunu okudum.gercekten cok cirkin bi uslubun var ..eltine cirkin diyosun ki sana dusmez bunu demek.kiskanmissn yani apacik ortada.ayrica buraya konu aciyosan her elestiriye acik olucaksin.herkes aaaa bacim oylemi yaptilar o cirkin kiza deseydi elit uye olucaklardi heralde..uyelik iptal etmek istiyosan bunun icin konu aan gerekmiyo sessz sedasz halledersn.kavga etmek icin gelip konua acmissn.stres atiyosun heralde sen boyle yaparak..neyse kolay gelsin o an sana..
Sanırım 2009 dan beri üyeyim. Tek bir kez bile ban yemedim.
Öfke kontrolünüzün olmaması buradaki diğer kişileri bağlamaz. Konu açarsınız yorum alırsınız buna tepki verirsiniz ancak size ne söylenirse söylensin tepkiniz sınırlar içinde kalmak zorundadır.
Eski konuları araştırmaya gelince bende profil inceleme huyu var. Açıkçası profilinde bile yalan söyleyen bir insanın konusunun doğruluğundan şüphe ederim. Konularda da bunu belirtirim. Çünkü ister inanın ister inanmayın burada insablar birbirlerine yardımcı olmaya çalışıyor. Zaman kıymetli ve hak eden üyelere harcanması taraftarıyım. Kendini haklı çıkarmak adına kimsenin kırk film çevşrmeyr hakkı olmadığını düşünüyorum.
Konunuzu hatırlıyorum. Gerçekten çok rahatsız edici bir üslupla yazılmıştı. Yalana gerek yok ben de haksız bulmuştum sizi.
Üyelik iptali için yönetime başvurmanız gerek.
Kiskancliktan eltine verip veristirmissin istedigin reaksiyonu alamayinca da bana ne ben gitceem burdan diye triplere giriyosun. Eltine iyi davraniliyosa kizin sucu ne sen de isteseydin sen de yaptrsaydin nedir bu hazimsizlik