- 2 Mayıs 2019
- 868
- 1.474
Şimdi anladığım kadarı iel doktor musunuz? MD yani? Tıpta asistanlıkta bu yaşadıklarınız az bile. Acayip bir stres ve kıdemli muhabetti olur ve sürekli siz onun da işini yapar ve bir de en ufak şeyde hocaya şikayet edilirsiniz. Şimdi eğer doktor değil sadece akademisyenseniz arkadaşınız artık postdoc olmuş ve dolayısı ile yine sizin konumunuz ondan farklı. Ancak bu onunla konuşarak halledebileceğiniz bir şey. Mobbing derken sizi izole etme, sürekli işle bıktırma değil bu. Siz zaten iki kişisiniz ve diğer kişi tek başına 4 yıl bunu çekmiş
Yanıtınız için teşekkür ederim. MD değilim, veteriner hekimiyim ve klinik bilimler bölümündeyiz, hasta yoğunluğumuz da tıptakiyle yarışır seviyede, akademisyenim henüz ve tez aşamama geçtim ancak o diğer asistan da 4.yılındayken bu şekildeydi hep yukarda hep hocaların yanında biz hep aşağıdaydık, ben seminerimi ve yeterliliğimi güç bela halledebildim çünkü hocamın yanına gidemiyodum doğru düzgün. Post-doc olduğu doğru ama bizim aramızda hiç bu şekilde konum, ast-üst ilişkisi olmadığı için o da nasıl olsa sepulik var halletsin işleri mantığında şu anda, kınadığı ve benzemeyi istemediği insanlar (hocalar) gibi davranmaya başladı. Kıdem, 2 ayda karakteri mi değiştirdi ben anlamayadım? Ben de zaten şuan çekiyorum ama onun işlerini rahatça halledebilme hakkı varken beni niye amele gibi görüyorlar ben anlayamadım.