Bana yapılan hakaretler ve üyelik iptali

Sizin eski konunuzu bilmiyorum ama sanırım iki taraf da suçlu. Tek bir tarafın banlanması adil ve etik değil.

Ben de bir kaç gün önce bir üyeye 'komplekslisin' dedim diye banlanmışım.
Ki bunu da hakaret değil eleştiri olarak görüyorum hala.
Eşit üyelik mi? Hiç sanmıyorum.

Fakat yazmanın özgürlüğüyle bile olsa hakaret kabul edilemez. Ben şöyle sinirliyim, böyle agresifim, mutsuzum lafları bahane olamaz.
Cok tesekkurler canim bana oyle bir yazdilarki sanki ben eltime iftiralar atmisim nisanlisindan ayirmisim iskence yapmisim gibi.sadece benim dugunumde bile bos yere kavga cikaran benimle nisanliyken dahi kavga eden beni istemeyen bir aileye olan kizginligimdan dolayi neden ona oylede bana boyle diyorum simdi diyeceksinizki sen hakkettin ama gercekten oyle degil iste

Cok tesekkurler canim bana oyle bir yazdilarki sanki ben eltime iftiralar atmisim nisanlisindan ayirmisim iskence yapmisim gibi.sadece benim dugunumde bile bos yere kavga cikaran benimle nisanliyken dahi kavga eden beni istemeyen bir aileye olan kizginligimdan dolayi neden ona oylede bana boyle diyorum simdi diyeceksinizki sen hakkettin ama gercekten oyle degil iste
Eltinin suçu yok ki bu durumda yine

Ne ilginç bir konuymuş bu böyle.
İsim verdiğin kişiler şu an yok burada. Senin onların hakkında konuşman doğru mu sence ? forum kurallarına göre de yasak.
Bir şey diyeceksen bile özel mesaj atıp hakkını helal etmediğini söylebilirdin.

Ne ilginç bir konuymuş bu böyle.
İsim verdiğin kişiler şu an yok burada. Senin onların hakkında konuşman doğru mu sence ? forum kurallarına göre de yasak.
Bir şey diyeceksen bile özel mesaj atıp hakkını helal etmediğini söylebilirdin.
Ay canim benim simdi sende yeni bir atesi fitilledin simdide bana arkadan dedikodu yapiyor die hakaret edecekler

Ay canim benim simdi sende yeni bir atesi fitilledin simdide bana arkadan dedikodu yapiyor die hakaret edecekler
canım ama doğru olan o değil mi?
Zaten yönetim görünce konunu kapatır. Ceza da alırsın belki takdir onların..
Ama isim vermeden genel bir konu açsaydın bari..
İsimler kötü olmuş.

Ay yetişin hep N nefise3 ' e komplo kuruluyo , hakaret ediliyo, banlanıyo...
Bir bana bana Bihter'ine durumuyla karşı karşıyayız

Neyse ya ben bi gidimde kk temizlensin benim gibi bir ahlalsizdan sizin tabirinizle siz uslupla konular acar usturuplu yorumlarinizi yaparsiniz artik ne guzel seviyeli seviyeli

Evet mune nerdesln burda cok saygideger ve uslubu cok cok duzgun uyeleriniz hakkinda konu acilmis nerdesin ya uyelik iptali icin bekleniyor
İlk önce kendı üslübunuza bakın.
KK üyelerı asla durduk yere çıldırmaz . Siz Eltinize çirkin dediğinize göre üslup bozuklığu var sızde. :-)

Onceki konunuza baktım. Kv ile kp size bisey yapmayıp oteki geline yapiyorsa bu esiniz yüzünden. Kizin çirkinliğiyle, statusuyle alakali değil ki. Kayniniz ailesinden istemis sevdiği için imkan saglamis. Esiniz neden yapmadi bunu sorgulamadiniz mi? Yanlis kisiye ofke duyuyorsunuz

Yani sadece uslup degil ki ahlakimda ve zekamada yatirim yapmaliymisim oyle soylendl evet haklisiniz bir cirkin demek birinin namusuna kufretmek gibi birsey kesin siz hayatinizda boyle bir kelime kullanmamissinizdir iiiiyyykk cirkin demis duydunuzmu

Back
X