- 15 Aralık 2017
- 382
- 253
- 18
- 27
- Konu Sahibi Merdumgirizz
-
Valla öyle ya ne yaptıklarını anlamadım amaçları ne anlamadım hem kendilerini zorla davet ettiriyorlar onca hazırlık yaptırıyorlar sonra yemeğe gelicez diyorlar ona da hazırlık yaptırıyorlar en sonda biz gelmicez siz gelinEn sevmediğim insan tipi kendi calip kendi oynayan tip.
Ben olsam gitmezdimValla öyle ya ne yaptıklarını anlamadım amaçları ne anlamadım hem kendilerini zorla davet ettiriyorlar onca hazırlık yaptırıyorlar sonra yemeğe gelicez diyorlar ona da hazırlık yaptırıyorlar en sonda biz gelmicez siz gelin
Bugün sırf laf söylemek için gidicem gerçekten anlamıyorum kendi sözlerini böyle geçirince EGO’larını mı tatmin ediyorlarBen olsam gitmezdim
Bence laf soylersen esin seni parcalar oyle bi tipi var gibi .Ama gitmezsen sebep olarak da hazirladigim seyleri oturup yedim bozulmasin diye dersin laf sokmus olursunBugün sırf laf söylemek için gidicem gerçekten anlamıyorum kendi sözlerini böyle geçirince EGO’larını mı tatmin ediyorlar
Hayır gelseydiniz keşke diyip işe girdiğimde kabul edemeyeceğim belirticem zaten işe girsem vardiyalı çoğu yer"İşe girmeden gelin" diyecekmiş? Niye? Boşanmayacak mıydın sen? Boşanmayacağına emin oldum artık. Bari sakin kal psikopat kocan delirip seni dövmesin.
Sanki ise girince kimse gelmeyecek. Yahu esas senlik o zaman basliyor da kizimiz 20 yasinda cocuk daha,ne bilsin"İşe girmeden gelin" diyecekmiş? Niye? Boşanmayacak mıydın sen? Boşanmayacağına emin oldum artık. Bari sakin kal psikopat kocan delirip seni dövmesin.
Sanki ise girince kimse gelmeyecek. Yahu esas senlik o zaman basliyor da kizimiz 20 yasinda cocuk daha,ne bilsin
Bu insanlar bu kadar kötü mü ya ben çok mu salağımo zaman cok guzel iki ayagini bi pabuca sokuyolar. Isteyken aksam size gelcez diyolar ve evinin hali gözünün onüne gelince kosarak eve gitmek istiyosun
Bence sen cok fevri ve asabisin :)Bu insanlar bu kadar kötü mü ya ben çok mu salağım
Bence sen cok fevri ve asabisin :)
Biraz sakin olmayi dene eşinle kavga etmek yerine guzelce konus ve (her ne kadar zor olsa da) kv ni sevmiyosjn belli ona katlanmaya calis
Salaklik degil deBu insanlar bu kadar kötü mü ya ben çok mu salağım
Ya ben eski konusunu hatirliyorum sanki bu arkadasimizda biraz sert cikiyo gibi geldiHayır kesinlikle daha yolun başındayken bu psikopat adamdan ayrılmalı.
Sonra ben ailelere aciyorum deyince kiziyorlar burda banaYa ben eski konusunu hatirliyorum sanki bu arkadasimizda biraz sert cikiyo gibi geldi
tm eşi de normal degil ama anladigim kadariyla aileside geri kabul etmiyomus b
Bilemedim hakkinda hayirlisi
Iste bu yüzden bu kadar erken yaşta evlenilmemesi lazim.. daha koca nedir ev nedir bu kavramlari öğrenmeden kocaya kosmak böyle sonuclar doguruyo.Sonra ben ailelere aciyorum deyince kiziyorlar burda bana
20 yasinda kosa kosa evlenmeye gitmis,okul yok mezuniyet yok meslek yok para yok. 5 ay gecmis,koca dedigi zaten ruh hastasi dayakci psikopatin teki
Hop alo anne baba ben geri donecem
Yahu arkadas bana mi sordun evlendin diyes geliyor anne olarak. Canim istedi evlendim istedi bosandim geri geldim. Anne ol da gel sen sinirlenme. Sonra dark banlansin
Biz bi yere misafirliğe gitmeden önce hep o evin hanımını arardık çünkü hep külfetin altona girecek diye annemin çalışmadığı dönemde çalışan aile arkadaşlarımızın evine gitmez annem çağırırdı gidersek de çaya giderdik ben hep böyle gördüm bunlar bana garip geliyorSonra ben ailelere aciyorum deyince kiziyorlar burda bana
20 yasinda kosa kosa evlenmeye gitmis,okul yok mezuniyet yok meslek yok para yok. 5 ay gecmis,koca dedigi zaten ruh hastasi dayakci psikopatin teki
Hop alo anne baba ben geri donecem
Yahu arkadas bana mi sordun evlendin diyes geliyor anne olarak. Canim istedi evlendim istedi bosandim geri geldim. Anne ol da gel sen sinirlenme. Sonra dark banlansin
Ne olursa olsun ben babamdan da görmedim böyl bişey misafir gelcek olsun annemi arardı gelsinler mi beni aradılar diye ne bileyimIste bu yüzden bu kadar erken yaşta evlenilmemesi lazim.. daha koca nedir ev nedir bu kavramlari öğrenmeden kocaya kosmak böyle sonuclar doguruyo.
Rabbim herkesi iyi insanlar etsin ve iyi insanlarla karsilastirsin
Ne ana babalarin başı öne egilsin ne evlatlar aci ceksin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?