• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana sormadan evime misafir kabul etmekte neyin nesi

En sevmediğim insan tipi kendi calip kendi oynayan tip.
Valla öyle ya ne yaptıklarını anlamadım amaçları ne anlamadım hem kendilerini zorla davet ettiriyorlar onca hazırlık yaptırıyorlar sonra yemeğe gelicez diyorlar ona da hazırlık yaptırıyorlar en sonda biz gelmicez siz gelin

Valla öyle ya ne yaptıklarını anlamadım amaçları ne anlamadım hem kendilerini zorla davet ettiriyorlar onca hazırlık yaptırıyorlar sonra yemeğe gelicez diyorlar ona da hazırlık yaptırıyorlar en sonda biz gelmicez siz gelin
Ben olsam gitmezdim

Bugün sırf laf söylemek için gidicem gerçekten anlamıyorum kendi sözlerini böyle geçirince EGO’larını mı tatmin ediyorlar
Bence laf soylersen esin seni parcalar oyle bi tipi var gibi .Ama gitmezsen sebep olarak da hazirladigim seyleri oturup yedim bozulmasin diye dersin laf sokmus olursun

"İşe girmeden gelin" diyecekmiş? Niye? Boşanmayacak mıydın sen? Boşanmayacağına emin oldum artık. Bari sakin kal psikopat kocan delirip seni dövmesin.

"İşe girmeden gelin" diyecekmiş? Niye? Boşanmayacak mıydın sen? Boşanmayacağına emin oldum artık. Bari sakin kal psikopat kocan delirip seni dövmesin.
Hayır gelseydiniz keşke diyip işe girdiğimde kabul edemeyeceğim belirticem zaten işe girsem vardiyalı çoğu yer

Dilerim ki en yakın zamanda şuraya boşandım kurtuldum diye bi konu açabilirim ve benim için tüm iyi niyetli insanları o konu altında toplayabilirim. Sizleri seviyorum iyi geceler
Mune Mune konuyu kapatabilir misiniz :)

Sanki ise girince kimse gelmeyecek. Yahu esas senlik o zaman basliyor da kizimiz 20 yasinda cocuk daha,ne bilsin

Hayır kesinlikle daha yolun başındayken bu psikopat adamdan ayrılmalı.
Ya ben eski konusunu hatirliyorum sanki bu arkadasimizda biraz sert cikiyo gibi geldi
tm eşi de normal degil ama anladigim kadariyla aileside geri kabul etmiyomus b
Bilemedim hakkinda hayirlisi

Eşlik edeceginizi soylemenize ragmen uyuyor numarası yapmaniz,
üzerine de annesine ugrayan adama "annene mi koşuyorsun"diye tepki göstermeniz cok tezat...
Bence siz rahatsız olmak istiyorsunuz...

Ya ben eski konusunu hatirliyorum sanki bu arkadasimizda biraz sert cikiyo gibi geldi
tm eşi de normal degil ama anladigim kadariyla aileside geri kabul etmiyomus b
Bilemedim hakkinda hayirlisi
Sonra ben ailelere aciyorum deyince kiziyorlar burda bana ;)
20 yasinda kosa kosa evlenmeye gitmis,okul yok mezuniyet yok meslek yok para yok. 5 ay gecmis,koca dedigi zaten ruh hastasi dayakci psikopatin teki
Hop alo anne baba ben geri donecem
Yahu arkadas bana mi sordun evlendin diyes geliyor anne olarak. Canim istedi evlendim istedi bosandim geri geldim. Anne ol da gel sen sinirlenme. Sonra dark banlansin

Sonra ben ailelere aciyorum deyince kiziyorlar burda bana :KK66:
20 yasinda kosa kosa evlenmeye gitmis,okul yok mezuniyet yok meslek yok para yok. 5 ay gecmis,koca dedigi zaten ruh hastasi dayakci psikopatin teki
Yahu arkadas bana mi sordun evlendin diyes geliyor anne olarak. Canim istedi evlendim istedi bosandim geri geldim. Anne ol da gel sen sinirlenme. Sonra dark banlansin
Iste bu yüzden bu kadar erken yaşta evlenilmemesi lazim.. daha koca nedir ev nedir bu kavramlari öğrenmeden kocaya kosmak böyle sonuclar doguruyo.
Rabbim herkesi iyi insanlar etsin ve iyi insanlarla karsilastirsin

Ne ana babalarin başı öne egilsin ne evlatlar aci ceksin ...

Sonra ben ailelere aciyorum deyince kiziyorlar burda bana :KK66:
Biz bi yere misafirliğe gitmeden önce hep o evin hanımını arardık çünkü hep külfetin altona girecek diye annemin çalışmadığı dönemde çalışan aile arkadaşlarımızın evine gitmez annem çağırırdı gidersek de çaya giderdik ben hep böyle gördüm bunlar bana garip geliyor

Iste bu yüzden bu kadar erken yaşta evlenilmemesi lazim.. daha koca nedir ev nedir bu kavramlari öğrenmeden kocaya kosmak böyle sonuclar doguruyo.
Rabbim herkesi iyi insanlar etsin ve iyi insanlarla karsilastirsin

Ne ana babalarin başı öne egilsin ne evlatlar aci ceksin ...
Ne olursa olsun ben babamdan da görmedim böyl bişey misafir gelcek olsun annemi arardı gelsinler mi beni aradılar diye ne bileyim

Back
X