• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana sormadan evime misafir kabul etmekte neyin nesi

Gerçekten kadınlarımızın daha fazla kitap okuması gerekiyor, gerçekten.
Haklısıniz okumaya başlayin bi an önce Cahiliye döneminde kalmışsıniz cunku geliştirmiş olursunuz kendinizi hem belki ama fayda edeceğini de sanmıyorum sizin gibi zihniyetlere..

Hayvana bile dayak atan eziyet eden pislikler var onları geçtim siz insana, kadına , hatta hemcinsinize yapılan şiddeti haklı buluyorsunuz burada ona buna cemkirceginize, alaycı bi dille kitap okuyun diyeceginize, dovülen
hemcinsinize empati yapip düşünerek yazsaydınız keşke....

Bi daha da cevap vermeye tenezzül bile etmeyeceğim size NOKTA

Haklısıniz okumaya başlayin bi an önce Cahiliye döneminde kalmışsıniz cunku geliştirmiş olursunuz kendinizi hem belki ama fayda edeceğini de sanmıyorum sizin gibi zihniyetlere..

Hayvana bile dayak eden eziyet eden pislikler var onları geçtim siz insana, kadına , hatta hemcinsinize yapılan şiddeti haklı buluyorsunuz burada ona buna cemkirceginize, alaycı bi dille kitap okuyun diyeceginize, dovülen
hemcinsinize empati yapip düşünerek yazsaydınız keşke....

Bi daha da cevap vermeye tenezzül bile etmeyeceğim size NOKTA
İnsanın öncelikle anlamak için sinapslara ihtiyacı var ama maalesef yaradan herkese nasip etmiyor. Ne diyelim sizi de böyle kabul ediyorum. Kendimi anlatmaya da çalışmayacağım çünkü beyhude bir çaba olacak. Ve şahsen boşa kürek çekmeyi hiç sevmem..

Biraz vicdan sahibi olan hiçbir insan kendine karşılık veremeyecek olana saldırmaz. Hele de eşinin beline tekme atıp, saçından sürükleyerek evden atmaya kalkmaz. Hiçbir kadın , hiçbir canlı bunu haketmiyor. Çünkü adil değil. Çünkü vahşi.

Ve insanlar böyle vahşi şeyleri savunmazlar. Siz de savunmayın bence.
Ben ne olduğumu kendim biliyorum, şiddeti savunmadım savunmam. Konu sahibine lafım o ki her erkek bizim düşündüğümüz gibi düşünmüyor konuşuyor konuşuyor cinnet geçirdim dövdüm diyor. O yüzden sırnaşmayın böyle adamlara koz vermeyin diyorum.

mesela annesine gitmesine asla laf edemez.
burda eşini annesine göndermeyen erkeklere neler söylendi sonucta hepimiz biliyoruz:işsiz:
Bir kadını veya bir erkeği anneye göndermemek nedir yahu , namus bekçiliği yapıyor aklı sıra gece gece kadın sokağa çıkamaz bu insanlar ağaç kovuğundan mı çıkıyor, beyin yoksunu

Ya bir de aklıma takıldı, size şiddet uygulayan, boşanmak istediğiniz adamın mahkemesini neden merak ediyorsunuz? Endişeleniyorsunuz? Cehennemin dibine kadar yolu var.

Bir kadını veya bir erkeği anneye göndermemek nedir yahu , namus bekçiliği yapıyor aklı sıra gece gece kadın sokağa çıkamaz bu insanlar ağaç kovuğundan mı çıkıyor, beyin yoksunu
haftada 1 anneme gidiyorum. bu bana yetiyo fazlasını istedigimde iş cıkışları gidiyorum giderken haber veriyorum tm gelir alırım diyo bitti gitti
niye gidiyosun tarzı bi soru yöneltemez özledim gidiyorum bu kadar :ukala:

haftada 1 anneme gidiyorum. bu bana yetiyo fazlasını istedigimde iş cıkışları gidiyorum giderken haber veriyorum tm gelir alırım diyo bitti gitti
niye gidiyosun tarzı bi soru yöneltemez özledim gidiyorum bu kadar :ukala:
Benim evim 5 dk mesafede anneme, ben abartısız 10 yıldır hergün gidiyorum bir kahvemi içer dönerim, insan birkez demezmi hergün annende ne işin var? Herkes bir değil insanlar kötü malesef

Öncelikle önceki konumu bilenler için bilgilendirme amaçlı bu yazıyı yazıyorum konuyla alakalı değil atlayabilirsiniz.
Koca müsvedddesi 4 gün eve gelmedi arkadaşında kalmış erkek arkadaşında. Dün eve geldi özürler affetler havada uçuşuyor bugün mahkemesi vardı. Tanık olarak katılacaktı onluk bi durumda yoktu.
Yanımda destek ol falan diye geldi tamam dedim neyse dedim. Zaten bana sahip çıkan kimse yok işe girene kadar sabretmem lazım boşanma vs şeyler için biraz para biriktirip öyle boşanabilirim.

Asıl konuya geçiyorum.

Dün gece 11 de halası mesaj attı yarın size geleceğiz diye zaten evlendi evleneli ilk kez gelecekler evime eşim biraz geç cevap verdi hayırdır gelmemizi istemiyor musunuz da geç cevap verdin dedi bu 1
Sonra konuşmayı Kürtçeye çevirdi ben bilmiyorum ya Kürtçe annen seni özlüyor üzülüyor hiç gelmiyor diyor bana dedi neden Kürtçeye çeviriyorsun bunu ben de bana bunu çevir dedim böyle böyle diyorlar dedi ben de daha 1 hafta önce ordaydık nereye hiç gitmiyoruz anlamadım dedim benim annemgile gitmeyeli 1 ay oldu dedim. Neyse hayatım tartışmayalım dedi. Bu 2
Ondan sonra halası diyor anneni de çağırdım o da gelcek iyi de benim evime ben kimi istersem onu çağırırım dimi sen kimsin de benim evime senden başka misafir çağırıyorsun bu 3
ASIL Olay ben bunları 15 20 dk sonra görüyorum eşim diyor yarın halamgil gelecek ee dedim kime sordun da çağırdın yazdı işte gelmeyin mi deseydim diyor ben de gerekirse evet dedim neyse dedi sen sadece evi derle topla ben dışarıdan hazır ikramlıklar alırım yorulma tamam dedim sustum.
Bugün sabah mahkemesi vardı ben gitmedim eşimle uyuyor gibi yaptım sonra mahkemeden sonra annesinin yanına gitmiş beyfendi. Nerdesin napiyosun dedim mahkemeden çıktım anneme geldim dedi e X ben seni burda meraktan bekliyorum yani benim yanıma gelirsin diye düşündüm sen annene mi koşuyorsun dedim.
O da ne alakası var geçerken uğradım dedi e zaten akşam annen gelecek dedim bende bide adliye ve annesinin evi ters yani arabayla 25 dk yol sinir oldum.
Şimdi bunlar akşam gelecek ben nasıl davranayım ben ne yapayım

Not : lütfen bana boşanmadın mı şöyle böyle demeyin benim şuan imkanım yok deli gibi iş arıyorum 30 yere cv bıraktım önce kendim ayaklarımın üstünde durmam lazım babam asla arkamda durmuyor.
Size hak verecek bir durum göremedim emrivaki yapmaları eşinin suçu değil orası eşinin de evi o da pekala misafir ağırlayabilir adam seni yormamak için ikramlık da alırım demiş daha ne yapsın ayrıca ne var annesine uğramışsa neyine sinir oldunuz normal bir durum görmek istemesi çok abartıyorsunuz herşeyi tabi ben yazdıklarınıza göre yaptım kv ile öncesini bilmiyorum

Ne kadar sığ yorumlar biraz bencilliğinizden uzaklaşın, erkekleri de zıvanadan çıkaran çok kadın var. Empati yapabilmem için illaki erkek olmam gerekmiyor. Bursada sizin gibi kapasite yarışına girecek değilim seviyesizliğe gerek yok bana da yakışmaz. Kendimi de asla ezdirmem ama carcar konuşup anlamak yerine cevap vermeyi erdem sanan, kompleksli kadınlar yüzünden de hemcinsinden soğuyor insan. Genelde bir tartışmada iki taraf da hata yapar ama nedense burada gördüğüm profillerin yüzde 80 i sütten çıkma ak kaşıklar. Ben sizin tüm dünyanızı bilemem burada yazdıklarınızdan sorunlu bir tip olduğunuz anlaşılıyor. Sadece erkekleri ya da kadınları suçlamak da bir lütuf değil. Eleştiriye gelemiyorsanız hiç yazmayacaksınız. Neyse size hayatta başarılar dilerim :)

Genelde bir tartışmada iki tarafta hatalı olabilir evet ama tepkilerimiz bu kadar orantısız mı olmalı? Kadın gecenin bi vakti yüksek sesle dinlenen müziği kapatmış ve karşılığında beline tekme yemiş yetmemiş saçından sürüklenmiş. Siz bunu nasıl adil buluyor nasıl savunuyorsunuz ya?

Vallahi çok ayrı bir kafanız var. Allah akıl fikir vicdan versin.

SOn durumu yazayım 4.5 dan beri halayı ve anneyi bekliyorum benim kayınpeder gelecekmiş bugün gelemeyeceklermiş biz kvye gideceğiz kv benim misafirleri kendine çağırmış yemek yapmış burda ağırlayın dedi ben de zaten insanlar evimi görmeye geleceklerdi sizin evde ağırlamak olmaz dedim siz gelin bugün onlar başka zaman gelsinler dedi onca hazırlık boşuna. Rüzgar ne tarafa eserse o yana savruluyoruz eşim eve geldi kavga ettik gün içinde 1 0 kere karar değiştiriyorsunuz dedim hazırlık yaptım baban da buraya gelsin otobüsten inince dedim yok annemin sözünden çıkamam dedi aynı bu şekilde sadece Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın dedim ve sustum.

Ben bu insanlara bişey anlatmak istemiyorum eşim ve ailesine bugün gidicem çat çat lafımı söyleyeceğim gelseniz iyi olurdu her an işe girebilirim işe girmeden önce gelseydiniz keşke dicem.

Valla ceviz kabugunu doldurmayacak mesele bilmem anlatabildim mi.

Evin zekati misafirini iyi agirlamaktan gecermis siz yinede sayginizi bozmayin

Bu olanlarda bir şey yok sorun bile değil, bende abimlere giderken annemleri de çağırıyorum yengeme sormadan, hiç sorun olmadı! Asıl sorun eşin dört gün neredeydi?? Bence takılmanız gereken tek şey bu.

valla hatayı en baştan yapmışsınız. ben Türk-Kürt evliliğine karşıyım. çünkü iki kültürü de az çok bilirim gayet uyumsuz. gerek hayat koşulları gerek yetiştirilme tarzı.
ben eşimle aynı ırktan aynı memlekettenim ama ilçeler farklı, onda bile farklılıklar çıkıyor. yemek yeme şekillerimiz bile değişik olabiliyor. örneğin biz çayla pasta yeriz sonra meyve. onlar çayı tek içer. sonra koca sofra kurulur pasta meyve kuruyemiş yenir. sırf bu yüzden bile sorunlarınız bitmez.
ikincisi 4 gün eve gelmeyen adamı 5. günde eve almazdım ben olsam. evli bir adam 4 gün arkadaşta kalmaz.
üçüncüsü dilini bilmediğiniz halde utanmadan farklı bir dilde konuşuyor bu çok ayıp' atıyorum Fransadayım, Fransız arkadaşların yanında Türkçe konuşup onları orda sal.k yerine koymam.
mahkemeye eşinizle gitmeye söz verip gitmememenizde yersiz bir davranış burda hatalı sizsiniz.
misafir de gelsin n'olacak. çoluk çocuk yok. yeni evlisiniz. ev hep temiz , ikramlıklar dışardan. bunu idare edebilirdiniz.

Of bi bitmediniz. Sorun Kürt Türk, Alevi Sünni, ayrı memleket insanı olmak falan değil, sorun uyum. Bide buraya gelip böyle ayrımcı yorum yapmışsınız . Ayıptır yahu.

Ben bu insanlara bişey anlatmak istemiyorum eşim ve ailesine bugün gidicem çat çat lafımı söyleyeceğim gelseniz iyi olurdu her an işe girebilirim işe girmeden önce gelseydiniz keşke dicem.
Asiri sinirlisiniz. Esas takilmaniz gerekenleri insanlar size soyluyor burda ama siz nelerle ugrasiyorsunuz. Ne diyelim allah kolaylik versin

Asiri sinirlisiniz. Esas takilmaniz gerekenleri insanlar size soyluyor burda ama siz nelerle ugrasiyorsunuz. Ne diyelim allah kolaylik versin
İnanın bugün 10 kere arayıp karar değiştirip durdukları için çok sinirlendim. Bide hiçbirşeyinde benimle iletişime geçilmiyor daha da canımı sıktı

Back
X