- Konu Sahibi Merdumgirizz
Aksama daha vakit var konu sahibi bence git bi şeyler hazırla eşinde bi şeyler alsin aksama misafirini ağırla bazen insanlara konuşacak malzeme vermemek de iyi bi intikam oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aksama daha vakit var konu sahibi bence git bi şeyler hazırla eşinde bi şeyler alsin aksama misafirini ağırla bazen insanlara konuşacak malzeme vermemek de iyi bi intikam oluyor
Evet baktım şimdi hatırladım konu sahibini kocası iğrenç ama boşanmıyor. Ya bu deveyi gudecek ya bu diyardan gidecek ama ikisini de yapmak istemiyor malesef bu şekilde daha çok dayak yerbence hiçbir şey yapmasın. hatta evin kilidini değiştirip adamı eve almasın. eski konusunu okudum da konu sahibinin. eşi hiçbir şeyi hak etmiyor. daha yei evli karısını hiç yok yere tekmeyle dövüp saçlarından sürüklemiş bir mahlukmuş.
Alın işte şimdi kocam aradı annemle halam erken geleceklermiş diye ben ne daha evi düzgünce temizleyebildim ne duş aldım bunlar böyle verdikçe fazlasını istiyorlar şimdi akşama yemek çıktı bldeBi an önce iş bul daha fazla yere başvur canım.Sorumsuz biriyle bir ömür geçmez sana danışarak hareket etmeli her konuda misafir konusu da dahil.Ama doğulu erkeklerde hep bi emri vaki yapma durumları olur keşke bununda bilincinde olsaydın evlenmeden evvel.Sn varken Kürtçe konuşulması da saçma geldi senin Kürtçe bilmediğini bilmiyorlarmı yada hiç turkceleri yokmu? Yoksa eyvallah ta varsa gizli bişey mi konuşuluyor ayıp yani. Asla değişmezler eminim kendine yeni güzel bi düzen kurarsın inşallah.
YARIm saat sonra gelecek oldular bide halasıyla annesi çarşıya çıkmışlar çok yorulmuşlar bana erken gelelim demişler akşam 8.30 gibi geleceklerdi hep daha fazlasını hep daha fazlasını istiyorlarBen bu yorumu yazanı haklı buldum o meyve muhabbeti saçma da gerçekten farklı ırkların evliliklerinde çok sürtüşme oluyor
Valla öyle yapıcam ya en sonbence hiçbir şey yapmasın. hatta evin kilidini değiştirip adamı eve almasın. eski konusunu okudum da konu sahibinin. eşi hiçbir şeyi hak etmiyor. daha yei evli karısını hiç yok yere tekmeyle dövüp saçlarından sürüklemiş bir mahlukmuş.
Evet bide az önce aradı annesiyle halası erken geleceklermişNe var bunda yazanlar var empati kurdunuz mu acaba .Zaten bayan misafirden hoslanmadigi icin degil kocasi kafasina gore misafir kabul ediyor sanki temizlikle yemeyle icmeyle bulaşıkla o ilgilencekmis gibi ustune misafir olcak kisi yanina birilerini ekliyor cok sinir bozucu.Eger hala güzelce annenle size gelmek istiyoruz dediginde adam esine sorup fikir alsaydi boyle olmazdi O ev han degil kim yaşıyorsa birlikte misafir kabul edilmeli.
Alın işte şimdi kocam aradı annemle halam erken geleceklermiş diye ben ne daha evi düzgünce temizleyebildim ne duş aldım bunlar böyle verdikçe fazlasını istiyorlar şimdi akşama yemek çıktı blde
Hep böyleler ekini versen kolunu da alıyorlar ikisi çarşıya gezmeye çıkmışlar çok yorulmuşlar bana gelelim demişlerSakin ol yemegi gev evini temizle dedikodu yapmasınlar. Bekle onlar gelince hazirla ki hem yuzlerini az görmüş olursun hem de belki yaptiklarindan utanirlar ..Aksama saatler kala mi yemek icin haber edilir
bence boşanın ve eşiniz szden kurtulsun hem uyuma numarası yapıp gitmemişsiniz mahkemeye annesine gitmiş diye sorun ediosunuz bence işi felan boşverin boşanın sırf para için evli kalırsanız sizin gibi insan herşeyi sorun eder hale gelio demekki sonuç ortadaÖncelikle önceki konumu bilenler için bilgilendirme amaçlı bu yazıyı yazıyorum konuyla alakalı değil atlayabilirsiniz.
Koca müsvedddesi 4 gün eve gelmedi arkadaşında kalmış erkek arkadaşında. Dün eve geldi özürler affetler havada uçuşuyor bugün mahkemesi vardı. Tanık olarak katılacaktı onluk bi durumda yoktu.
Yanımda destek ol falan diye geldi tamam dedim neyse dedim. Zaten bana sahip çıkan kimse yok işe girene kadar sabretmem lazım boşanma vs şeyler için biraz para biriktirip öyle boşanabilirim.
Asıl konuya geçiyorum.
Dün gece 11 de halası mesaj attı yarın size geleceğiz diye zaten evlendi evleneli ilk kez gelecekler evime eşim biraz geç cevap verdi hayırdır gelmemizi istemiyor musunuz da geç cevap verdin dedi bu 1
Sonra konuşmayı Kürtçeye çevirdi ben bilmiyorum ya Kürtçe annen seni özlüyor üzülüyor hiç gelmiyor diyor bana dedi neden Kürtçeye çeviriyorsun bunu ben de bana bunu çevir dedim böyle böyle diyorlar dedi ben de daha 1 hafta önce ordaydık nereye hiç gitmiyoruz anlamadım dedim benim annemgile gitmeyeli 1 ay oldu dedim. Neyse hayatım tartışmayalım dedi. Bu 2
Ondan sonra halası diyor anneni de çağırdım o da gelcek iyi de benim evime ben kimi istersem onu çağırırım dimi sen kimsin de benim evime senden başka misafir çağırıyorsun bu 3
ASIL Olay ben bunları 15 20 dk sonra görüyorum eşim diyor yarın halamgil gelecek ee dedim kime sordun da çağırdın yazdı işte gelmeyin mi deseydim diyor ben de gerekirse evet dedim neyse dedi sen sadece evi derle topla ben dışarıdan hazır ikramlıklar alırım yorulma tamam dedim sustum.
Bugün sabah mahkemesi vardı ben gitmedim eşimle uyuyor gibi yaptım sonra mahkemeden sonra annesinin yanına gitmiş beyfendi. Nerdesin napiyosun dedim mahkemeden çıktım anneme geldim dedi e X ben seni burda meraktan bekliyorum yani benim yanıma gelirsin diye düşündüm sen annene mi koşuyorsun dedim.
O da ne alakası var geçerken uğradım dedi e zaten akşam annen gelecek dedim bende bide adliye ve annesinin evi ters yani arabayla 25 dk yol sinir oldum.
Şimdi bunlar akşam gelecek ben nasıl davranayım ben ne yapayım
Not : lütfen bana boşanmadın mı şöyle böyle demeyin benim şuan imkanım yok deli gibi iş arıyorum 30 yere cv bıraktım önce kendim ayaklarımın üstünde durmam lazım babam asla arkamda durmuyor.
Katılıyorum darkmore un görüşlerine konu sahibesiEsinizin ailesiyle sorun yasadiniz mi gecmiste bilmiyorum ama
Gelmek isteyene gelme de denmez. Hadi bugun dediniz,bir sure sonra siz arayip cagirmalisiniz yani gorgu kurali bunu gerektirir. Ev esinizin de evi, ki zaten yorulma ikramlari disaridan alirim demis. Hala,kvnizi cagirmis sanirim ben oyle anladim. Yanlissa duzeltin lutfen. Bu luzumsuz ama birbirini taniyan insanlar bir arada gorusmek istemis olabilir.
Kurtce bilenler genelde kendi aralarinda o dili kullaniyorlar siz bilmiyorsunuz evet ama esiniz ceviriyormus zaten sordugunuzda. Bunda bir sorun goremedim.
3.olayi anlamadim,gitmek istememissiniz gitmemissiniz. Bence misafirlerinizle kotu bir gecmisiniz dahi olsa evinize surekli gelmiyorlar.normal davranmaniz icabeder
Öncelikle önceki konumu bilenler için bilgilendirme amaçlı bu yazıyı yazıyorum konuyla alakalı değil atlayabilirsiniz.
Koca müsvedddesi 4 gün eve gelmedi arkadaşında kalmış erkek arkadaşında. Dün eve geldi özürler affetler havada uçuşuyor bugün mahkemesi vardı. Tanık olarak katılacaktı onluk bi durumda yoktu.
Yanımda destek ol falan diye geldi tamam dedim neyse dedim. Zaten bana sahip çıkan kimse yok işe girene kadar sabretmem lazım boşanma vs şeyler için biraz para biriktirip öyle boşanabilirim.
Asıl konuya geçiyorum.
Dün gece 11 de halası mesaj attı yarın size geleceğiz diye zaten evlendi evleneli ilk kez gelecekler evime eşim biraz geç cevap verdi hayırdır gelmemizi istemiyor musunuz da geç cevap verdin dedi bu 1
Sonra konuşmayı Kürtçeye çevirdi ben bilmiyorum ya Kürtçe annen seni özlüyor üzülüyor hiç gelmiyor diyor bana dedi neden Kürtçeye çeviriyorsun bunu ben de bana bunu çevir dedim böyle böyle diyorlar dedi ben de daha 1 hafta önce ordaydık nereye hiç gitmiyoruz anlamadım dedim benim annemgile gitmeyeli 1 ay oldu dedim. Neyse hayatım tartışmayalım dedi. Bu 2
Ondan sonra halası diyor anneni de çağırdım o da gelcek iyi de benim evime ben kimi istersem onu çağırırım dimi sen kimsin de benim evime senden başka misafir çağırıyorsun bu 3
ASIL Olay ben bunları 15 20 dk sonra görüyorum eşim diyor yarın halamgil gelecek ee dedim kime sordun da çağırdın yazdı işte gelmeyin mi deseydim diyor ben de gerekirse evet dedim neyse dedi sen sadece evi derle topla ben dışarıdan hazır ikramlıklar alırım yorulma tamam dedim sustum.
Bugün sabah mahkemesi vardı ben gitmedim eşimle uyuyor gibi yaptım sonra mahkemeden sonra annesinin yanına gitmiş beyfendi. Nerdesin napiyosun dedim mahkemeden çıktım anneme geldim dedi e X ben seni burda meraktan bekliyorum yani benim yanıma gelirsin diye düşündüm sen annene mi koşuyorsun dedim.
O da ne alakası var geçerken uğradım dedi e zaten akşam annen gelecek dedim bende bide adliye ve annesinin evi ters yani arabayla 25 dk yol sinir oldum.
Şimdi bunlar akşam gelecek ben nasıl davranayım ben ne yapayım
Not : lütfen bana boşanmadın mı şöyle böyle demeyin benim şuan imkanım yok deli gibi iş arıyorum 30 yere cv bıraktım önce kendim ayaklarımın üstünde durmam lazım babam asla arkamda durmuyor.
bence hiçbir şey yapmasın. hatta evin kilidini değiştirip adamı eve almasın. eski konusunu okudum da konu sahibinin. eşi hiçbir şeyi hak etmiyor. daha yei evli karısını hiç yok yere tekmeyle dövüp saçlarından sürüklemiş bir mahlukmuş.
bence boşanın ve eşiniz szden kurtulsun hem uyuma numarası yapıp gitmemişsiniz mahkemeye annesine gitmiş diye sorun ediosunuz bence işi felan boşverin boşanın sırf para için evli kalırsanız sizin gibi insan herşeyi sorun eder hale gelio demekki sonuç ortada
Son yazdıklarımı da okuyun elimi verdim yine kolumu kaptırdım şimdi kocam aradı annemle halam geleceklermiş diye erken çarşıya çıkmışlar bize erken geleceklermiş diyo yemek çıktı bide başımaKatılıyorum darkmore un görüşlerine konu sahibesi