- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Merdumgirizz
İyi de edilmiş işte ne yapacaksınız? Engellemedikten sonra?Öyle olmuyor işte keşke diyebilsem gerçekten bakın bana sorulmadan evime misafir kabul edilmesi can sıkıc
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi de edilmiş işte ne yapacaksınız? Engellemedikten sonra?Öyle olmuyor işte keşke diyebilsem gerçekten bakın bana sorulmadan evime misafir kabul edilmesi can sıkıc
misafirler gelmeden önce bir kız arkadaşına git ve dört gün kal lütfen.Öncelikle önceki konumu bilenler için bilgilendirme amaçlı bu yazıyı yazıyorum konuyla alakalı değil atlayabilirsiniz.
Koca müsvedddesi 4 gün eve gelmedi arkadaşında kalmış erkek arkadaşında. Dün eve geldi özürler affetler havada uçuşuyor bugün mahkemesi vardı. Tanık olarak katılacaktı onluk bi durumda yoktu.
Yanımda destek ol falan diye geldi tamam dedim neyse dedim. Zaten bana sahip çıkan kimse yok işe girene kadar sabretmem lazım boşanma vs şeyler için biraz para biriktirip öyle boşanabilirim.
Asıl konuya geçiyorum.
Dün gece 11 de halası mesaj attı yarın size geleceğiz diye zaten evlendi evleneli ilk kez gelecekler evime eşim biraz geç cevap verdi hayırdır gelmemizi istemiyor musunuz da geç cevap verdin dedi bu 1
Sonra konuşmayı Kürtçeye çevirdi ben bilmiyorum ya Kürtçe annen seni özlüyor üzülüyor hiç gelmiyor diyor bana dedi neden Kürtçeye çeviriyorsun bunu ben de bana bunu çevir dedim böyle böyle diyorlar dedi ben de daha 1 hafta önce ordaydık nereye hiç gitmiyoruz anlamadım dedim benim annemgile gitmeyeli 1 ay oldu dedim. Neyse hayatım tartışmayalım dedi. Bu 2
Ondan sonra halası diyor anneni de çağırdım o da gelcek iyi de benim evime ben kimi istersem onu çağırırım dimi sen kimsin de benim evime senden başka misafir çağırıyorsun bu 3
ASIL Olay ben bunları 15 20 dk sonra görüyorum eşim diyor yarın halamgil gelecek ee dedim kime sordun da çağırdın yazdı işte gelmeyin mi deseydim diyor ben de gerekirse evet dedim neyse dedi sen sadece evi derle topla ben dışarıdan hazır ikramlıklar alırım yorulma tamam dedim sustum.
Bugün sabah mahkemesi vardı ben gitmedim eşimle uyuyor gibi yaptım sonra mahkemeden sonra annesinin yanına gitmiş beyfendi. Nerdesin napiyosun dedim mahkemeden çıktım anneme geldim dedi e X ben seni burda meraktan bekliyorum yani benim yanıma gelirsin diye düşündüm sen annene mi koşuyorsun dedim.
O da ne alakası var geçerken uğradım dedi e zaten akşam annen gelecek dedim bende bide adliye ve annesinin evi ters yani arabayla 25 dk yol sinir oldum.
Şimdi bunlar akşam gelecek ben nasıl davranayım ben ne yapayım
Not : lütfen bana boşanmadın mı şöyle böyle demeyin benim şuan imkanım yok deli gibi iş arıyorum 30 yere cv bıraktım önce kendim ayaklarımın üstünde durmam lazım babam asla arkamda durmuyor.
Bakın yorumları okuduktan sonra ölçtüm biçtim şu anda konuda bişey yok gibi olabilir ama sanırım ben önce ki yaşattıklarından dolayı gard almışım galiba ne bileyim ben işe girmek istediğimi söylediğimde sen işe girince gelip gitmezsin para kazanınca kocana sözünü geçirirsin diyip eşime de yandın yandın diyen insanlar çok ptavatsızlar ısınamıyorumİyi de edilmiş işte ne yapacaksınız? Engellemedikten sonra?
Desinler, bana öyle diyen olursa lafını veririm içimi yemem. Size bir laf ederlerse ağzınızı kapatmayın, ne laf varsa verin.Bakın yorumları okuduktan sonra ölçtüm biçtim şu anda konuda bişey yok gibi olabilir ama sanırım ben önce ki yaşattıklarından dolayı gard almışım galiba ne bileyim ben işe girmek istediğimi söylediğimde sen işe girince gelip gitmezsin para kazanınca kocana sözünü geçirirsin diyip eşime de yandın yandın diyen insanlar çok ptavatsızlar ısınamıyorum
Bugün öyle yapıcam zaten hep susup saygımı eksik etmedim ama artık yeter bunaldımDesinler, bana öyle diyen olursa lafını veririm içimi yemem. Size bir laf ederlerse ağzınızı kapatmayın, ne laf varsa verin.
Eşimin bu kadar alttan almasının sebebi daha önce şiddet gösterip affet diye kapıya dayanmasından dolayı yoksa böyle insan değil emin olunAllah kocana sabırlar versin. Konuşma uslubuna, davranış biçimine bakın hele. Adam senin kocan. Eve gelmek isteyen birine gelme diyemez. Senin eş olarak vazifen onu mahçup etmemek.
Adamın mahkemesi var. Sen uyuyor gibi yapıyorsun giderken. Sonrada annene niye gittin diye hesap soruyorsun. Tabi gidicek. Kim önemserse ona gidecek.
Dışarıdan hazır bir şeyler alayım diyip konuyu kapatmaya, tartışmamaya çalışan adama çok üzülürüm ben. Hakikaten. Nasıl bir çaresizlik, nasıl bir bezmişlik bu. Yeter ki laf etmesin sussun diye bulunmuş bi çözüm. Lütfen boşanın. Kendinizi düşündüğünüz için boşanmıyorsun anladım da, adamın günahı ne?
Şöyle bir durumda var halası resmen annen özlüyor şöyle böyle diye duygu sömürüsü yapıyor annesiyle günde defalarca kez uzun uzun telefonda konuşuyor zaten haftada 2 ye çıkan evlerine gitmelerimiz de oluyor ben ne yapayım sürekli koyun koyuna mı yatayım benim evime ben hastayken annem geldi annemi diken üstünde tuttu işimiz var dedi durdu 20 dk da yolladı daha önce bu ve benzerleri gibi şeyler yapıp şimdi ailesinin bu kadar rahat olması beni rahatsız ediyor.Artı olarak zaten bir artı bir evde kalıyoruz. Taş çwtlasın 4 kişi evin içinde duruyoruz annesi gelince kardeşleri de gelecek hem en azından bana sorulması gerekirdi
valla hatayı en baştan yapmışsınız. ben Türk-Kürt evliliğine karşıyım. çünkü iki kültürü de az çok bilirim gayet uyumsuz. gerek hayat koşulları gerek yetiştirilme tarzı.
ben eşimle aynı ırktan aynı memlekettenim ama ilçeler farklı, onda bile farklılıklar çıkıyor. yemek yeme şekillerimiz bile değişik olabiliyor. örneğin biz çayla pasta yeriz sonra meyve. onlar çayı tek içer. sonra koca sofra kurulur pasta meyve kuruyemiş yenir. sırf bu yüzden bile sorunlarınız bitmez.
ikincisi 4 gün eve gelmeyen adamı 5. günde eve almazdım ben olsam. evli bir adam 4 gün arkadaşta kalmaz.
üçüncüsü dilini bilmediğiniz halde utanmadan farklı bir dilde konuşuyor bu çok ayıp' atıyorum Fransadayım, Fransız arkadaşların yanında Türkçe konuşup onları orda sal.k yerine koymam.
mahkemeye eşinizle gitmeye söz verip gitmememenizde yersiz bir davranış burda hatalı sizsiniz.
misafir de gelsin n'olacak. çoluk çocuk yok. yeni evlisiniz. ev hep temiz , ikramlıklar dışardan. bunu idare edebilirdiniz.
E affetmeseydiniz o zaman. Zaten döven bir adama davranışlarınız ne kadar cesurca. Bi daha dövmeyecek mi sanıyorsunuz?Eşimin bu kadar alttan almasının sebebi daha önce şiddet gösterip affet diye kapıya dayanmasından dolayı yoksa böyle insan değil emin olun
Bu sizin küçük dünyanıza çok güldüm. Irkçılığınıza kızamadım valla. Neymiş kuruyemişten önce çay içildiği için vdhgfhhjhdjahf daha fazla yazamıycam, çok büyük sorunlar cidden Allah sabır versin![]()
Gerçekten ama başınıza gelmeden anlamak zor ben de hep kızardım bizimkiler de öyle mesela hep bir tabaktan yerler ben yiyemem tiksinirim bizde verem yok merak etm diye terslerlerBu sizin küçük dünyanıza çok güldüm. Irkçılığınıza kızamadım valla. Neymiş kuruyemişten önce çay içildiği için vdhgfhhjhdjahf daha fazla yazamıycam, çok büyük sorunlar cidden Allah sabır versin![]()
küçük am amutlu dünyamben sadece basit örnekler verdim. bu kadar küçük şeyler fark ediyorken diğer şeyler ne kadar farklıdır demek istedim. tabi kapasiteye göre açık açık yazmam gerektiğini akıl edemedim pardon!
Gerçekten ama başınıza gelmeden anlamak zor ben de hep kızardım bizimkiler de öyle mesela hep bir tabaktan yerler ben yiyemem tiksinirim bizde verem yok merak etm diye terslerler
Haha farklı olması kötü olacağı anlamına gelmez. Ayrıca aynı ırktanız yazmışsınız büyük bir özgüvenle. Eşinizle sizin tükürük örneklerinizi 23andme'ye göndersem biriniz Finlandiyali, diğeriniz Arap çıkarsınız feleğiniz şaşar. Kapasitem sizden üstün o açık, en azından insanlığım.
Kaybedecek canı var!! Eş kişisi ağır şiddete basvurabiliyorZaten bosanmayi göze almışsınız yani kaybedeceginiz birşey yok. Öyleyse Yarın eşimin işi varmış sizi şu gün bekliyoruz dedirteceksiniz eşinize. Böylece onların değil sizin istediğiniz gün gelecekler hem de reddetmemis olacaksınız. Bir dahakine ya sizi ararlar ya da yine aynısını yaparsiniz. Yani harekete geçin zaten kaybedecek birseyiniz yok.
bilemem insanlığınızı burdan ufak duruyor sadecebenim inandığım benim ırkımdır eşimin inandığı eşimin ırkıdır. biz aynı şeylere inandığımıza göre sorun yok! zaten kişisel fikrimi yazdım. sizi çok ırgaladığınıza göre belli ki derin sıkıntılarınız var. Allah yardımcınız olsun.