9Aboovvğ kaçta yattı erkenden uyumuş
Tabi sizin bey kendi yorgunluğunu düşünüyor.Yardım istemişim sebep de bu
Eğer çaba göstermeyip seni tatmin etmiyorsa sorun büyüktür yani.Ozaman açık ve sert bir dille bana erkeklik yap ben senin karınım ve ihtiyacımı gidermiyorsun de.Sorun varsa birlikte çözelim doktora gidelim de ne bileyim onu arzuladığını özlediğini söyle.Madem ev işlerinde yardımcı olmuyor paranın canı cehenneme çağır temizlikçiyi çatır çatır yapsın bu sırada sende kendinle ilgilen bir anda çok değiş seksi ve güzel giyin saç rengini giyim tarzını değiştir bunu yaparken sanki onun dikkatini çekiyormuş gibi değil tamamen doğal ol.Konuştum canım çok çok kez. Hazır konuşmaları sen uyudun. Benim uykum var.. Yorgunum adet oluyorsun
Beyimiz hoşlanmazmış o tür çamaşırlardan
Bir sağlık sorunu olabilir mi ? Kan değerlerine falan baktırsa bariAynen sanki başka zaman düşünüyor. Mesela 4 saattir uyuyor
Yok artık uyanık olunca tv de 9.30 da alt yazı çıkıyor ya haydi çocuklar uykuya diye eşinize gösterin aaa hayatım sana diyor deyin
Ve onun hiç beklemediği anda ona yakalanıyormuş gibi kendi kendine ihtiyacını gideriyormuş gibi yakalan.Kendisini kötü hissetsin.Sorarsada ne olmasını bekliyorsun ben ateşli bir kadınım ihtiyacımı gidermediğin için bu şekilde gidermek zorundayım vs dersin aklıma başka bişiy gelmiyorKonuştum canım çok çok kez. Hazır konuşmaları sen uyudun. Benim uykum var.. Yorgunum adet oluyorsun
Külliyen yalan yalannn hiç giymediniz mi ona ya da alışık mı değilBeyimiz hoşlanmazmış o tür çamaşırlardan
Nickinizin hakkını veriyorsunuz vallahiVe onun hiç beklemediği anda ona yakalanıyormuş gibi kendi kendine ihtiyacını gideriyormuş gibi yakalan.Kendisini kötü hissetsin.Sorarsada ne olmasını bekliyorsun ben ateşli bir kadınım ihtiyacımı gidermediğin için bu şekilde gidermek zorundayım vs dersin aklıma başka bişiy gelmiyor
Kız hakediyor ama öküz müdür nedir kadının yerinde ben olsam neler derim.Sağlık problemi varsa açık açık desin tedavi olur.Nickinizin hakkını veriyorsunuz vallahi
Ve onun hiç beklemediği anda ona yakalanıyormuş gibi kendi kendine ihtiyacını gideriyormuş gibi yakalan.Kendisini kötü hissetsin.Sorarsada ne olmasını bekliyorsun ben ateşli bir kadınım ihtiyacımı gidermediğin için bu şekilde gidermek zorundayım vs dersin aklıma başka bişiy gelmiyor
Dışarda görse ağzının suyu akar kız yalanKülliyen yalan yalannn hiç giymediniz mi ona ya da alışık mı değil
Aynen öyle sevmezmiş haspamDışarda görse ağzının suyu akar kız yalan
Bence de ö..zKız hakediyor ama öküz müdür nedir kadının yerinde ben olsam neler derim.Sağlık problemi varsa açık açık desin tedavi olur.
15 gün aç zaten bu herif kadın bekleye bekleye kuruyacak ya.Ne saldırganlaşması saldırmıyor işteÇok gerek yok filmlere onu cezalandırma yöntemine gitmeli yani mahrum bırakmalı aç kalan kurt saldırganlaşır.
O kadar da begenılen bir kadınımki aslında