Bana mı anormal geliyor?

Konuştum canım çok çok kez. Hazır konuşmaları sen uyudun. Benim uykum var.. Yorgunum adet oluyorsun
Eğer çaba göstermeyip seni tatmin etmiyorsa sorun büyüktür yani.Ozaman açık ve sert bir dille bana erkeklik yap ben senin karınım ve ihtiyacımı gidermiyorsun de.Sorun varsa birlikte çözelim doktora gidelim de ne bileyim onu arzuladığını özlediğini söyle.Madem ev işlerinde yardımcı olmuyor paranın canı cehenneme çağır temizlikçiyi çatır çatır yapsın bu sırada sende kendinle ilgilen bir anda çok değiş seksi ve güzel giyin saç rengini giyim tarzını değiştir bunu yaparken sanki onun dikkatini çekiyormuş gibi değil tamamen doğal ol.

Konuştum canım çok çok kez. Hazır konuşmaları sen uyudun. Benim uykum var.. Yorgunum adet oluyorsun
Ve onun hiç beklemediği anda ona yakalanıyormuş gibi kendi kendine ihtiyacını gideriyormuş gibi yakalan.Kendisini kötü hissetsin.Sorarsada ne olmasını bekliyorsun ben ateşli bir kadınım ihtiyacımı gidermediğin için bu şekilde gidermek zorundayım vs dersin aklıma başka bişiy gelmiyor

Nickinizin hakkını veriyorsunuz vallahi

Çok gerek yok filmlere onu cezalandırma yöntemine gitmeli yani mahrum bırakmalı aç kalan kurt saldırganlaşır.

15 gunde bir bence normal (8 yillik evlilik icin). Normal olmayan siz 15 gun boyunca istediginiz halde o diger 14 gun sizi reddetmesi. Yani karsi taraf istekli olunca kendini biraz zorlayabilirdi. Kadinlarin cogu bunu yapiyor mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…